ben mı arkadaşları mı?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
eçok çok açtığım konulardan hep arkadaşı sonucu çıkmış gibi dursa da ne yapmalıyım bilmiyorum iki arkadaşıyla aynı iş yerindeyim. sanki benle mücadele içindeler eşimi kandırıp kahvede oyun oynatmak için oraya buraya çekmek için kocam dünden razı orası ayrı tabi.ben evde 24 saat otursun demiyorum.arkadaşları ile nereye giderse gitsin ne yaparsa yapsın evli değil de bekar gibi davranıp nerdeyse unutuyor beni deli gibi aradaşlarına gidiyor dedim" babanın baskısının yüzünden yaşanmamışlıklarının sorumlusu ben değilim."ne bu dediklerimi ne çok uzun süre kalma deyişimi anladığını sanmıyorum.kayınpeder kvalde ne kadar önünü alır. bilmiyorum karşıma alıp konuştum hiç banamısın demedi (

Arkadaşları bekar mı?

ne kadar sürelik evlisiniz ciddi bir sorun aslında biraz siyasi davranarak çözüm yolu bulmaya çalışmalısın

tombaladan mı çektin bu kocayı?
evlenmeden önce mizacını hiç tanıyamadın mı?
görücü usulü istemedim isteşerek evlendik kısa sürede iş biraz tombalaya döndü.

ne kadar sürelik evlisiniz ciddi bir sorun aslında biraz siyasi davranarak çözüm yolu bulmaya çalışmalısın
2 senelik evliyim ilk seneleri hep maç yapmak için gidiyordu bu senede okey masasında oynarken kendini unutuyor.ben hiç bir yere gitmesin demiyorum ama nerdeyse yatıya kalacak gittiği yerde.evli insanın bi ayarı olur.

o zaman bahtına da bu çıkmışşş.
olay aynen "misafir umduğunu değil; bulduğunu yer" e dönmüş.
Ne diyelim adamın mizacı bu demek ki.

Kahvehanede pişpirik oynama alışkanlığı sonradan mı ortaya çıktı ki ?

Kahvehanede pişpirik oynama alışkanlığı sonradan mı ortaya çıktı ki ?
evet.eskiden kpederim onu kahveye gittiğini duyarsa ensesinden tutup kendi hayvan damına götürürmüş.ya yaşanmamışlıklarının suçlusu ben değilim ki

evet.eskiden kpederim onu kahveye gittiğini duyarsa ensesinden tutup kendi hayvan damına götürürmüş.ya yaşanmamışlıklarının suçlusu ben değilim ki
Demek ki sürekli birilerinin bunu hayvan damı neyse oraya götürmek lazım
Biliyosan keşke evlenmeseydin, başkasının zoruyla bir yere kadar oluyor kendi bırakmak istememiş ki kahvehaneyi..

Demek ki sürekli birilerinin bunu hayvan damı neyse oraya götürmek lazım
Biliyosan keşke evlenmeseydin, başkasının zoruyla bir yere kadar oluyor kendi bırakmak istememiş ki kahvehaneyi..
bu kadar olduğunu bilmiyordum.çevresinde evlenen kim varsa hepsi akşam evindedir.bir bu böyle numune diğerleride evinde olur.dedim babana diyeyim seni orda tutsun diye.

bu kadar olduğunu bilmiyordum.çevresinde evlenen kim varsa hepsi akşam evindedir.bir bu böyle numune diğerleride evinde olur.dedim babana diyeyim seni orda tutsun diye.
Bağlamak lazım, kesin sonuç bu sanırım
Adam kendi rızasıyla bırakmadıkça..

benim tuhafıma giden arkadaşlrına ne oluyo.artık şüphe ediyorum beni nasıl anlatıyorsa onlara

Açık söyleyeyim baskıyla adamı evde tutamazsınız.
Adam zaten evine koşa koşa gelmesi gerek.
İsteseydi zaten gelirdi yani.
Sizin söylemleriniz ters tepki yapar.
Ya bu şekilde kabul edip hayatınıza devam edin ya da yol yakınken dönün.

hoşlanmadığımı söylüyorum. engellemiyorum erken gel biraz diyorum. tabi kulağı ile dinlemiyor.onun yüzünden depresyona giriyorum ben düzenli bir hayat istiyorum.geç kalınca kabahatini bilip yağ çeke çeke bi hal oluyor ama yaptığından da geri kalıyor meğer sorumsuzluğunu kabul ediyor neden yapacağından geri kalmıyor bilmiyorum.bunu sordum ama hiç cevap alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…