ben mı arkadaşları mı?

E yapacak daha faydalı bir şeyi yok mu? İşten sonra mı gidiyor kahveye. Kimi erkek hiç sevmez kahve ortamını. Evde vakit geçireceği bir şeyler bul. Ne bileyim Playstation al oynayın beraber falan. Evli bir çift bul arkadaşlık yapacak akşamları yemeğe falan çağır. O arkadaşlarına da birilerini ayarla. Ama sürekli gitme gitme deme. Ters tepki yapıyor belli ki. Sen de kendini oyala başka hobiler bul. Alışmalısın sanırım.

Evlenmeden önce hicmi tanimadin bu adami

Evli adamin hergün kahvede ne isi var , kahveye giden erkeklerdende nefret ediyorum
Hayir arkadaslariyla dpgru dürüst birseyde yapmiyormus
Bildigin bos bos takilan bir es , sorumsuz.
Sende ona onun gibi davran , keyfine bak .
Ve al karsina konus gerekirse kenfine ceki düzen vermedigi an , kahveye gittigi bir aksam eve alma .

mümkünse her akşam

evet bekar eşimin evli olmasını hazmedemiyorlar.onlarda evlenecek gt yok gibi.evlenenlerde önce karım diyorda bi anlatsa biri ona.
Her aksamsa sakincali
Haftada bir gun gitsin konusun anlasin
Bir sure sonra hic gitmez zaten
Benim esim de evlenmeden once her aksam giderdi simdi evden cikmiyor

Kocanız zaten seçimini yapmış
ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz
Bu arada eve bağlanır diye düşünerek çocuk yapmazsınız inşallah

akşam tartıştık ben hiç gitme demiyorum zamanında gel diyorum dedim. sen ben hep gidince kahveye böyle yapıyorsun dedi.ne zaman 10da geldinde benim kızdığımı gördün dedim cevap yok.yok 10 da bitmezmiş oyun bi arkadaşları geç gelmiş.kocakaoca kahve dedim geç gelen arkadaşının yerine birini bulamıyorsanız artık.hem diyorsun beni ciddiye alıyorlar dedim.o zaman neden senin istediğin saatte toplanmıyorlar.bana diyor ki kimsenin karısı aramıyor orda. bende dedim.orda ya annelerinin sepetlediği herifler.ya karılarından bıkıp kaçanlar. yada karılarının bıkıp sepetlediği adamlar.birde çok uzun yıldır evli adamlar olur karıları bilerek sepetliyor ki onları oraya diyorum.kpederimi aradım onu aramış konuşmuş.ittire kaktır geldi .(kpederde diyor evde oturmuyorsun ondan gidiyordur. halbuki maça giderkende bırakıp gidiyordu evde tek başına kocam.kendi anneme diyorum kardeşim ünide yalnızsın gel otur yanımda, bana yüz türlü bahane uyduruo)sabahta gülerek evde bekliycem seni diyor eşim ama bu zamana kadar hiç dediğini yapmadı.bana kızıyosun diyo ama kvaldem ona" kumara alışıyorsun gitme çiğnerim seni" diye bağırdı.ki benim sesim kvaldem kadar çıkmaz.

O dışarıya çıktığında sende çık geç gel belkı hatasını anlar.

Kocanız zaten seçimini yapmış
ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz
Bu arada eve bağlanır diye düşünerek çocuk yapmazsınız inşallah
Ne bağlanması daha çok kaçar bence

Valla yanlış anlamayın ama eşiniz bence evlilik denilen olayı, gece yatağa girince yanında olacak,evdeki düzenini(çamaşır,bulaşık,yemek) sağlayacak biri olmasından ibaret görerek yanlış anlamış bence.. Sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyo demekki ki, dün maç,bugün kahve,yarın kimbilir neresi.. Bi oturup etraflıca konuşmak lazım bence.. Direk sorun benle vakit geçirmekten hoşlanmıyomusun evlilik tam olarak nedir senin için diye.. Ya bişeyleri farkederek düzelir ya da siz bi çaresini bulursunuz ondan sonra artık.. Allah yardımcınız olsun

Bence daha once bu konulardan sikayetci oldugunuzu esinize anlatmissiniz . Zaten erkeklere surekli ayni seyi anlatmaya calissak tartsisak hep biz suclu oluyoruz soylenen sıkıci kadin oluyoruz donupte kendilerine bakmiyolar. Esinizle hic tartisma yoluna girmeyin zaten anlamiyo evde daha cok zaman gecirmek istiyecegi bir ortam yapmaya calisin beraber bisiler yapabileceginiz esinizin arkadaslarina cok ihtiyac duymayacagi. Kendinizi onun icin daha cekici yapin aksam eve gelmek icin can atsin tabi bunlar zamanla olur .Allah kolaylik versin umarim duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…