- 6 Şubat 2017
- 200
- 228
- 33
- 36
- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Gecen gun bizim gelenimjz gidenimiz çok olur y3m3k yemeden gitmezler dedi.. Bende 40inda kimsenin yemeğiyle ugrasamam dedim.ben eşimin de başının etini yemedim ,içime attım çoğu sonradan dank etti şimdi kızıyor niye bana söylemedin diye ... tepkini koy, eşine de bırakma bu dönem yıpranan sinirler kolay düzelmiyor ,ben şahsen istemiyorum diycem direk yüzüne gelip 20gün kalma hayalleri kuruyor annem gelsin 1 2 hafta kalsın yeter ben bakarım çocuğuma kafam da rahat olur
Kadın nufusuna karışmamış boşverin asya olsun göbek adı diyin ne olacak siz gerçek adını diyin.
Güzel isimmiş ama bir de eskilerden kama isim koysaydı daha kötü olurdunuz.
Hep çevrede de söylerler bu kötü dogum hikayelerini kafanıza takmayın kendince uyarıyor belki emzirmek korkusu bütün büyüklerde var herhalde aman dikkat et boğma çocugu vs.gibilerden.
Kendi bildiginizle ilerleyin sonuçta sizin bebeginiz.
Nufusuna karışmamış ama ben Asya diyeceğim diyor onu ne yapacağım? Gerekçesi de a harfi çok ugurluymus.. İnanın o tarz söylese algılarım soyleyis tarzında korkutma hissi var.
Ben kesinlikle istemiyorum, ama gelme de diyemem napıyım bilmiyorum, evlerimız 5 dk mesafedeDangalak boş boğazın teki. Ne dediği belli ne istediği. Konuşmak için konuşanlardan.tipki benim kv. Canını şimdiden sikmasına izin verme. Eşine soyle baştan uyarsın. Hep sizinle mi kalacak?
Ben sadece kırıcı olmamak bu süreci normal geçirmek istiyorum..cevabını hertürlü veririm, kendimi ezdirmem ama ne biliyim çok anormal değil mi ya yaptıkları sizce de?
Evet bide başta hiç sevinmediler simi samimi gelmiyor yaptıkları
Ben bu devirde herkesten herseyi bekliyorum.Soz konusu bebegimse eger en iyisini ben dusunurum.Onlar oneri sunar bana mantikli gelirse ben yaparim.Hamile bayansin neden sana olumsuz istisnai durumlari ornek veriyor anlattiklari binde bir olucak seyler. Sacma buldum goruslerini kv nin. Bence hic kimse icin kndi huzurunu kocanla arani bozma.gelecek gunleri cocugun esinle kutlu oldugun gunleri dusun.iyi dusunun iyi olsun. Kayinvalidene de umursamadigini gosterecek davranislarda bulunmalisin benceKizlar merhaba iyi geceler,
37 haftalik hamileyim doğuma az bir sure kaldı nasipse.. sorun kv tuhaf hareketleri bu hafta izne çıktım henüz bize geldigünde sürekli olumsuz doğum hikayeleri anlatıyor, birinin çocuğu emziriken ölmüş yok dusurmusler kucağından gözleri kör olmuş, kadının biri zor bir doğum yapmış organları dagilmis vs vs.. en son boya badana işimiz vardı eşyaları toplarken ufak bir parça taşıdım 300 gramlık bir tahta taşıdığı şey kızdan çok sıkıldın herhalde çıksın istiyora getirdi. . Bende niye sıkılıyım en çok benim kızim dedim .. kızımın ismini eylül derin koymaya karar verdik sürekli Asya diye seslenmeye başladı göbek adı olsunmus, ilk hamileligimi öğrendiğim babaanne olmaya hazır değilim demişti bu arada.. kızlar napmaliyim cidden sinirlerim çok yiprandı. . Eşimin basının etini yiyorum sürekli bana bunları yapan 40imdada birsürü laf söyler diye düşünüyorum, haksız miyim yoksa artniyetli miyim takıntı haline mi getirdim sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?