Ben mi art niyetliyim ?

Asivemavi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
200
228
33
36
Kizlar merhaba iyi geceler,

37 haftalik hamileyim doğuma az bir sure kaldı nasipse.. sorun kv tuhaf hareketleri bu hafta izne çıktım henüz bize geldigünde sürekli olumsuz doğum hikayeleri anlatıyor, birinin çocuğu emziriken ölmüş yok dusurmusler kucağından gözleri kör olmuş, kadının biri zor bir doğum yapmış organları dagilmis vs vs.. en son boya badana işimiz vardı eşyaları toplarken ufak bir parça taşıdım 300 gramlık bir tahta taşıdığı şey kızdan çok sıkıldın herhalde çıksın istiyora getirdi. . Bende niye sıkılıyım en çok benim kızim dedim .. kızımın ismini eylül derin koymaya karar verdik sürekli Asya diye seslenmeye başladı göbek adı olsunmus, ilk hamileligimi öğrendiğim babaanne olmaya hazır değilim demişti bu arada.. kızlar napmaliyim cidden sinirlerim çok yiprandı. . Eşimin basının etini yiyorum sürekli bana bunları yapan 40imdada birsürü laf söyler diye düşünüyorum, haksız miyim yoksa artniyetli miyim takıntı haline mi getirdim sizce..

Bana bir anormallik gelmedi açıkçası . Verdiği örneklerle dikkatli ol demeye getirmiş olabilir . İsim koymasıda abes gelmedi normal şeyler.hormonlar seni alıkoymuş

Art niyet sende değil kv de bence :) boş konuşmayı seviyor sanırım. Ben olsam pek karıştırmam bişeye.. eşine de bişey söylemen pek fayda etmiyor zaten karışmaz annesini kırmak istemez :)
Bence sen de sessiz kalma madem çok gelip gidiyor. Sana olumsuz bişey söylediğinde "ağzından da iyi birşey çıkmıyor" diyebilmelisin... söz konusu senin çocuğun. İsime de karıştırma ismi asya değil diye cvbını ver güzelce niye laf söyletiyorsun ki?

Kaynana klasiği bu kadın size daha çok çektirir gibi daha bubun loğsası diş çıkarması aşısı yürümesi kreşi okulu arkadaşları var ve birsürü hikayesi

ben eşimin de başının etini yemedim ,içime attım çoğu sonradan dank etti şimdi kızıyor niye bana söylemedin diye ... tepkini koy, eşine de bırakma bu dönem yıpranan sinirler kolay düzelmiyor ,ben şahsen istemiyorum diycem direk yüzüne gelip 20gün kalma hayalleri kuruyor annem gelsin 1 2 hafta kalsın yeter ben bakarım çocuğuma kafam da rahat olur

Aslında cevabını veriyorum ama kafama da çok takıyorum.. İsminin Asya olmadığını eylül derin olduğunu söyledim defalarca..ama inatla anlamamazliktan geliyor eşinde tepkili söyledim yaptıklarını ama ne diyim ki kötü niyetli değil diyor israrla

Ben sadece kırıcı olmamak bu süreci normal geçirmek istiyorum..cevabını hertürlü veririm, kendimi ezdirmem ama ne biliyim çok anormal değil mi ya yaptıkları sizce de?

Gecen gun bizim gelenimjz gidenimiz çok olur y3m3k yemeden gitmezler dedi.. Bende 40inda kimsenin yemeğiyle ugrasamam dedim.

Kadın nufusuna karışmamış boşverin asya olsun göbek adı diyin ne olacak siz gerçek adını diyin.
Güzel isimmiş ama bir de eskilerden kama isim koysaydı daha kötü olurdunuz.
Hep çevrede de söylerler bu kötü dogum hikayelerini kafanıza takmayın kendince uyarıyor belki emzirmek korkusu bütün büyüklerde var herhalde aman dikkat et boğma çocugu vs.gibilerden.
Kendi bildiginizle ilerleyin sonuçta sizin bebeginiz.

Nufusuna karışmamış ama ben Asya diyeceğim diyor onu ne yapacağım? Gerekçesi de a harfi çok ugurluymus.. İnanın o tarz söylese algılarım soyleyis tarzında korkutma hissi var.

Dangalak boş boğazın teki. Ne dediği belli ne istediği. Konuşmak için konuşanlardan.tipki benim kv. Canını şimdiden sikmasına izin verme. Eşine soyle baştan uyarsın. Hep sizinle mi kalacak?

Nufusuna karışmamış ama ben Asya diyeceğim diyor onu ne yapacağım? Gerekçesi de a harfi çok ugurluymus.. İnanın o tarz söylese algılarım soyleyis tarzında korkutma hissi var.

Ben kırmamanız açısından söyledim hoş genelde göbek adı pek söylenmez ki.
Benim kv daha da beter ismi artık hiç kullanılmayan isimlerden hatta kendisi dahi kullanmaz takma adını kullanır.
Eşim dedi ki kimsenin adını koymayacam biz karar verecez tmm dediler.
Kızım oldu ismini biz koydum derken kadın iş işten geçmiş sitem içinde
Halbu ki kendisi de kv kp rinin ismini koymamış ilk çocugunda.
Ben de dedim sen niye koymadın o zaman
Sanki çok ilgili bir babannne gibi de isim hakkı arıyor
Sırf gıcıklıgına yapıyor maksak benim hevesimi kırmak.

asya ismi güzel ama karışması da saçma bence çocuk şaşıracak hangi isme cevap vereceğini. 2 ismi olan biri olarak bu 2 ismi taşımak bile ağır geliyor zaman zamn bir x diyor biri y hangisine döneceğimi şaşırıyorum birde 3.isim çıkartmasın bence çocuğa

Dangalak boş boğazın teki. Ne dediği belli ne istediği. Konuşmak için konuşanlardan.tipki benim kv. Canını şimdiden sikmasına izin verme. Eşine soyle baştan uyarsın. Hep sizinle mi kalacak?
Ben kesinlikle istemiyorum, ama gelme de diyemem napıyım bilmiyorum, evlerimız 5 dk mesafede

Ben sadece kırıcı olmamak bu süreci normal geçirmek istiyorum..cevabını hertürlü veririm, kendimi ezdirmem ama ne biliyim çok anormal değil mi ya yaptıkları sizce de?

Art niyetli değil de biraz lafını bilmez bence.
Bırakın göbek adı Asya olsun ne olacak ki , kayıtlara geçmiyor zaten. Gönlü olsun.
Ben hiç takılmam böyle şeylere.

Anlattığı örneklerde de , " böyle hikayeler beni çok üzüyor.Anlatma lütfen " deyin. Anlatmaya devam ederse, Allah korusun deyip geçin.

Eşinize de söylemek istiyorsanız bile , dır dır olarak değil de paylaşım olarak yapın bunu.

Hakaret etmediği sürece, evliliğinize çomak sokmadikça , " he he " de geç " taktiğini uygulamak gerekiyor.
Gönül kırmaya da , gönül koymaya da gerek yok.

Bana çok anormal gelmedi.çok obsesif sanırım başına aklındakilerden birisi gelirse neden söylemedim siye kendine kızmamak için söylüyor gibi hissettim.dikkat etmen için.

Evet bide başta hiç sevinmediler simi samimi gelmiyor yaptıkları

Sevinmislerdir. Herkesin tepkisini anne babası gibi beklemeyin.
Normaldir sekillendikce sahiplenmeleri.
Niye biliyorsunuz ki kendinizi boş yere.

Bugün varlar yarın yoklar anneler , babalar. Dediğim gibi taciz eden bir halleri yoksa idare etmek gerekiyor.

Doğum sancılarınız geldiğinde ve doğuma gittiğinizde daha iyi anlayacaksınız..

Anneleri kırmayalım . Birisi bizim annemiz , diğeri yarin..

Ben bu devirde herkesten herseyi bekliyorum.Soz konusu bebegimse eger en iyisini ben dusunurum.Onlar oneri sunar bana mantikli gelirse ben yaparim.Hamile bayansin neden sana olumsuz istisnai durumlari ornek veriyor anlattiklari binde bir olucak seyler. Sacma buldum goruslerini kv nin. Bence hic kimse icin kndi huzurunu kocanla arani bozma.gelecek gunleri cocugun esinle kutlu oldugun gunleri dusun.iyi dusunun iyi olsun. Kayinvalidene de umursamadigini gosterecek davranislarda bulunmalisin bence

İnanin hiç kırmadem saygida kusura etmedim.. Bu kadar borçları çocuk mu yapılır babaanne olmaya hazır değilim demesine rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…