- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
sinirlenmedim desem yalan olur.erkek kardeşim 1 buçuk yıldır evli.bu süre zarfında nişanlıyken 1 sefer bayramda geldiler bana o kadar.genelde bayramlarda benim anneminde görüşür ayrılırdık evime falan gelmezlerdi hiç he niye gelmiyor kısmına gelirsem sebebini bende bilmiyorum her neyse bu akşam aradığında telde bu bayram gelemedik deyince bana bende hangi bayram geldiniz ki dedim bu bayram gelemedik diyorsun dedim ama sert bir dille demedim bunu.ayy ben bunu dedim diye ufak bir kaza geçirmişti ben gitmiş miyim ben ona ( bu kazada aradım onu giripten ölüyordum kendi gelme dedi bişeyim yok dedi yat dinlen diyen o) annesi hacca gitmiş ben h.geldine annesine gitmemişim(kadın hacca gitmeden okuma yaptırdı sadece annemi çağırdı ben çağrılmadım) niye gideyimki geldiğinde ne alaka.babası ameliyat olmuş g.olsuna gitmemişim (adamcağız erkek cinsel organından çok değişik bir ameliyat oldu 1 gün yattı hastenede hasteneye gitmem lazımmış belki adam o durumdan rahatsız olur diye gitmedim bunda ne kötülük var onuda anlamadım) bana bunlardan dolayı çok kırılmış ben şoklardayım.kendisi neler yaptı bugüne kadar ben hiç beni çağırmıyorsun bana gelmiyorsun demedim bile karışmam çünkü.he en sonunda da yiğenim olucak bana değil ona gelirsin sen dedi.gerçekten ben kötü bişey mi dedim ki bu lafları hakkettim sizce