• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi ayıp ettim onlar mı ?

Lokomotif Banu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.362
1.592
178
hafta sonu eve misafir davet ettim
iş yerinden arkadaşlar komşular felan
iki komşum hafta içi tartışmışlar haberim yok tabi benim kimsenin de haberi yok muş zaten
bende herkesi çağırdım onları da çağırdım ikiside geldiler ,
sonra biri diğerine bir kaç kere laf sokmuş biz sorunu bilmediğimiz için fark etmedik haliyle ;
sonra ben mutfaktaydım bunlar tartışmaya başladılar , yeter artık ya felan dedi diğeri ne laf sokup duruyorsun dedi , sinirlendi kalktı gitti , şok olduk biz , sonra diğeri anlatmaya başladı hafta içi tartışmıştık felan diye ..
bende hadi canım dedim sende evine git dedim ; kibarca kovdum yani
bana mesaj atıyor çok ayıp ettin bana, çok terbiyesizsin diye !
terbiyesiz olan sizsiniz dedim , neyse derdiniz dışarıda halletseydiniz neden benim evimde kavga ediyorsunuz diye ..
hala ayıp ettin terbiyezsin hiç misafirperver değilsin diye messajlar atıyor hırsını da alamadı hala, bir de taraf tutmakla suçluyor
ben mı ayıp etttim şimdi bu durum da ?

Öncelikle o komşunuzun sizin evinizde tartışması en büyük ayıptır.
kavgalı olabilirler ama sizin evinize gelipte sorunu büyütemezler.rahatsız olduysan kalkıp gidersin,artışmak yerine.

Niye sizin huzurunuzu kaciriyorlar insan olan arar gelmeden önce durumu da anlatir belki gelmek istemiyorum falan der yani dingonun ahiri mi o ev

Öncelikle o komşunuzun sizin evinizde tartışması en büyük ayıptır.
kavgalı olabilirler ama sizin evinize gelipte sorunu büyütemezler.rahatsız olduysan kalkıp gidersin,artışmak yerine.
ee yani bende ona kızıyorum
kozunuz neyse dışarda paylaşın , laf sokmuş biri diğerine biz olayı bilmediğimiz için anlamadık
diğeride dayanamamış yeter felan dedi sinirlendi kızdı gitti , bende diğerini de kovdum

Niye sizin huzurunuzu kaciriyorlar insan olan arar gelmeden önce durumu da anlatir belki gelmek istemiyorum falan der yani dingonun ahiri mi o ev
benim huzurum değil de
bir sürü kişi vardı 8 kişi felandık
ve bir kaçı iş arkadaşım benim misafirlerime ayıp oldu en başta zaten
ama hala hatasının farkında değil

Herkes hatalı o iki komsu bir araya gelip didişmeleri hata sizinn evinizde hoş değil sizin yaptığınız da yani kovmakta hoş değil sonuçta evinize gelmiş misafirler umursamayip duymamazlıktan gelseydiniz daha doğru olurdu bence

iki komşum hafta içi tartışmışlar haberim yok tabi benim kimsenin de haberi yok muş zaten
sonra biri diğerine bir kaç kere laf sokmuş biz sorunu bilmediğimiz için fark etmedik haliyle ;
sonra ben mutfaktaydım bunlar tartışmaya başladılar , yeter artık ya felan dedi diğeri ne laf sokup duruyorsun dedi , sinirlendi kalktı gitti , şok olduk biz , sonra diğeri anlatmaya başladı hafta içi tartışmıştık felan diye ..
terbiyesiz olan sizsiniz dedim , neyse derdiniz dışarıda halletseydiniz neden benim evimde kavga ediyorsunuz diye ..
hala ayıp ettin terbiyezsin hiç misafirperver değilsin diye messajlar atıyor hırsını da alamadı hala, bir de taraf tutmakla suçluyor
Kavga ettiği kadının dedikodusunu yapıyor muydu peki size eğer yapıyorsa sanırım bende gönderirdim ama yapmıyorsa kovmazdım.

ortamın seviyesini düşürmüş, insanları da huzursuz etmişler gerçekten,
haklısınız tabii ama,

ev sahibi olarak, ne yaşanırsa yaşansın git demek gibi bir lüksümüz olmuyor maalesef,
o konuda siz de ayıp etmişsiniz
ama konuşmaya devam ediyordu hala arkasından
bende dayanamadım hadi canım dedim sende evine

Siz sakinleştirmek yerine neden diğerini de kovuyorsunuz ki.
İnsanlar arasında anlaşmazlıklar olabilir, tepkinizi doğru bulmadım.
Soğukkanlı ve sakinleştirici olmalıydınız.
Ayıp etmişsiniz, sinir geldiği an hangi evde tartıştığını hesap edemeyebilirsin ve olaylar gelişir.
Siz ev sahibi olarak sakin davranmalıydınız.

Hem çağırmışsınız hem kovmuşsunuz..
Tamam onların yaptığı çok yakışıksız ama sizinki de normal değil kusura bakmayın.
Madem davet ettiniz kovmak çok ayıp olmuş.

valla onlar bir terbiyesizde ,
sen de normal bir ev sahibi değilsin kusura bakma..
evimde huzursuzluk çıkarttılar ama benim için sorun değil de bir sürü kişi vardı
bende dayanamadım yani müsade etmem böyle şeylere başka evde olsa da ben kalkar giderdim huzursuz oldum

Siz sakinleştirmek yerine neden diğerini de kovuyorsunuz ki.
İnsanlar arasında anlaşmazlıklar olabilir, tepkinizi doğru bulmadım.
Soğukkanlı ve sakinleştirici olmalıydınız.
Ayıp etmişsiniz, sinir geldiği an hangi evde tartıştığını hesap edemeyebilirsin ve olaylar gelişir.
Siz ev sahibi olarak sakin davranmalıydınız.
ama diğeri kalkıp gitti
şimdi bunu kovmasam taraf tutacaktım , o misafirimin evden gitmesinde sebep oluyorsa oda gitmeli diye düşündüm

evimde huzursuzluk çıkarttılar ama benim için sorun değil de bir sürü kişi vardı
bende dayanamadım yani müsade etmem böyle şeylere başka evde olsa da ben kalkar giderdim huzursuz oldum
şöyle yapsan daha makuldu ki o kadın kendisi giderdi muhtemelen..arkadaşım iki kişi arasındaki dert toplum içinde yasıtılmaz ikinizde çok büyük bir ayıp ettiniz neyse biz bilmek zorunda değiliz lütfen anlatma deyip olağan akışına bıraksaydın mutemelen defolup giderdi..ama toplumumuzun gelenek ve göreneklerinde eve gelen misafire git denmez..

Back
X