• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi ayıp ettim onlar mı ?

Empati yapin bir komsunuzla tartisiyorsunuz ve hic alakasi olmayan komsunuz sizi davet ediyor tabiki gidersiniz gittiniz tartistiginiz hatunda orda ve ortam gergin diger komsu cikip gidiyor ve ev sahibi sizi kovuyor ne hissederdiniz..asla kovmazdim sizi ilgilendirmeyen bir konu cunku diger misafirler mutlak ki gerilmistir ortamdan ama bu sizin sucunuz degildi evlerine gittiklerinde onlarin kavgasini unuturlardi ama sizin o kadini evden kovmak gibi kaba davranisinizi unutacaklarini sanmam..

şöyle yapsan daha makuldu ki o kadın kendisi giderdi muhtemelen..arkadaşım iki kişi arasındaki dert toplum içinde yasıtılmaz ikinizde çok büyük bir ayıp ettiniz neyse biz bilmek zorunda değiliz lütfen anlatma deyip olağan akışına bıraksaydın mutemelen defolup giderdi..ama toplumumuzun gelenek ve göreneklerinde eve gelen misafire git denmez..
zaten diğer arkadaşlar sakinleştirmeye çalıştılar durun ya ne oluyor felan diye diğeri sinirlenip kalktı gitti
diğeri de arkasından olayı anlatıyordu bende dayanamadım

Empati yapin bir komsunuzla tartisiyorsunuz ve hic alakasi olmayan komsunuz sizi davet ediyor tabiki gidersiniz gittiniz tartistiginiz hatunda orda ve ortam gergin diger komsu cikip gidiyor ve ev sahibi sizi kovuyor ne hissederdiniz..asla kovmazdim sizi ilgilendirmeyen bir konu cunku diger misafirler mutlak ki gerilmistir ortamdan ama bu sizin sucunuz degildi evlerine gittiklerinde onlarin kavgasini unuturlardi ama sizin o kadini evden kovmak gibi kaba davranisinizi unutacaklarini sanmam..
katılıyorum akıllarında kalan tek durum sizin misafirlerinize karşı tavır ve davranışlarınız olacaktır..
düşünsnize mutlak surette kapı dışarı atılabileceğim bir eve misafirliğe gitmek fikri hiç hoş değil..

Empati yapin bir komsunuzla tartisiyorsunuz ve hic alakasi olmayan komsunuz sizi davet ediyor tabiki gidersiniz gittiniz tartistiginiz hatunda orda ve ortam gergin diger komsu cikip gidiyor ve ev sahibi sizi kovuyor ne hissederdiniz..asla kovmazdim sizi ilgilendirmeyen bir konu cunku diger misafirler mutlak ki gerilmistir ortamdan ama bu sizin sucunuz degildi evlerine gittiklerinde onlarin kavgadini unuturlardi ama sizin o kadini evden kovmak gibi kaba davranisinizi unutacaklarini sanmam..
empati yapıyorum
ayıp ettiğimin farkına varırdım , ev sahibini huzursuz ettiğimi anlardım gıkım da çıkmaz dı
bir insan bir insanı durduk yere kovmaz demekki hata bende derdim, kovduğum kişi laf sokmayıp rahat dursaydı
ben laf soksam hakketim derim

'kibarca' kovacagın misafiri evine nıye davet edıyorsun..boyle mı mısafır ağırlıyorsun,ev sahıbı herzaman alttan alır

katılıyorum akıllarında kalan tek durum sizin misafirlerinize karşı tavır ve davranışlarınız olacaktır..
düşünsnize mutlak surette kapı dışarı atılabileceğim bir eve misafirliğe gitmek fikri hiç hoş değil..
zaten tavır almalarına gerek yok
ben çoktan aldım çağırmam ki bir daha çok gerekli insanlar değiller
birbirlerinin dedikodusunu yapıp tartışmışlar , gelmesinler evime hiç lazım değiller

zaten tavır almalarına gerek yok
ben çoktan aldım çağırmam ki bir daha çok gerekli insanlar değiller
birbirlerinin dedikodusunu yapıp tartışmışlar , gelmesinler evime hiç lazım değiller
sorunlu misafirleriniz değil stokta duran diğer 6 misafiriniz için beyanım..

'kibarca' kovacagın misafiri evine nıye davet edıyorsun..boyle mı mısafır ağırlıyorsun,ev sahıbı herzaman alttan alır
haberim yoktu
tarıştıklarını bilsem çağırmazdım ki
kimsenin haberi de yoktu aralarında olmuş bir mevzu
ben hangi komşum hangi komşuyla tartışmış bunun takibini yapamam ki

haberim yoktu
tarıştıklarını bilsem çağırmazdım ki
kimsenin haberi de yoktu aralarında olmuş bir mevzu
ben hangi komşum hangi komşuyla tartışmış bunun takibini yapamam ki
olay tartismalari degil zaten,senin hurmet etmedigin kisiyi evine cagirman..misafir ediyorsan,bas taci edeceksin bi insani

olay tartismalari degil zaten,senin hurmet etmedigin kisiyi evine cagirman..misafir ediyorsan,bas taci edeceksin bi insani
ben nasıl nezaketene davet ettiysem oda nezaketen uslu uslu oturacaktı
ben ev sahibiysem misafir de misafirliğini bilecek

Onlar senin evinde tartisarak ayip etmis..

Ama sende cok.cok ayip etmissin, evine gelen birini her ne olursa olsub kovamazsin ayip ..

[QBankiz, post: 37489374, member: 622981"]ben nasıl nezaketene davet ettiysem oda nezaketen uslu uslu oturacaktı
ben ev sahibiysem misafir de misafirliğini bilecek[/QUOTE]

Arkadaşım misafirin sana yaptığı bir şey yokki asil senin yaptığınbir aayıp var ve sen bunu goremiyorsun. Eğer bende sizin diğer misafirlerinizden biri olsaydım yani kavga etmeyenlenlerden inan tedirgin olurdum sizin tavriniz yüzünden

seni hakli bulmamizi ister gibisin sanki? cevaplarina bakinca..
yo soruyorum , misafir de misafirliğini bilmemeli mi ?
Ben gelemiyorum böyle şeylere sorun belki de budur , misafir güzelce oturduğu sürece hürmet etmekte bir sıkıntım yok
gelen misafiirim çocuklarına bile ayrı menü hazırlarım güler yüzlüyüm , ama böyle sıkıntılarda da eyvallahım yok bilemiyorum

Çok can sıkıcı bir olay olmuş.
Her şeye rağmen kovmak yerine lütfen sorununuzu buraya yansıtma deyip olayı kapatabilirdiniz.

Back
X