Kizlar
birde sizin düşüncelerinizi alayim ben ya... konu şu:
Ağustos sonunda ben bir Café açtım. Açılış günü sabahinda bi bakayım elektrikci işini bitirmemiş. Babami sabah uyandirdim yardim istedim. Bana bi telefonnr yolladi ve ben hemen aradim. Adi E.... o hemen geldi. Dükkana girmesiyle benim ellimin ayağım birbirine karışması bir oldu...okadar etkiledi ki beni. ...anlatilmaz.....bnm yaşım 26....ve uniyi bitirdim iş hayatina girdim. Neysecçocuk işini bitirdi gitti....bir kaç saat sonra tekrar geldi. Oturdu kahve içti. ..şaşırdım kaldım. ...niye geldi anlamadim....parasini mi vermedik diye suphelendim saatlerce oturunca. Onun
Yaşı 24. Ve bu dönem daha uniye başladı. O yüzden ben hiç ona o gözle bakmamaya çalıştım. Konu konuyu açtı. ...beni daha önce gördüğünü söyledi. Lisedeyken o karşıdaki orta okukdaymis.....şaşırdım kaldım. ...bir insan nasil böyle birşey hatirlar diye....neyse...haftalar geçti. ...annem hergün başımda dirdirdir diye başladı. İşte kızım çok saygılı bir çocuk işte bi arkadaş olun bi tanisin fln dedi..sonra tamam dedim...ne bileyim...5 tane sevgilim oldu....sevgili seçme konusunda başarılı olduğumu söyleyemem. Hepsi Monk çıkmıştı. Ben de karar verdim ve yazdım. Öylece iki kez buluştuk. ...sonra onunla gerçekten tanışmak istediğimi anladim ve bu yüzden onun benimle neden hani nasil bir düşünceyle buluştuğunu öğrenmek istediğimde msjlarima cvp vermedi!!!!
Neyse bir şekilde bir hafta sonra tekrar yazdim tekrar buluşmaya başladık. Ondan hoşlanmaya başladım. O derin derin gözlerime bakti hep....sonra hafta sonu biryerlere kacalim dedi. Atladik arabaya gittik. O hafta sonu ellimi tutmaya başladı. Ve arada zorda olsa üstü kapalı da olsa bana nekadar değer verdiğini gösterdi. ....
Onun amcasiyla benim babam 40senelik dost. Hani benimle oynama gibi bir lüksü yok. Neyse zaten çok ciddi ve emin konuştu hep bana.
Neyse döndük. ... birdahaki bukusnamizda ilk kez biraz suslendim....o güne kadar heo eşofman flb giyindim makjasiz gezdim....o gün elbise giyindim sacimi az yaptim makjaj yaptim ve bana bir iltifat dahi etmedi. Tam tersi corabin tuhafmis dedi yaaa (turkuazdi) aksama telefonlastik.....ve bana saçını hiç düzlestirme makinası kullandın dedi bana. ...şok oldum....hani bu güne kadar dış Görünüm le alakali bir iltifat etmeyen insan beni elestirmesi beni kırdı. ... sustum kaldim......suratima kapadı. ....ertesi gün rüyamda seni gördüm dedi....konuşmamız lazım dedi....bende arkadaşımı ziyaret etmeye konulmuştum. Olmaz dedim hafta sonu görüşelim.
Birdahaki hafta sonuba ozamab dedi....
Benimde tersime gitti. Inatla hareket ediyormuş gibi. Ozaman konuşacak birsey yok dedim. Cvp yazmadi......
Akşama dışarı çıktım bi kankamla haber verdim onu da cagirdim. Calisiyordu...cvp yazinca tekrar sormak istedim NEDEN BIRDAHAKI HAFTAYA boşuna yargilamayim diye.....cvp yok.......ondan beri ses seda yok
((((
Bu adam niye hep kaçıyor?
Ya dedikleri yalan diyorum. Ama niye yapsın bunu?
Seviyorsa insan neden konuşmaktan kaçar. Aklım almiyor..... yengeç burcu bu ara
(((
Gün geçtikçe ona sinirim okadar artiyor ki içimde yok oluyor. Hayatimda ilk kez dedim ki. Bu insan o insan.....inandığım kader bu
((