- Konu Sahibi Denizdekikum
Daha öncede çok yazdım eleştiren de oldu yanımda duran da Allah razı olsun. Kızlar benim sorunum kV ve kP her bayanın olduğu gibi. Kızım 7 aylık ve eşim son 3 haftadır 2 3 günde bir kızımı aşağı indirip duruyor kp birde emir veriyor ...yı bize getir diye uyuz oluyorum. Yani evim var gel torununu sev sevme diyen mi var sanki. Bir tartışma esnasında bize indir ...yı gibisinden laflar etti bende evim belli 1 merdiven sonuçta gelin Sevin elinizden almıyorum kapıyı acmamazlik etmiyorum ya dedim ben inmem senin getirmen lazım gibisinden laflar etti eşim de sanırım bu laftan sonra indirmeye başladı. Şimdi diyeceksiniz götür ne olacak.. götürmek istemememin nedeni hamilelikte bana yasattiklari esim beni karni burnumda yerde suruklerken kv kapidan izlemisti dha neler neler ve bi alt katta oturan eltime her gün gidip bana bir kere bile gelmemeleri eltim 3 gun once dogum yapti ondan cikmiyorlar temizligini falan yapiyorlar yemekler kp bir hizmet bir hizmet eltimin anneside kilini kipirdatmiyor benim zavalli anam hizmetci gibi esime hizmet etti sabah aksam evi supurdu sildi kızım mikrop almasin diye kizimi ellerini yikayip kucagina aldi o derece titiz ve ozenlidir ve kızıma bir çöp bile almayip almış havalarina giriyorlar birde hem ben mesafe sever insanım öyle yalaka olamam. Ya ben kızımı kendimden bile sakiniyorum o benim hayatım en zor gunlerimi onunla atlattim ona sıkıca tutundum karnimdayken bile hep elimi tutuyormus gibiydi çok seviyorum yani aslında bu sevgi değil aşk ben kızıma aşığım kimseyle paylasamiyorum. Bugün bu sebepten kavga ettik bende senin ailenin istemiyorum dedi bende onlarda senin evine meraklı değiller Allaha şükür evleri var ev görmemiş değiller dedim bana dediği laf "hee belli 2+1 evdeler" oldu çok kötü oldum sadece saygısız terbiye görmemiş diyebildim. Insan bosanacak kadar büyük sebebi olmadan sevmediği istemediği içîn bosanabilir mi yoksa bebeği için sürdürmek mi zorunda ben artık kaldiramiyorum nedeni yok ama sanırım saygimda sevgimde bitti nedensiz olarak istemiyorum içim ısınmiyor adama yani eşime neden istemiyorsun dese bilmem derim yani acaba başka bir semte tasinsak düzelir mi ikide bir ailesini katmaz araya?. Yarın doktora gidip ilaç alacağım kendime sakinleştirici öyle sakinlesmeye çalışacağım.. Sizin desteklerinize daha çok ihtiyacım var ama..