- Konu Sahibi Denizdekikum
ben şiddet uygulamanın geçmişte kalan hata olmadığını tam tersi insanın doğasındaki bir kusur olduğunu ve her an tekrar edebileceğini düşünenlerdeniz canım.. kusura bakma lütfen.. bazen çocuk için boşanmayabilirsin bazen de tam da çocuk için boşanabilirsin.. bunun kararı sana ait..
canım şu an sana şiddet uygulamıyormuş umarım bir daha asla da yapmaz.. ama sana hamile iken yaptıkları kabul edilemez.. sadece sana değil hamile isen bebeğine de şiddet uyguladı.. şu an ona çok güveniyorsan eminsen bu riski alıyorsan ki almışsın boşanmayarak tabiki devam edeceksindir.. diğer sorunlara çözüm arayacaksın..
ama derler ya "büyük resme" bakarak karar vermeli.. geçmiş şu an ve seni bekleyen olası geleceğe bakarak.. hakkında hayırlısı olsun..
Haklısın, ama suan geçmiş onun için sorun değil gelecek önemli. Yani ailesi kiskirtmasa çok iyi ama dayakları da dahil hepsi annesi babası yüzünden. Az öncede bebek gibi ağlayıp girdi yatağa yüz vermedim. Ama çok acıdım oda ben ağlarken böyle acidi mi bana? Gerci acisa neden tekrarlasin. Ben geçmişi kolay unutan insan değilim suan sevgim saygım bittiyse hep geçmişin önüme serdiklerinden.