Merhaba arkadaşlar bayadır takip ediyordum siteyi ancak yeni yazmaya karar verdim. Öncelikle 9 aya yakın benim gözümde hala yeni sayılabilecek bi'birlikteliğim var. İkimizde eski ilişkilerimizde güvenimizi yitirerek birbirimizi bulduk. O kısa süren ama ilk defa sevdiği insan tarafından aldatılmış ayrıntılarıyla anlattı gerçi kötülemek için demiyorum ama kız resmen üniversite hayatı işte oynamış gibi işte. Benim de bir yılı geçkin ilişkim varken yüzük taktıktan, annesiyle tanıştıktan 15gün sonra buluştuğumuz günün akşamı bi'şeylere çok zaman var yıpranırız gerekçesiyle çok çok çok güvendiğim kişi tarafından terkedilmiştim. Sonra başka üniversitelere geçiş yaptık ve artık şuanki erkek arkadaşımla aynı sınıftaydık. O hep uzun zaman sonra birine güvenmek istiyorum derken ben hep yine aynı şeyleri yaşarım diye uzak durdum ama ne çare ben de aynı duyguları hissetmeye başlamıştım. Her neyse şuan 9 aya yakın ilişkimde iyi ki diyorum ancak sevgilimin bu ilk uzun ilişkisi ve arada ne biliyim eskisi gibi değil gibi geliyor nebiliyim başlarda yarım saatte özledim diye mesaj atardı ya da ne biliyim arada tek başına kalmak istiyor gibi. Ben tutamam genelde kendimi ve açıkça söyledim bi'şeyler mi değişti diye, "saçmalama sevmesem bişeyler değişse kim zorluyor ki bizi, sen benim ilk uzun ilişkimsin ve biliyorsun beni gün içinde az aradım sordum diye nasıl hemen sevmiyorum gibi gelebilir ki ilksin diye arada bocalıyorum sadece ki özgürlüğüme düşkünlüğümü de biliyorsun ben sen arada huzursuz olursun diye arkadaşlarımla bile görüşmüyorum dedi. Ya şimdi bunda ne var diyeceksiniz ama eski sevgilisiyle ilgili konu açıldığında nefreti çok büyük ben ozamanlar her şeye inanırdım diyor o ne kötülük yapsa kapamış gözünü seviyorum demiş, beni hiç öyle sevemiyceksin dedim o da ben sana olgunlaşarak ayaklarım yere basa basa geldim ben seni ilk ilişkim olarak görüyorum o içimdeki saf insanı öldürdü nefretim ondan dedi. Ama plan yapmıyoruz mesela veya söz vermiyoruz ki bu ilk günlerde de böyleydi niye dediğimde plan yapınca bozulmak için her şey oluyor olmuyor mu, korkuyorum ben demişti ki başları bilirsiniz en doruk noktadır her şey o zaman söylemişti bunu. Şimdi de arada niye söz vermiyorsun deyince eski ilişkinden niye bu kadar yara aldın sözler verip tutulmadığı için, ben seni seviyorum, hakettiğin için, eşit sevdiğimiz beni hiç pişman etmediğin için hep yanındayım söz desem daha mı çok güveniceksin diyor. Biliyorum haklı ama eski ilişkimde ben de okadar saftım ki o yüzden çok zor atlatmıştım o yüzden şuan yüzü düşse heh gidecek diyorum, huysuzlanıyorum. En son bi'daha 7saattir niye mesaj atmadın başlarda ... bıdıbıdısı yapmıycam söz dedim. Ya zaten ilgisiz değil ne biliyim yarın kahvaltıya gidelim baş başa der, 8.ayda ilk uzun ilişkisi diye pat diye yemeğe götürdü mesela, ben küçüklükten kalma bi'çikolata vardı şuan pek bi'yerde yok bulamıyodum gidip ondan bile bulmuş her ağladığımda cebinden ondan çıkarır :) Ben sanırım eski ilişkimden dolayı huzursuzluğumu atamadım ve ben bunaltıp aslında olmayan sorunu ben çıkarıyorum ya da sorun var. O yüzden yazıp sizin de fikrinizi almak istedim. Bu arada akrep burcuyum ve tam bi'ilgi manyağıyım ve aşırı duygusalım yaşlarımızda 22 ve 23... Sizce ne yapmalı, ne yapmamalı? Rahat batıyor da dediler de işte gönül bu bi'kere kırıldım mı hep üzülücem sanıp atağa geçiyor işte. Ben aslında eskiye olan nefretini görünce aa hala nefret duyuyo demek ki içinde az da olsa kalmış bi'şeyler ben bile unutamamışıma getiriyorum ya da ne biliyim eski ilişkime bakıp heh 7 saattir aramadı hiç aklına gelmedim diyorum o bu arada kitap okuyor mesela ya da film izliyor. Ben tetikte gibi kolluyorum alınmak için. Eski ilişkimde boynuz yediğim için arada bocalıyorum sana güvenmiyorum değil ama ben erkeğim sana çok alışınca korkuyorum arada tuhaf oluyorum demişti. Ben sonra düşündüm ve kendime vakit ayırmaya başladım az mesaj attım ben de kitap okudum bu sefer de aradı özledim ben demesem demiyosun da he diye ilk uzun birbirimizi görmeyişimiz olan 10günün sonunda bile özledim dememişti ben ondan huysuzlanmıştım zaten. Of saçma gelicek çoğunuza ama yazıp rahatlamak istedim o yüzden çok üstüme gelmeyin olur mu hassaslığım üstümde sanırım :)