ben mi buyutuyorum.cok rahatsiz.oldum

hani odadan az çıksın demesi saçma ama sonuçta ev kv nin gelen oğul onun, getirdiği çocukta öz be öz oğlunun yakın arkadaşı; bu duruma siz karışamazsınız bence istediğini yapar.

Rahatsız olmakta haklısınız.

Ama ev sizin değil ,
o yüzden onlar uygun görmüşlerse siz bir şey diyemezsiniz.

Her şeyde haklisiniz. Ama ben şunu anlamiyorum surekli olan bir durum degilse 40 yilin basi olan durumlarda anlayış gosterebiliriz sonuçta kayninizin gönlü olsun kardes yarısı oda. 10 gun nedir ko gelir geçer. Çocuk saglam olmasa getirmez herhalde kayniniz evlere kadar. Hemen evde gelin var ben nasil dus alcam nasil dolascam evde moduna girilmesine yanlis bakiyorum. Sabahtan aksama kadar evde durup sizi gozetlicek halleri yok gezip dolasirlar aksamdan aksama gelirler. Sizin kardesiniz istese sizden boyle bir sey umarim geri cevirmek zor olurdu mahcup olurdu.

Çok saçma ne demek o odadan cikmaz sinir olmakta haklisin ben olsam bende kizardim esinle konuş öyle iş mi olur ne akla böyle birşey dusunuyorlar orası seninde evin

Ben de rahatsız olabilirdim. ama orası kaynınızın da evi bu da bir gerçek. Arkadaşını getirirken kimseye sormak zorunda değil ki. Siz de orda yaşamayın o zaman?

Merhaba kizlar acil bisey sormam lazim size. 26 yasindayim 3 senelik evliyim.
Kayivalidemlerle yasiyoruz.
kaynim var 23 yasinda.bugun askerlik arkadsini getirmis eve 10 gun kalcakmis.babasiyla tartismis bizde kalicakmis.o da 23 yasinda.
kayinvalidem esime o da sizin kardesiniz.10gün kalicak burda demis.esimde e gelininiz var evde uygun olmaz demis.kv'de odadan disari fazla cikmaz demis.
Ben sinir oldum acikcasi. Rahatsiz oldum durumdan. Ben mi abartiyrm?
Bu lafin üzerine toplar bavulumu10 gün anneme giderim. Ne alaka ya. Bekar evimi orası babası ile kavga eden asker arkadaşı10 gün kalacak

kaynim var 23 yasinda.bugun askerlik arkadsini getirmis eve 10 gun kalcakmis.babasiyla tartismis bizde kalicakmis.o da 23 yasinda.
kayinvalidem esime o da sizin kardesiniz.10gün kalicak burda demis.esimde e gelininiz var evde uygun olmaz demis.kv'de odadan disari fazla cikmaz demis.
Bence abartmıyorsun, ne işi var elin oğlunun senin olduğun evde? Misafir olan o, o çıkmasın odasından. Yerinde olsam eşimle konuşur, bu konuya bir çözüm bulmasını isterdim. Ayrıca neden kayınvalidenle yaşıyorsun ki? Bunu bahane et, ayrı eve çıkın :KK48:

Bu lafin üzerine toplar bavulumu10 gün anneme giderim. Ne alaka ya. Bekar evimi orası babası ile kavga eden asker arkadaşı
ins
Bu durumda idare etmek goz yummak durumundasiniz.
Cok evde vakit gecirmesinler disarida dolassinlar o zaman biraz daha rahat edersiniz.
Kendi evinize tasiniyormussunuz buda o evde son sıkıntınız olsun.

Insallah son sıkintımız olur canim.yorumun icin tesekkur ederim.insan ister istemez sinir oluyor.kayipederim bari dusunseydi evde gelin var deseydi diyorum ama.sadece sinir olmakla kaliyorm. Bundan sonra bnde ona gore davranicam onlara.

Tüm gün evde mi olacak sanki

Onlar gündüz çıkar siz de duş vs alırsınız

Delikanlılar 24 saat evde oturmaz herhalde

Hoşunuza gitse de gitmese de kaynın da o evde yaşıyor ve onun da o evde hakları var

Bu nasıl bir yaşam tarzı, bu nasıl bir hayat diyecektim tam, 2 hafta sonra eviniz bitecekmiş ve kendi evinize çıkacakmışsınız.
Yahu hangi devirdeyiz, siz ne yiyor ne içiyorsunuz da aynı evde kaynana, kayın mayın birlikte yaşıyorsunuz? Bir tane adamla evlenmek için mi bu katlandığınız çile? 2016 yılındayız. Bakın, sadece 1 adet yaşlı kayınvalide olsa anlarım ama bu ne arkadaş topyekün? Şu adamlarla sırf evlenebilmek için böyle abuk sabuk hayatları kabul etmeyin gözünüzü seveyim. 23 yaşında at kadar herifi getirecek yabancı, o da sizde kalacak, sen odandan dışarı çıkmayacaksın falan... 10 gün de olsa, yuh. Ama onlarla yaşamayı kabul etmişsin, hadi 2 hafta sonra kurtuluyorsun ama kayınvalidesiyle yaşayan diğerleri ne olacak? KABUL ETMEYİN. Evlenmeyin yani siz de, başka adam mı yok?

tam anlamiyla saygisizlik ama savunacaginiz bir ozel hayatiniz-alaniniz yok. cunku siz kayyum valide ve kayyum kardesin evine yerlesmissiniz. bu sebeple iste ekonomik ozgurluk saglanmadan, gereken kosullar temin edilmeden evlenilmesine karsiyim.

Ordu gibi yasıyorsunuz bir o asker cocugumu fazlalık olacak yahu:D
Kaynar gider arada.

Neden iki yetiskin insan evlenirken aile yanında yasar bunu bana anlatabilecek biri varmı?

Ayrı ev imkanı yoksa niye evlenir ya da?
Bir kadın bunu neden kabul eder ya da?
Ondan sonra gelsin sorunlar gitsin sorunlar.

Ordu gibi yasıyorsunuz bir o asker cocugumu fazlalık olacak yahu:KK70:
Kaynar gider arada.

Neden iki yetiskin insan evlenirken aile yanında yasar bunu bana anlatabilecek biri varmı?

Ayrı ev imkanı yoksa niye evlenir ya da?
Bir kadın bunu neden kabul eder ya da?
Ondan sonra gelsin sorunlar gitsin sorunlar.
aynen haklisiniz . okadar kisi ayni evin icinde üstelik bekar kayninda senin hergani birseYin olmuyor. nasil rahat ediyorsunuz hayretlik is.... istedigini getirir kayniniz eve. ev annesin babasin evi. asil fazlalik olan sen ve esinsiniz. madem ayri ev tutamiyorsunuz evlenmeyin

Bu nasıl bir yaşam tarzı, bu nasıl bir hayat diyecektim tam, 2 hafta sonra eviniz bitecekmiş ve kendi evinize çıkacakmışsınız.
Yahu hangi devirdeyiz, siz ne yiyor ne içiyorsunuz da aynı evde kaynana, kayın mayın birlikte yaşıyorsunuz? Bir tane adamla evlenmek için mi bu katlandığınız çile? 2016 yılındayız. Bakın, sadece 1 adet yaşlı kayınvalide olsa anlarım ama bu ne arkadaş topyekün? Şu adamlarla sırf evlenebilmek için böyle abuk sabuk hayatları kabul etmeyin gözünüzü seveyim. 23 yaşında at kadar herifi getirecek yabancı, o da sizde kalacak, sen odandan dışarı çıkmayacaksın falan... 10 gün de olsa, yuh. Ama onlarla yaşamayı kabul etmişsin, hadi 2 hafta sonra kurtuluyorsun ama kayınvalidesiyle yaşayan diğerleri ne olacak? KABUL ETMEYİN. Evlenmeyin yani siz de, başka adam mı yok?

3 senelik evliyim sadece 5_ 6 aydir beraber yasiyoruz.oda evimiz yapildigi icin. 2 haftaya bitiyor ins evime gecicem.

aynen haklisiniz . okadar kisi ayni evin icinde üstelik bekar kayninda senin hergani birseYin olmuyor. nasil rahat ediyorsunuz hayretlik is.... istedigini getirir kayniniz eve. ev annesin babasin evi. asil fazlalik olan sen ve esinsiniz. madem ayri ev tutamiyorsunuz evlenmeyin

Allah allah bu nasil hi yorum anlamadim.ne kadar sinirli yazmissinz=(
6 aydir ailesiyle yasiyrm sadece.ev yaptigimz icin.o da iki haftaya bitecek ve kndi evime gecicem

Allah allah bu nasil hi yorum anlamadim.ne kadar sinirli yazmissinz=(
6 aydir ailesiyle yasiyrm sadece.ev yaptigimz icin.o da iki haftaya bitecek ve kndi evime gecicem
kvdenle yasıyorsun ve o ev yaptırıyor.... sız onun evıne tasınıyorsunuz yıne... eskı konunuzda yazmıasınız. ne olursa olsun rahatsız olöaya hakkın yok ev senin degil.

eski konundada yazdıgın gıbı kvdenın üst katınada taşınsan rahat yok sana şu an bile şıkayetcısın. bence fazla yakın oturmak başlı başına hatta.... o yuzden şımdıden gecmış olsun

Back
X