ben mi buyutuyorum.cok rahatsiz.oldum

Arkadaslar burasi kadinlar kulubu birbirimize sorular sorup fikir alisverisinde bulunuyoruz.bir soru sordum sadece neden yukleniyorsunz.
Evet 6 aydir kayinvalidemlerle yasiyorum bu suçsa suç.evet ev yaptiriyoruz ve kndi paramizla yaptiriyoruz... neden agrasif yorum yapiyosunz. Biraz sakin lutfen.

Arkadaslar burasi kadinlar kulubu birbirimize sorular sorup fikir alisverisinde bulunuyoruz.bir soru sordum sadece neden yukleniyorsunz.
Evet 6 aydir kayinvalidemlerle yasiyorum bu suçsa suç.evet ev yaptiriyoruz ve kndi paramizla yaptiriyoruz... neden agrasif yorum yapiyosunz. Biraz sakin lutfen.
cünki senın şıkayet etmeye hkkın yok bu durumda misafır olan sensın o evde

neyse ne su an sız bırıkım kıradan kurtulmak ıcın onların evıne yerlesmısınız ev onların ıstedıgını cagırır evine size soracak degıl kaynınız
Uslubunuz hic hosuma gitedi cocuk azarlar gibi konusmayin benimle lutfen
Bu sekilde konuscaksaniz yorumda yapmayin rica ediyrm. Zaten sinirlerim yeterince bozuk.ne gerek var boyle konusmaya.

Bana gore de uygun degil ama dusundugunuz zaman o ev ayni zamanda kayninizin da evi. Sahsen birinin yaninda yasiyorsam boyle seylere karsi gelme luksunu kendimde bulmazdim sanirim.

Back
X