• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi büyütüyorum gözümde

tstylmnb12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
68
8
8
28
Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?

bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Daha güzelleri gelecek ne demek??? Nasıl bir laf sokma bu. Büyük terbiyesizlik yapmış, abartmıyorsunuz. Kendinizi ezdirmeyin, karşılık verin.

Büyütmüyorsunuz kadın kötü niyetli direkt. Bari gebeyken özen göstersin. Huyuna falan gitmeye sakın çalışmayın hamileliği bahane ederek görüşmeyin olabildiğince. Küsmeyin trip atmayın ama mesafeli olun böyle tiplerde seviye olmadığı için tartışmaya bile girilmez

Son düzenleme:
Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Hamilelikten hormonlarınız zıplamış. Hiç umursamayın kimseyi. Evet siz çok güzelsiniz ama yeni gelinler de güzel..onlar evlensin 1 yıl sonrada diğerine der kayınvalideniz. O yüzden hiiiiççç takmayın

Onları yüceltip sizi aşağı görmesi çok kötü gerçekten. Öyledir güzel gelinim vs demek yerine verdiği cevaba bak.
Güzel gönlünüz kırılmasın boş verin o kendi seviyesizliği. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🌸

kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim.
Size böyle davranilmasının sebebi bu. Bu tarz şeyler artik değer görmüyor. İnsanlar iyi niyeti enayilik sanıyorlar.

Gerekene gereken cevabi gerektiği anda vermezseniz siz üzülürsünüz.

"Daha güzeli gelecek" miş. Koca kadın ettigi lafa bak. Kimin guzelligi uzerinden kime hava atıyorsun? Ay valla benim kimseye tahammülüm kalmadi, siz bunlara nasil dayaniyorsunuz cevap vermeden?

Patavatsiz ! Aninda cevap verseydiniz keske bence simdiden duvar örün,kendini belli etmiş. Amacı sizi sinir etmek ,böyle bir sey soylenir mi yahu...

Böyle bi konuşup pat diye dumur ediyolar ya insanları, dilleriyle zehir saçıp tatmin oluyolar ya...
Allah göstersin güzel mi olacak çirkin mi
Onu da ancak elden ayaktan düşünce anlar kötü davransalar bile el üstünde tutar aksine ya neyse
Ben böylw olunca şöyle diyorum
Allah iyi veya kötü öyle bir dert uğraş versin ki benimle uğraşmaya beni düşünmeye vakti olmasın.

Bir kere önce şunu söyleyeyim ne var esmerlikte ben beyazım ama bir sürü esmer kadını kendimden bin kat güzel buluyorum. Eminim siz de çok güzelsiniz kaynananız saçmalamış hamile olduğunuz için de keyfiniz kaçmış doğal olarak. Siz kendinizde kusur bulursanız herkes bulur. Kimseyi kırmama meselesine katılmıyorum karşınızdaki sizi kırıyorsa siz de kırın. Evet anne daha güzelleri gelecek çok şanslısın bak oğullarından daha güzel gelinlerin var haahhahaa deyip geçin kaynana düşünsün.

Bir kere önce şunu söyleyeyim ne var esmerlikte ben beyazım ama bir sürü esmer kadını kendimden bin kat güzel buluyorum. Eminim siz de çok güzelsiniz kaynananız saçmalamış hamile olduğunuz için de keyfiniz kaçmış doğal olarak. Siz kendinizde kusur bulursanız herkes bulur. Kimseyi kırmama meselesine katılmıyorum karşınızdaki sizi kırıyorsa siz de kırın. Evet anne daha güzelleri gelecek çok şanslısın bak oğullarından daha güzel gelinlerin var haahhahaa deyip geçin kaynana düşünsün.
Size çirkin dedi diye oğullarına ağlar şikayet eder. Ya bu tipler çok çamur gerçekten yani insanlığından çıkarsın bence laf sokmaya değecek kişinin bile bir seviyesi olmalı ya

Çirkin falan değilsinizdir, oladabilirsiniz, güzelin güzeli vardır.
O da göreceli bir kavramdır.
Ben bembeyaz biriyim ama benim eşimin annesi esmer gelin istermiş öyle demişti.
Peri padişahının kızı olsan begenmeyecek insanlar var, boşver..
Eşin ne diyor, o çok önemli.

Benimde kayınvalidem dünyada bir tek sen varmışcasına peşine takıldı dedi, bende evet ben Birtaneyim eğer benden gizli ikizim yoksa ben tekim dedim sustu😁 Hiçbir zaman kendinizi ezdirmeyin, verin cevabı gitsin, daha güzeli gelecek dediğinde evet gelebilir ama Allah kalp güzelliği versin önemli olan bu yaşayıp görüyorum dediğiniz an susmak zorunda kalır. Birgün eşinizin yanında annem daha güzellerinin geleceğini söyledi,Allaha şükür ben Güzelim de kalbi kötü olanlar ne olacak deyip kalkıp gidin, bilsin hadsiz, herşey söylenmeyeceğini. Güzellik göreceli kavramdır,ama iç güzellik gerçekten çok önemli, siz hiç kendinize bakıp kusur bulmayın, kusur bulmak isteyene çook kusur bulunur. Hamileymişsiniz bir kadının yaşayabileceği en güzel dönem, keyfini çıkarın, hergün aynaya bakın, İçinizdeki mucizenin güzelliğini keşfedin.

Back
X