Ben mi büyütüyorum nişanlım mı kaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınız belli ki düz ve cimri olmaya aday birisi. Beraber yuva kuracağınızın bilincinde de değil sen ben ayrımı yapmış. Ama sizin de bekarken kendinize bir şey almayıp daha sonra bunun peşine düşmeniz de normal değil. Altınlar gelsin de alayım düşüncesi gibi. Ben buradaki altınlar size yapılmış yorumuna katılmıyorum. Sonuçta evleniyorsunuz diye yapılmış. Sizde de olsa takılar iki kişinindir o altınlar.

Şimdiden sen ben diyo bak öğretmenim iki senedir evdeyim oğlum için çıkmıştım hamileyim kaldım evde gelirim yok çalışmadığım için gereksiz bişey almıyorum ise girince alırım giderim diyorum sen ben mi var diyo nasıl bir kafa var sende diyo peki benim durumumda olsan ve kendi paranla al yada ailen alsinn dese napicaksin normal değil bu adam

Nişanlınız belli ki düz ve cimri olmaya aday birisi. Beraber yuva kuracağınızın bilincinde de değil sen ben ayrımı yapmış. Ama sizin de bekarken kendinize bir şey almayıp daha sonra bunun peşine düşmeniz de normal değil. Altınlar gelsin de alayım düşüncesi gibi. Ben buradaki altınlar size yapılmış yorumuna katılmıyorum. Sonuçta evleniyorsunuz diye yapılmış. Sizde de olsa takılar iki kişinindir o altınlar.
İki kişinin tabiki ama bı bileklik de geline alınır okadar da değil

Merhaba.
Düşünmekten delirmek üzereyim fikir verirseniz sevinirim.
Aslında sorun çok büyük değil olmasa da olur denilecek bir mesele ama aklıma takılıyor.
1 yıldır nişanlıyım parmağımdaki alyanstan başka hiç bir takım yok. Zaten meraklı da değilim altın bilezik gibi şeylere sevmem nişanlıma da hiç lafını etmedim bugüne kadar.
Takı şeklinde değil ama normal birikimlik altın gibi getiriyorlar biz de öylece saklıyoruz. Ama bir düğune giderken insanlar kolunda bir bileklik arıyor fark ediyorum ima ile ya da açık açık söylüyorlar.
Bugün, bahsettiğim getirilen altınlardan bir tanesini bileklik yapmak istediğimi nişanlıma söyledim. Annenden müsaade isteyip bilekliğe çevirsem olur mu şeklinde. Nişanlım aynen şöyle cevap verdi: bileklik yapınca ne yapacaksın kullanır misin ki, hem bileklik yaparsan bana vermezsin, değer kaybeder, kendi altınlarından çevir ( benim kendi birikimlik altınımdan bahsediyor. En dusundurucu cevabı bu bana göre ).

Bana karşı genel tavrı bu şekilde. Mesela konuşuyoruz beyaz eşya araştırıyorum x markayı düşünüyorum nasıl sence diyorum. Beyaz eşyayı sen alacaksın diyor. (Bizim yöremizde adet bu şekilde). Yanı sürekli bir sen ben ayrımı var.

Ben mi çok takiliyorum yoksa düşünceleri gerçekten tuhaf mı? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için .
Evet tuhaf, çok tuhaf..

Daha ilk defa duydum altının kız evine birikim olarak geldiğini. Kullanmana da müsaade ediliyorsa demek ki o altınlar sama değil kendileri kullanmak için biriktiriyorlar yani senin söz hakkın olmayacak. Takarım takmam bilezik olarak gelsin düğünde Bi iki saatliğine takılsın yine. Eğer birikim yapacaksa dolar ya da euro üzerinden yapsın bence bu sanki bir göz boyama. Arkana bakmadan kaç

Merhaba.
Aslında sorun çok büyük değil olmasa da olur denilecek bir mesele ama aklıma takılıyor.
1 yıldır nişanlıyım parmağımdaki alyanstan başka hiç bir takım yok. Zaten meraklı da değilim altın bilezik gibi şeylere sevmem nişanlıma da hiç lafını etmedim bugüne kadar.
Takı şeklinde değil ama normal birikimlik altın gibi getiriyorlar biz de öylece saklıyoruz. Ama bir düğune giderken insanlar kolunda bir bileklik arıyor fark ediyorum ima ile ya da açık açık söylüyorlar.
Bugün, bahsettiğim getirilen altınlardan bir tanesini bileklik yapmak istediğimi nişanlıma söyledim. Annenden müsaade isteyip bilekliğe çevirsem olur mu şeklinde. Nişanlım aynen şöyle cevap verdi: bileklik yapınca ne yapacaksın kullanır misin ki, hem bileklik yaparsan bana vermezsin, değer kaybeder, kendi altınlarından çevir ( benim kendi birikimlik altınımdan bahsediyor. En dusundurucu cevabı bu bana göre ).

Bana karşı genel tavrı bu şekilde. Mesela konuşuyoruz beyaz eşya araştırıyorum x markayı düşünüyorum nasıl sence diyorum. Beyaz eşyayı sen alacaksın diyor. (Bizim yöremizde adet bu şekilde). Yanı sürekli bir sen ben ayrımı var.

Ben mi çok takiliyorum yoksa düşünceleri gerçekten tuhaf mı? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için .

Böyle biriyle evlenilmez , yaşanmaz birlikte. Lütfen kurtarın kendinizi.

Boşan.
Hatta bir ilke imza at evlenmeden boşa bu çocuğu..
Altınlar sana hediye değil mi ister bozdurur bileklik yaparsın ister eritip doğaya salarsın.
Bana vermezsin ne demek.
Demedin mi sana vermeyeceğim ki zaten diye.

eritir doğaya salarım ne güzel bir laf .ok begendim en kısa zamanda kullanacam

ailen ne diyor bu konuda

Merhaba.

Ayrılın bu adamla ömür geçmez..

daha şimdiden nişanda verdikleri altını geri alma peşinde maalesef. nişanda takılan kızındır aslında ama demek ki o öyle düşünmüyor. yol yakınken ayrılın derim
Rahatsızlığımı söyledim şaka yaptığını benim şakadan anlamadığımı söyleyip işin içinden çıktı suçlu ben oldum yani

Ailem altınlar konusund fikir söylemiyor talepte bulunmuyor karşı tarafı zorlamamak için. Bu dediklerini de onlara söyleyemedim

onlara söylesen bana böyle böyle söylüyor bu adam desen sana ne cevap verirler ,

ayrıl derler mi , yoksa onlara normal gelir mi

çok itici ve aynı zamanda incitici. evlilikte sen ben ayrımı olmaz. olursa o evlilik olmaz. şimdiden yok bana verirsin, yok bozdurunca değeri düşer, beyaz eşyalarla ben ilgilenmem vs garip garip konuşması biz olamadığınızı gösteriyor. ciddi bir konuşma yapın kendisiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X