- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Arkadaşlar merhaba. Sizinle dertleşmek olaylara sizin bakış açınızdan da bakmak istiyorum. En son konumda gerçekten haksızdım ve sağolun sizde bana gerekli şeyleri söylediniz. O günden sonra nişanlıma gereksiz trip atmadım.
Ama onun brni yoran bazı davranışları olduğunu düşünüyorum. Bunlar gerçekten anormal mi yoksa brn mi büyütüyorum bilmek istiyorum;
Şimdi şöyle : Bir yerdeyiz mesela. Atıyorum bir alışveriş merkezi. Birseyler bakıyoruz fln. Bende aa şu kazak çok güzelmiş fln baksana diyorum. Alalım mı fln ? Hemen yüzünü buluşturarak ya ne gerek var diye gereksiz bir tepki veriyor. Ama normal bir tepki kesinlikle değil. Bunu her yerde yapıyor. O böyle yapınca ne diyeceğimi bilemiyorum.
2 - Mesleği hakkında ( polis ) birsey sorsam hemen beni susturuyor sessiz ol fln diye. Sürekli birilerinin bizi dinlediğini düşünüyor sanırım sanki fba ya beyefendi ya. Sorduğum şey de nasıl yoruluyor musun alıştın mı fln filan? Bu sorularda bir anormallik mi var ?
3 - Bazı konularda takıntıları olması ya da benim öyle düşünmem. Mesela yanıma para almadım diye yani durup dururken yanımda nakit yok diye bana felaket kızması. Lazım fln olmamıştı sadece sordu ve yok deyince sinirlendi. Bir de sürekli kaybolacagimizi düşünmesi. Bu yüzden sürekli bir yere giderken her şeyi birilerine sorması. .
Belki büyütülmez şeyler bilmiyorum ama bunlar beni çok yıpratıyor. Daha ufacık bir sürü şey var. Bilmiyorum ben mi çok tahammülsüzum ona karşı acaba?
Fazla şüpheci geldi.Bir psikayatrisle görüşsün.