Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Ya uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......

Para konusunda abartıyorsun. Okumuş kadınsın... hesap yapip maaşın krediye bağlandığı zaman eline para kalmayacağını biliyordun.

Soru: eşin askere gidince niye kv yaninda kalıyorsun?

Kvye yaranmaya çalışma... yaranamazsin...
Mesafe koy...
yaranmak değil zaten eşim tek kalma diyor hemde sadece bana kalan 200 tl

Kusura bakmayın anlayamıyorum.

Okumuş öğretmen olmuşsunuz. Çalışıp paranızı kazanıyorsunuz. Neden eşiniz gidince kayinvalide ile kalmak mecburiyetinde olduğunuza ikna oluyorsunuz. Neden eşinizin "annemler ne diyorsa yapacaksın" diyebilmesine izin veriyorsunuz. Neden eşin kızkardeşi ve diğer aile bireyleri ile sınırları cizemiyorsunuz.

Neden yani?

Hayatta en tahammül edemediğim insan tipi. Cimri insan..Madem bu rezilliği çekecektin niye öğretmen oldun. Ev kızı olsan da bu durumu yaşasan hadi neyse diyeceğim. Ben de öğretmenim. Kıyafetime, saçıma başıma ekstra dikkat ederim. Bu tür sosyal işlerde çalışanlar üstüne başına dikkat etmeli bence. En azından maaşınızın belli bir miktarını alışveriş için ayırmalısınız.

Ailenize de yarım elma gönül alma hediyelerinizi alın. Bunun hesabını yaptırmayın eşinize. Sizi okutan, büyüten insanlardan iki kuruşu esirgemeyin.

Eşiniz askerdeyken de kendi başınıza kalın evinizde. Çocuk musunuz siz???

Eşinin ruhu arabesk ya bırakacak insan her türlü bırakır
Kadını böyle cepte bilen zihniyetler
Zaten halden anlayacak insan olsa görmezden gelmez kv evinde yaşadıklarını
Allah yardımcın olsun iyi dayanıyosun

Back
X