- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Ya uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......