Komiser kadın olduğunu için daha anlayışlıdir daha naiftir belki.esinizde bundan dolayı kendini daha rahat hissediyordur.buyutmeyin benceİyi geceler herkese .. uzun bir aradan sonra actigim konunun yine eşim ile ilgili olması sizlere çokta tuhaf gelmiyordur .. neyse uzatmadan başlıyorum ... şimdi eşim her hafta farklı yerlerde çalışıyor ve her hafta başka komiser geliyor ... bu geçtiğimiz hafta için .. işten çok mutlu geliyordu ... ben sorduğum da da bu komiser cook iyi çok anlayışlı hiç yormuyor falan diye sürekli komiseri övüyordu .. tabi ben ne bilim komiserin kadın olduğunu .. niye bana söylemedin diyorum aklıma gelmedi diyor .. bugün de malum pazar diye haftanın son günü ya eşime mesaj atmış .. özverili çalışman için teşekkür ederim bilmem ne diye .. çok sinir oldum... bekli abartmış olabilirim ama içimden o geldi napim ki
Ne bilim ya .. bu huyumdan nefret ediyorum .. gündüz adamın canını okudum şimdi uyuyunca çok mahsum görünüyor gözümeKomiser kadın olduğunu için daha anlayışlıdir daha naiftir belki.esinizde bundan dolayı kendini daha rahat hissediyordur.buyutmeyin bence
Yapma canm ya.esine güveniyorsan rahat ol.yanlis bişey yapacak olsa emin ol komiserine gelene kadar daha çok seçenek var.biraz umursamaz olmak lazım bu kadar baskı ters tepebilirNe bilim ya .. bu huyumdan nefret ediyorum .. gündüz adamın canını okudum şimdi uyuyunca çok mahsum görünüyor gözüme
21 misin cnm sen[/QUOTE evet
ben de bunu soracaktım.Benimde eşimin komiseri bayan.ne var ki bunda.ama o şekilde mesaj yanlış. Resmi dille bile olsa.dikkatli ol.ben hiçbir komiserin polise böyle mesaj attığını görmedim.
Şimdi yalan yok .. mesajı erken bi saatte ve resmi bir dille attı .. ama ben en çok suna sinirlendim.. sonuçta eşim kimle çalışacağını kendi seçmiyor .. ama bir hafta boyunca neden söylemedi kadın olduğunu
Kesinlikle atmaz.ben de bunu soracaktım.
her komiser memuruna tebrik mesajı atıyor mu?
işte bu konuda haklı çıkacak galiba konu sahibi.Kesinlikle atmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?