- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Evet şimdi buradaki herkes ne var bunda demiş ama komiser memuruna boyke bir mesaj asla atmaz..belli ki amaç farklı.işte bu konuda haklı çıkacak galiba konu sahibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şimdi buradaki herkes ne var bunda demiş ama komiser memuruna boyke bir mesaj asla atmaz..belli ki amaç farklı.işte bu konuda haklı çıkacak galiba konu sahibi.
bana da öyle geldi.Evet şimdi buradaki herkes ne var bunda demiş ama komiser memuruna boyke bir mesaj asla atmaz..belli ki amaç farklı.
Öyle yapar zaten. Mesaj çok zor durumda atılır. Ben de bu işin içindeyim eşim polis.polis ve komiser arasında hiyerarşi vardır. Komiser o yüzden asla mesaj atmaz atsa bile bir iş için atar ki o ihtimal bile düşük...bana da öyle geldi.
memurlar işyerinde bir aradayken, sağolun arkadaşlar iyi çalıştınız minvalinde toplu bir teşekkür, normal olan değil midir?
Nerden biliyorsunuz asla atmaz diye bu kadar emin konusabiliyorsunuz? İş hayatinda calisip emek veren insanlara kendini degerli hissettirip yaptigi isten memnun kaldigini bildirmek motivasyon artirir. Bunun gibi bir suru yontem ve teknik varken sirf karisi kocasi kiskanacak diye uygulanmadin mi? Ölçülü bir sekilde yapilmis davrnsn arkasindan art niyet aramak mi gerek illaEvet şimdi buradaki herkes ne var bunda demiş ama komiser memuruna boyke bir mesaj asla atmaz..belli ki amaç farklı.
Eşim de polis ordan biliyorum...polis ve komiser arasında sert bir hiyerarşi vardır.Nerden biliyorsunuz asla atmaz diye bu kadar emin konusabiliyorsunuz? İş hayatinda calisip emek veren insanlara kendini degerli hissettirip yaptigi isten memnun kaldigini bildirmek motivasyon artirir. Bunun gibi bir suru yontem ve teknik varken sirf karisi kocasi kiskanacak diye uygulanmadin mi? Ölçülü bir sekilde yapilmis davrnsn arkasindan art niyet aramak mi gerek illa
Eşim de polis ordan biliyorum...polis ve komiser arasında sert bir hiyerarşi vardır.
Bu komiserin mesaj atip motive edemeyecegi anlamina gelmez. Konu sahibi mesajin resmi oldugunu söylüyor. Yapilan davranisi cok yönlü irdelemek gerek.Eşim de polis ordan biliyorum...polis ve komiser arasında sert bir hiyerarşi vardır.
kadın olsa ne erkek olsa ne patron patrondurİyi geceler herkese .. uzun bir aradan sonra actigim konunun yine eşim ile ilgili olması sizlere çokta tuhaf gelmiyordur .. neyse uzatmadan başlıyorum ... şimdi eşim her hafta farklı yerlerde çalışıyor ve her hafta başka komiser geliyor ... bu geçtiğimiz hafta için .. işten çok mutlu geliyordu ... ben sorduğum da da bu komiser cook iyi çok anlayışlı hiç yormuyor falan diye sürekli komiseri övüyordu .. tabi ben ne bilim komiserin kadın olduğunu .. niye bana söylemedin diyorum aklıma gelmedi diyor .. bugün de malum pazar diye haftanın son günü ya eşime mesaj atmış .. özverili çalışman için teşekkür ederim bilmem ne diye .. çok sinir oldum... bekli abartmış olabilirim ama içimden o geldi napim ki![]()
Kara Sevdada ki komiser gibimi acaba :))İyi geceler herkese .. uzun bir aradan sonra actigim konunun yine eşim ile ilgili olması sizlere çokta tuhaf gelmiyordur .. neyse uzatmadan başlıyorum ... şimdi eşim her hafta farklı yerlerde çalışıyor ve her hafta başka komiser geliyor ... bu geçtiğimiz hafta için .. işten çok mutlu geliyordu ... ben sorduğum da da bu komiser cook iyi çok anlayışlı hiç yormuyor falan diye sürekli komiseri övüyordu .. tabi ben ne bilim komiserin kadın olduğunu .. niye bana söylemedin diyorum aklıma gelmedi diyor .. bugün de malum pazar diye haftanın son günü ya eşime mesaj atmış .. özverili çalışman için teşekkür ederim bilmem ne diye .. çok sinir oldum... bekli abartmış olabilirim ama içimden o geldi napim ki![]()