ben hala abarttıgını dusunuyorum ama sen benım yorumumu kale almıyorsun
tartıştın da ne oldu ? dıger arkadasların da dedıgı gıbı, erkek sonucta, ne alınacagını bilemeyebilir, zamanla ögrenır ne kadar surelık evlısınız kı
bence zamanla duzene gırer bu ısler
ama senın annen benım annem muhabbetıne gırmemelısın
bu hıssıyat herkeste vardır, herkeste ! ama karsı tarafa bu hıssetırılmemelı, uzerıne cok konusulmamaldır bence
cunku mesela 25 yasında benım hayatıma gıren ıkı ınsan nasıl benı buyuten anne babamdan kıymetlı olabılır kı ?
ama bunu kocama hıssettırmemelıyım, cunku obur turlu esım de ben de bu konuda sıkıntı yasarız
bır de senın baban ıyı bırıydı galıba kotu ornek gormemıssın hc cevrende
benım babam kendı tarafından mısafır gelıcek olsa bızım hıc yemedıgımız seyler alırdı eve
mesela ben kahvaltıda sosis yedıgımı hıc bılmem evde, ama bır seferınde dugun sebebıyle sehır dısından mısafır gelecektı bızım eve. O hafta eve sosis,kaşar falan aldı babam. Gelecek misafir de kendi akrabalarıydı. Annemin akrabaları zaten asla gelip kalamazlar bizde, söz konusu bile olamaz bunun. Kaldı ki aksam oturmaya gelicek olsalar çıkıp da bir paket çekirdek bile almaz, aldırmaz da. Babam böyle bir insan olunca senin kocan melek gibi göründü gözüme. Bence biraz daha ılımlı ol ve kocanı eğitmeye çalış. Çünkü insan değişmez derler ama bence çok kolay değişir..