Ben mi çok abartiyorum sizce bu aldatma mi degil mi

ayse_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
35
0
86
İsviçre
Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski üyesiyim,ara sira takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.fazla uzatmadan derdimi anlatiyim.
Ben 7 senelik evliyim,2 tane evladim var, yurtdisinda yasiyorum.Ben evlendigimde 17 yasindaydim esimde 25 yasindaydi.Biz 9 ay nisanlilik dönemi gecirdik ve yeni öğrendim esim biz nisanli iken resmi nikah olmadan önce malum o yerlere gitmis ve ihtiyacini görmüs.şimdi ben ona diyorumki nikahtan önce yada sonra ne farkeder sen beni aldattin yok diyor beyefendi kabul etmiyor.birde bunun babaannesi var 80 li yaslarda biz evlendigimizde benden kanli carsaf istemisti, bende simdi diyorumki bakire olmasam nolucakti onlara noluyor sen bildikten sonra beyefendi demesinmi ozaman seni bosardim.benseni napiyim ozaman dedim bende sen yapinca ohh erkegim ben ihtiyaç,biz yapinca offf ya kizlar bana akil verin simdi bu aldatmami degilmi?
Aklima geldikce sinir oluyorum
Kusura bakmayin cok uzun olmus

ihtiyaçlarını gördüğünü nerden biliyosun kendisimi söyledi?7 yıllık evlilikten sonra geçmişte olan şeyler şimdimi aklınıza geldi tartıştınız anlamadım.şimdi bunu öğrendiniz eşinizde nişanlılık döneminde yaptı ne yapıcaksınız boşanıcakmısınz?nişanlılık dönemi tanıma kaynaşma dönemidir ama siz eşinizin yaptıklarını şimdi öğreniyosunuz,durduk yere huzurunuzu kaçırmak sizinki bence tabi tartışma değil sadece fikirlerinizi sölediyseniz orasını bilemem,bence bunun adı saman altından su yürütmektir

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski üyesiyim,ara sira takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.fazla uzatmadan derdimi anlatiyim.
Ben 7 senelik evliyim,2 tane evladim var, yurtdisinda yasiyorum.Ben evlendigimde 17 yasindaydim esimde 25 yasindaydi.Biz 9 ay nisanlilik dönemi gecirdik ve yeni öğrendim esim biz nisanli iken resmi nikah olmadan önce malum o yerlere gitmis ve ihtiyacini görmüs.şimdi ben ona diyorumki nikahtan önce yada sonra ne farkeder sen beni aldattin yok diyor beyefendi kabul etmiyor.birde bunun babaannesi var 80 li yaslarda biz evlendigimizde benden kanli carsaf istemisti, bende simdi diyorumki bakire olmasam nolucakti onlara noluyor sen bildikten sonra beyefendi demesinmi ozaman seni bosardim.benseni napiyim ozaman dedim bende sen yapinca ohh erkegim ben ihtiyaç,biz yapinca offf ya kizlar bana akil verin simdi bu aldatmami degilmi?

İhtiyactır, aldatmadı baska birşey. İğrencliği konusunda söyleyecek lafım yok. Yalnız; olayın üstünden 7 sene gecmiş neyi tartışıyorsunz?

Merhaba arkadaslar cevaplariniz icin tesekkür ederim.evet kendisi söyledi, amacim eski yasanmisliklardan huzursuzluk yaratmak değil ama benim hazmedemedigim sey su kendisi yapinca oluyorda ben yapinca neden kabullenmiyor sonucta o bunu yaptiginda ben hayatindaydim ve zina tek bayan icin gecerli degil erkeklerinde dikkat etmesi gerekiyor birde bana nikahtan sonra yapmadim diyor ya pişkin pişkin

Siz nişanlı iken başka kadınlarla birlikte olmuşsa evet aldatmadır.

Eşinizin zihniyeti feci... Erkek yapar ihtiyaçtır, kadın yaparsa... :19:

çarşaf istemedir bilmem nedir bu ne iğrençliktir ya millet çağ atlıyor her şeyde yenilikler arıyoruz bir şu çarşaf olayını geçemedik valla.

Elmayra, bu olay olali 7 sene olmus evet tartismanin hicbir faydasi yok, ama ben hazmedemiyorum ya ihtiyaçsa fakli yöntemlede halledebilrdi. sonucta ben onun hayatindaydim bunu kabullenemiyorum

cevap veriyorum. aldatmadır.
biriylle nişanlıyken başkasıyla olmak nedir peki.
normal midir.
normal diyenin alnını karışlarım. ..

Nişandan önceki hayatlarınız birbirinizi bağlamaz bence ama eğer nişanlıyken yapmışsa aldatmış.

Bu işler böyledir canım; erkekler yapınca, erkekdir, Aslan oğlum, bravo bravo,ihtiyaç, şak şak şak, kadın yaparsa direk o.... Oluyor yani. Düşünebiliyormusun, Doğu'da iki erkek kuzen bir kız kuzenlerine tecavüz ediyorlar. Kız tecavüz edildi diye diri diri Gömen, erkeği görmemezlikden gelen bir zihniyet hakim ülkemizde. Say say bitmez zaten Dogu batı pek farketmiyor artık.

Babaannesine neymişki.Tasası onamı kalmış.Bu eşnizi ilgilndirir

O benim ilkimdi, benimle evlilige adim atmisken nasil yapabildi bu hakki ona kim veriyor ya. erkekmismis ihtiyacmismis tüküriyim ben böyle ihtiyacin icine

birde kusura bakmayın. kadını parayla satın alıp kendini rahatlatan erkeklere ifrit oluyorum.
kadını bir meta olarak gören bir zihniyet bu.
nasıl bir mideyse. duygusuz, ruhsuz.

Elmayra, bu olay olali 7 sene olmus evet tartismanin hicbir faydasi yok, ama ben hazmedemiyorum ya ihtiyaçsa fakli yöntemlede halledebilrdi. sonucta ben onun hayatindaydim bunu kabullenemiyorum

Zihniyeti konusunda ne desen haklısın, erkeğin elinin kiri ya güya. Bu konu uzar da uzar.

Hazmedememenizi de anlıyorum ama sizin olay biraz zamanaşımına uğramış :)

Bide bana diyorki eger evlendigimizde bakire olmasaydin seni bosardim
Bu nasil bir zihniyet sen önce kendine bak sen neden bakir degildin ozaman bu kadar temiz olmaya önem veriyorsan

Kesinlikle aldatmadir

Ancak bunu o zaman sorgulayacaktiniz

Sizden carsaf istendiginde evlenmeden once, esinizin bakire olup olmadigini sorgulamaliydiniz ...

Gerci siz bu kisma degil de nisanliyken bunu yapmasina takmissiniz...

7 yil sonra da neden boyle bir seyi acikladi esiniz?

nişanlılık döneminde her haltı karıştıran erkek nişanlısına oturupta ben ihtiyaçlarımı giderdim demez sizi kaybedeceğini bilir.ama şimdi açık ve net sölemiş çünkü çantada kekliksiniz.

Bakın, haklısınız haklı olmasına ama bu yüzden ayrılacak mısınız 7 yılın üstüne ve 2 çocukla?
Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz illa ki ama kocanız evet pek kibar(!)biri olmasa da yaşamınızı onsuz düşünebiliyor musunuz?
Bu muhabbeti kafaya takmaya gerçekten değer mi? Yoksa olan olmuş önümüze bakalım mı demeli?
Bunun ayrımına bakın ve boşanmayacaksınız unutun gitsin. :31:

Elbetteki aldatmadır.
Yalnız zihniyet içler acısı.

"İhitiyaç"...

Geberir çünkü sevişmezse değil mi?

Back
X