Ben mi çok abartiyorum sizce bu aldatma mi degil mi

Sanırım yine yapabilir diye endişeniz, doğru mu anladım?

Nişanlıyken malum yere gittiğini bilsem o yüzüğü yuttururum ona tabiki
Ama aradan 7 sene geçmiş , hazmedememeni anlıyorum ama uzattıkça sinir olacaksın
Babaanneyide çarşafa dolayasım geldi :37:
Bu gün biraz agresif miyim neyim:18:

Son düzenleme:
Yalnız, takıldığım bir nokta daha var...
Bu adam ihtiyaç adı altında siz hamileyken de bu malum yerlere gitmiş midir?
Ya da papaz her gün pilav yemez deyip o malum yerlere gitmiş midir?
Çünkü genelde ihtiyaç diyip kadını 2. plana atan zihniyet bu bakış açısını da kabul edip uygular.:31:

Tabiki üzerinden 7 sene gecmis ve benim iki kücük yavrum var ben bosanmayi düsünmüyorum cünkü allahima sükürler olsun evliligim bu konu disinda cok iyi gidiyor keske hic ögrenmeseydim ne b...lar yedigini simdi hep kafamda dönüp duruyor

Yalnız, takıldığım bir nokta daha var...
Bu adam ihtiyaç adı altında siz hamileyken de bu malum yerlere gitmiş midir?
Ya da papaz her gün pilav yemez deyip o malum yerlere gitmiş midir?
Çünkü genelde ihtiyaç diyip kadını 2. plana atan zihniyet bu bakış açısını da kabul edip uygular.:31:

Karıştırma oraları karıştırmaaaaa:ssz:

Hayyalcigim benim iki hamileligimde cok güzel gecti yani bizim cinsel hayatimiz normaldi evlilikten sonra hic o konuda süphem olmadi evine cocuklarina ve bana cok bagli bir es ve baba.Beni nisanliyken yapmis oldugu sey ve zihniyeti cok üzdü acikcasi

Bide bana diyorki eger evlendigimizde bakire olmasaydin seni bosardim
Bu nasil bir zihniyet sen önce kendine bak sen neden bakir degildin ozaman bu kadar temiz olmaya önem veriyorsan

zihniyeti bakire değil ki adamın napsınnn

ne varsa şu y kromozomunda herşey.
o oldumu. herşey serbest.
ne y imişsin anacım.:37:

Onlara ihtiyaclarını gidermek icin bir kapı arıyorlar bizim özenle koruduğumuz seyin adı namus. E onlar namuslu biz namussuz. Hic anlamıyorum bu tarz isleri

Karıştırma oraları karıştırmaaaaa:ssz:
Karıştırdım ama nolcek şimdi :27:
Hayyalcigim benim iki hamileligimde cok güzel gecti yani bizim cinsel hayatimiz normaldi evlilikten sonra hic o konuda süphem olmadi evine cocuklarina ve bana cok bagli bir es ve baba.Beni nisanliyken yapmis oldugu sey ve zihniyeti cok üzdü acikcasi

Bilemiyorum bilemeyiz de asıl bu kısımla ilgilenin nişanlı kısmını artık boşverin gitsin olmuş 7 yıl... :31:

Siz nişanlıyken başka kadınlarla birlikte olmasını ''ihtiyaç'' sözcüğünün içine hapsedip de buna bir aldatma değildir diyemem. Aldatmış.
Ama sen bunu yeni mi öğrendin de kafana takıyorsun yoksa başından beri biliyor muydun?

aldatmadır.Eşin kendini savunmak için ihtiyaç kelimesinin altına sığınıyor.

Bunu hazmetmek kolay değil ama neticede 7 sene öncede kalmış.

Bu durumun senin içinde nasıl bir etki yaptığını kalbini nasıl acıttığını ve üzdüğünü eşine söyle tabiki.

En azından ileride de ihtiyaç adı altında böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini bilsin..

Tepkini ver ama çokta uzatma ..Neticede 7 senedir evlisiniz öyle kötü ahlaksız bir adam değil demekki ki hala evlisiniz değil mi?

(Neticede zina günahtır. Eşiniz bundan pişman olup tövbe etti mi ? Yoksa normal birşey olduğuna kendisini de inandırdı mı? Bence en önemlisi bu )

Kanlı Çarşaf mı istediler birde:53:
Eşin seni aldatmış ve itiraf etmiş. Fakat neden söyleme gereğinde bulundu anlamadım:26:

aldatmadır ama 7 yıl önceki şey şimdi nerden çıktı :26: zor bir durum :51:

şu çarşaf olayını hiç anlamış değilim zaten oh biz şey yaptık buyrun bakınmı yani :24::24:

Bence size bağlı olduğunu söylediği andan itibaren başka kadınlarla girdiği sınırı aşan münasebetler aldatmadır.
Ne yani sevişmiyorduk ihtiyacım vardı çok affedersin şeyimi tutamadım bir açıklama mı?
Siz tutuyorsanız o da tutacak.

evet aldatmadır da yapacak birşeyin yok.şimdi bundan boşansan olmaz .tavır yapsan, olay çıkarsan huzursuz olduğunla kalırsın eşin anlamaz çünkü zihniyeti çok farklı ona göre hiçbirşey yapmadı.en iyisi kapat gitsin bu konuyu.o zaman bilsem ayrılırdım de ki bilsin senin normal karşılamadığını bari.

aldatmadır bence, şu an nişanlı olsanız ve gitse ihtiyaç giderse aldatma değildir mi diyecektik?
7 yıl önce olması tanımı değiştirmez
benim merak ettiğim bunu bilmek senin için evliliğinin bundan sonraki sürecini değiştirecek mi?

Back
X