Ben mi çok abartiyorum sizce bu aldatma mi degil mi

öncelikle şunu söylemeliyim ki bence bekar erkek yoktur ya hele ki bu zamanda erkek mutlaka cinsel isteğe ilgi duyup evlenemeden öncede yapıyordur.
Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..

siz bunu deyin deyin.
sonrada erkekler bunu okuyup ,duyarak , sevgililerini,eşlerini aldatsınlar.
neden yaptın deyince de ,kolay cevabı..

e kardeşim ben erkeğim,siz kadınlar bile bunu diyorsunuz.

Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..

adamların eline verin aldatma için kozları.
bravo siz gibi düşünen kadınlara.:46::46:

pes:ssz:

Son düzenleme:
Hangi kitapta hangi kanunda yazıyor. 9 nefismiş....

Şehvet duygusu sadece erkek de mi var? Kadın arzulamaz mı kimseyi? Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak.

Ama olmaz kadın kendini evleneceği adama saklayacak ama o adam türlü kadınla yatmış olacak.

Bu zihniyette devam edin erkek çocuklarını da böyle yetiştirin daha çok ağlarız kadın cinayetlerine...

sen oldukça yanlış anlamışsın bence bir kez daha okumalısın yazdığım şeyi. Açık ifade kullanayım ben o zaman kadınlar yaratılış gereği erkeklerden çok farklıdır bunu biliyosundur diye düşünüyorum erkeğin kadından bi noktada farklı olduğunu kavramak gerekiyor. Erkeğe tabiki de günah kadında da vardır nefs denilen şey önemli olan kadın erkek farketmez ona sahip çıkabilmektir ne yani bayanız diye erkeklerin yaptığını mı yapmalıyız herkes yaptığından sorunmludur öncelikle kadın tabikide saklayacak erkeğe kendini zaten öyle olmazsa erkeğin ezik beyninden ne farkı kalır ki buranın öteki tarafıda var canım ateşe dayanabileceğin kadar günah işle diye bişey var erkek yapıyosa kadında yapacak diye bi kural yok burda erkek zaten yaratılış gereği öyledir bu sen burda eşitlik olarak Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak. diyerek haklısın bence sadece orada yani. Kadın arzulayabilir diye aynısımı yapmalı ? Yapma bence burda sen bu zihniyeti kaldırmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz bunu deyin deyin.
sonrada erkekler bunu okuyup ,duyarak , sevgililerini,eşlerini aldatsınlar.
neden yaptın deyince de ,kolay cevabı..

e kardeşim ben erkeğim,siz kadınlar bile bunu diyorsunuz.

adamların eline verin aldatma için kozları.
bravo siz gibi düşünen kadınlara.:46::46:

pes:ssz:

Ben gerçekte olan bi düşünceyi savunuyorum burda komik olmayın bence tartışma polemiğine niye giriyorsun ki öncelikle :)
Benim burda ne kasdetmek istediğimi anlamış olsaydın zaten olgun bi cevap vermiş olurdun.
Ne yapalım yani erkekler nefsine sahip çıkamıyo diye bizde mi onların yaptığını yapalım bunu mu demek istiyorsun erkek bunu zaten biliyo kendini erkekler kadınlara önce nefsiyle bakar demek istiyorum evli bi erkek bile kapıdan çıktıkdan sonra kadınların orasına burasına bakıyor ne kozu lütfen :) koz ile ne alakası var ki erkek kadın farketmez aldatıyosa adidir zaten burda kadını da ayırma. sen sevgili diyosun bu devirde sen sevgiliye mi inanıyorsun ?

erkeklerin ihtiyaçları var da kadınların yok mu??? kadınların da cinsellikten hoşlandığını idrak edemedi hala toplumumuz.... sanıyorlar ki erkeklerin kara kaşı kara gözü için yaşanıyor seks.

Var tabi. Ama var diye de ne yani onların yaptığını mı yapalım ?

nasıl kadınlara nefislerine hakim olmayı şart kılıyorsa toplum erkeklere de kılmalı. birine o... öbürüne ihtiyaç sahibi yetişkin muamelesi olmamalı.

sen oldukça yanlış anlamışsın bence bir kez daha okumalısın yazdığım şeyi. Açık ifade kullanayım ben o zaman kadınlar yaratılış gereği erkeklerden çok farklıdır bunu biliyosundur diye düşünüyorum erkeğin kadından bi noktada farklı olduğunu kavramak gerekiyor. Erkeğe tabiki de günah kadında da vardır nefs denilen şey önemli olan kadın erkek farketmez ona sahip çıkabilmektir ne yani bayanız diye erkeklerin yaptığını mı yapmalıyız herkes yaptığından sorunmludur öncelikle kadın tabikide saklayacak erkeğe kendini zaten öyle olmazsa erkeğin ezik beyninden ne farkı kalır ki buranın öteki tarafıda var canım ateşe dayanabileceğin kadar günah işle diye bişey var erkek yapıyosa kadında yapacak diye bi kural yok burda erkek zaten yaratılış gereği öyledir bu sen burda eşitlik olarak Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak. diyerek haklısın bence sadece orada yani. Kadın arzulayabilir diye aynısımı yapmalı ? Yapma bence burda sen bu zihniyeti kaldırmalısın.

Ben bu zihniyeti kaldırmıyorum, varın siz kaldırın. Kocanızdan sevgilinizden yediğiniz darbeleri erkek işte deyip sineye çekersiniz. Buranın öteki tarafı bir tek bana değil erkeğe de aynı şeyi demişse, cinsellik konusunda erkek kadından daha serbest olamaz. Bakir olmayan adam sevgilisinin eşinin bakireliğini sorgulayamaz...

Yok senin yaptığını yapalım. Adamlar her haltı yesin, erkek işte diye sineye çekelim...

Son düzenleme:
bu kadar sene sonra olan olmuş takıntı yapma huzurunu bozma sakın boş yere haklı olabilirsin ne geçecek eline hiçç bu türk insanında böyledir anlayamadınmı öğrenemedinmi hala bekar hiç evlenmemiş erkek yüzde doksanı diyim dul kadın almazlar kız isterler kız alırlar ilkleri olmak isterler bu böyledir güzelim yoksa senin piskolojin falanmı bozuldu?başka şeyleri içinemi atında?yılarca bu şekildemi eşinlen idalaşıyorsun çookmu üzdü seni boşşş ver takma kafana şapkadan başka birşey:))

aaldatmadır muhakkak ama 7 yıl önce.
ya herşey iyiyse unut gitsin bozma yuvanı.şimdilerde yaparsa mahkemeye bir dosya bırakmalısın tabi

Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski üyesiyim,ara sira takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.fazla uzatmadan derdimi anlatiyim.
Ben 7 senelik evliyim,2 tane evladim var, yurtdisinda yasiyorum.Ben evlendigimde 17 yasindaydim esimde 25 yasindaydi.Biz 9 ay nisanlilik dönemi gecirdik ve yeni öğrendim esim biz nisanli iken resmi nikah olmadan önce malum o yerlere gitmis ve ihtiyacini görmüs.şimdi ben ona diyorumki nikahtan önce yada sonra ne farkeder sen beni aldattin yok diyor beyefendi kabul etmiyor.birde bunun babaannesi var 80 li yaslarda biz evlendigimizde benden kanli carsaf istemisti, bende simdi diyorumki bakire olmasam nolucakti onlara noluyor sen bildikten sonra beyefendi demesinmi ozaman seni bosardim.benseni napiyim ozaman dedim bende sen yapinca ohh erkegim ben ihtiyaç,biz yapinca offf ya kizlar bana akil verin simdi bu aldatmami degilmi?
Aklima geldikce sinir oluyorum
Kusura bakmayin cok uzun olmus

kısaca erkek yaparsa elının kırı sen yaparsan kötu kadın oluosun ıste böyle ıgrenc bır dusunce...hayır benım anlamadıgım ılk gece kan gelmesı zorunlu degıl daha sonrada gelebılıyor ozaman napacaktı? allah akıl fıkır versın namusu bacak arasına sıkıstırmıs ınsanlara aallah akıl fıkır versınnnnnn ınsanın ruhu o.... olmasınnn en basta!!!!

bence gereksiz beynini yoruyosun boşuna.aradan geçmiş 7 sene sen bunu yeni ögrendin sonucta senle bu işi yapmadan önce yapmış ve tek gecelik düşünmüş sevgili durumu filanda olmamıs başkasıyla.şimdi 7 yıl öncesinde böyle olmus diye düşünmek ne işine yarayacak önemli olan evlendikten sonra böyle bişey yapmaması .günah konusuna gelince dinimizce evlenmeden yapmak kadınada erkegede haram siz yapmayıp kendinizi kocanıza saklamıssınız allahın emrine uymussunuz o dayanamamıs yapmıs seytana uymus onun günahı ona senin sevabın sana öldüğümüzde mezarda tek kalıcaz her koyun kendi bacagından asılcak bi yerde işledigi haramın herkes cezasını bi şekilde cekicek zaten.evliyken yapmamıs sonucta bırak geçmişi geçmişte kalsın .

Ben bu zihniyeti kaldırmıyorum, varın siz kaldırın. Kocanızdan sevgilinizden yediğiniz darbeleri erkek işte deyip sineye çekersiniz. Buranın öteki tarafı bir tek bana değil erkeğe de aynı şeyi demişse, cinsellik konusunda erkek kadından daha serbest olamaz. Bakir olmayan adam sevgilisinin eşinin bakireliğini sorgulayamaz...

Yok senin yaptığını yapalım. Adamlar her haltı yesin, erkek işte diye sineye çekelim...

Ben sineye çekelim diye bi kelime ve ifade kullanmadım sadece erkeklerin uçkurlarına düşkün olduklarını beyan ettim sense bunu Bakir olmayan adam eşinin bakireliğini sorgulayamaz diyorsun bende diyorum ki sana erkek bunu yapıyor diye sende onun yaptığı mı yapacaksın. Asıl böyle kadınlar oldukça erkekler daha çoook aldatır neden biliyormusn kadınlar kendini eşya yerine koyuyor diyerek.
Sen kendini koyma erkeğin yerine ondan farklı ol anladın mı ne demek istediğimi. Asıl erkek duyuyor böyle zihniyetleri sonrada onlarda yapıyorlar yapın diyerek beyinsiz düşüncelere sahip oluyorlar bence yazık biliyor musun. Erkeğe de günah değil diye bir şey dedim mi kadın da erkek de aldatıyorsa zaten her iki tarfata adidir dedim. Sadece erkekler yaratılış gereği cinsiyete daha meyillidir dedim nefs ya bu konuştuğumuz konuya bak sahip çıkamıyorsan müslüman olamazsın zaten bunun erkeği kadını mı var ? : )

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl kadınlara nefislerine hakim olmayı şart kılıyorsa toplum erkeklere de kılmalı. birine o... öbürüne ihtiyaç sahibi yetişkin muamelesi olmamalı.

O olsa keşke aksine konuşmuyorum zaten :)
Benim burda anlatmak istediğim sadece erkeklerin uçkurlarına düşkün olduklarını beyan ettim. Asıl böyle kadınlar oldukça erkekler daha çoook aldatır neden biliyormusn kadınlar kendini eşya yerine koyuyor diyerek.
Sen kendini koyma erkeğin yerine ondan farklı ol anladın mı ne demek istediğimi. Asıl erkek duyuyor böyle zihniyetleri sonrada onlarda yapıyorlar yapın diyerek beyinsiz düşüncelere sahip oluyorlar bence yazık biliyor musun. Erkeğe de günah değil diye bir şey dedim mi kadın da erkek de aldatıyorsa zaten her iki tarfata adidir dedim. Sadece erkekler yaratılış gereği cinsiyete daha meyillidir dedim nefs ya bu konuştuğumuz konuya bak sahip çıkamıyorsan müslüman olamazsın zaten bunun erkeği kadını mı var ? : )

Ben sineye çekelim diye bi kelime ve ifade kullanmadım sadece erkeklerin uçkurlarına düşkün olduklarını beyan ettim sense bunu Bakir olmayan adam eşinin bakireliğini sorgulayamaz diyorsun bende diyorum ki sana erkek bunu yapıyor diye sende onun yaptığı mı yapacaksın. Asıl böyle kadınlar oldukça erkekler daha çoook aldatır neden biliyormusn kadınlar kendini eşya yerine koyuyor diyerek.

Çok devrik yazıyorsun zor çözüyorum cümlelerini ama komiksin. Demek erkekler kadınlar yaptığı için yapıyor. :1:

bu toplumda bu tarz düşünceler azalcağına dahada artarak baş gösteriyor hele okumuş erkekler hala bekaret konusunun üstünde duruyor ya canım çok acıyor benim çok üzülüyorum o kadının yüreğine sevgisi için verdiği mücadeleye emeğe bakılmayın iki damla kana herseyi tüm evliliği bağdaştırmaları çok ama çok acı evet bu ihanettir cnm nerersinden tutarsan tut ihanet eğer sen aynı şeyi ona söylesen ve oda kabul edip bu ihanet değil derse ben bunun ihanet olmadığını savunurum ama ben bu olaydan çok şu lafa takıldım bakire çıkmasan seni boşardım bu nasıl bir beyinle nasıl bşi düşünce yapısıyla söylenmiş bilemiyorum anlamıyorum cnm bence sen eşini objektif bi bakışla bir daha bak çünkü eşin başka kadınlarla yatmayı ihanet olarak algılamıyor yine yapabilir atıyorum sen allahım korusun hastalanabilirsin ve doktoer size cinsel ilişkiyi bir kaç ay yasaklayabilir o ihtiyaç adı altında başka kadınlarlada bubnu yaşar ve bunu aldatma gözüyle görmeyip ihtiyaç adı altında evliliğinize sığdırır ama seni çok sever çok sayar başlarım böyle aşka ben:47:kızgınım benim hayatıma 2 kişi girdi bu tarz düşünen bir eşim biri ...... adını anmaya değmez ne oldu ikisiylede yürümedi yürüyemezdide çünkü bencilleridi:36: cnm ama ben hala şu lafa taktım seni boşardım onun sevgisi aşkı 2 damla kanamı kalmış mazallah o 2 damla kanın olmasaymış 2 çocuğunda olmayacakmış ve sen dul olarak hayatına kaldığın yerden devam edecekmişsin hım bu adam seni çok seviyor dimi :50:

Klasik erkek işte..
Kendileri yapınca modernlik oluyor(nasıl modernlikse artık:)..ihtiyaç oluyor..
KEşke bu modernliği o carsaf olayında gösterseler!!

nişanlıyken yapmış bu aldatmadır bence ama aradan 7 yıl geçmiş bu süre içinde güvenini sarsacak bir durum yaşanmadıysa üstünde durma bir hata yaptı şans verdim diye düşün ama eşine güvenmiyorsan farklı tabii

Bu konuyu görünce aklıma Şebnem aplamızın şu demeçleri geldi. :19:

[video=youtube;R1XTtnvd5yY]http://www.youtube.com/watch?v=R1XTtnvd5yY[/video]

Back
X