ben mi çok abartıyorum yoksa amacı başka mı :/

722

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
19
0
6
35
İstanbul
ne yapmam gerektiğini bilmedigim için sizlerinde fikirlerini almak istedimm.. ben 1 ay öncesine kadar biriyle tanıştım ortak arkadaş aracılıgıyla ben istanbulda oturuyorum ama o 2 ay sonra istanbula gelecek şuan başka bi şehirde yani daha hiç görüşmedik yüz yüze bi süre faceden konuştuktan sonra telden konuşmaya başladık başlarda herşey iyiydi .. ben ona hep sadece arkadaş olmak istedigimi yeni bi ilişkiye hazır olmadıgımı söylüyodum oysa zamana bırakmamız gerektiğini söyler durur.. zamanla bende ondan hoşlandım zaten 1 hafta öncede çıkma teklifi etti fakat hazır olmadıgımı söyleyip cevap vermedimm oda anlayışla karşıladı ama şuan sevgili gibi konusuyoruz canım bebegim vs. gibi kelimeler kullanıyo bense sadece canım diyorum. arada çok abartıgını düşünüyorum gecen gün şakalasırken dudaklarını ısırayımda gör sen yazdı güldü.. ben 19 o ise 24 yaşında belkide aramızdaki yaş farkından dolayı fikirlerimiz farklı ben acıkcası uzun bir aradan sonra isterim eger o insanla öpüşceksemde (ki bu zamanakadar hiç öpüşmedim istemedim ) ama o ise böyle şeyleri daha dogal karsılıyo vee hemen istiycek bi tip.. bana senin istemedigin hiçbişey yaşamayız dedi ama yinede kafam çok karısık bazen çok abartıyo kızsamda 2.gün yine aynı. ben tepki göstermesem kim bilir neler diycek diyede düşünüyorum dogrusu. dün akşam bu konuda tartıstık bende sinirlenip teklifin hala gecerliyse kabul etmiyorum diyip uyudum bugün zaten ikimizde mesaj atmadık. sizce ne yapmalıyım ?

Daha 1 ay once tanistigin,
dahasi yuzyuze gorusmedigin bir adam senle bu tur muhabbetlere girmesi neyin isareti olabilir ki?
Apacik ortadayken abartiyor muyum demissin.

Bu kadar iyiniyetli olmayin yahu ...

çocuğun amacı belli bence kes konuşmayı . ben sevmem öle muhabbetleeri de .sürekli cinsellikten bahseden erkeklerden nefret ediyorum tiksiniyorum artık .

Ya 24 yaşında koskoca herif!!Dudaklarını ısıracağına atlasın uçağa,otobüse gelsin öncelikle 2 ay bekleyeceğine!!
Hiç samimi değil açıkçası..İnsan değer verdiğine 5 dkk bile görebilmek için kalkar öncelikle bunları düşünür.:S
Yüz yüze gelince hoşlanacakmısın hem bakalım sen canım,internetle olmaz o işler..kendi dudaklarını ısırsın terbiyesiz.

Bu kadar kısa sürede bu kadar hız dikkatli ol bence açık açık niyetini belli etmiş.

GÜVENME..!!! Gitsin başkalarının dudaklarını ısırsın!

valla cnm benmde 6 aydır devam eden bı ılıskım var gercı suan ıyı bı yone dogru gıtmıyoruz ama hıc ben ondan bu tarz bı cumleler duymadım,bulustugumuzda sarılır yanagımdan oper ayrılırkende aynı sekılde bı yere oturdugumuz zaman bıle yanıma oturmaz karsımdadır, kı bız devamlı gorusuyoruz aynı sehırdeyız, acıkcası ben guvenme derım bazı seyler ınsanın nıyetını gosterır,

Canım böyle konulardan hoşlanmadığını kesin bir dille ona anlat, arkadaşın yaşı 24 diyorsun o yaşa kadar ki tecrübeleri, yaşadıkları belki bu tür olayları doğal karşılama nedeni olabilir. Erkekler böyledir sen canım dersin o başka anlamlar çıkarır oda benden hoşlanıyor vs diyerekten olayı abartmaya başlar hele ki karşındaki insan duygudan çok cinselliğe önem veriyor ve merakıda hat safada ise bu sadece bir başlangıçtır. Bebeim, canım bunlar özel kelimelerdir bir kız için ve her kıza söyleyen bir erkek için sıradanlaşır onun için söylemek çok kolay olur. Ama şu da var arkadaşken boyle konuşan biri çıktığınızda kusura bakmayın ama yatak muhabbetlerine kadar gider, eğer sen hoşlanmıyorsan bu tür şeylerden o kişi sana göre biri değil canım iyi düşün ..

Daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz.Adamdaki rahatlığa bak.Bu tiplere dikkat et arkadaşım,insan biraz sınırını bilir.Sanki yıllardır sevgili ya da nişanlı,evli.Üslubu pek hoş gelmedi açıkçası.

Hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
Ne demek dudaklarını ısırmak yahu!
Benim 2 yıllık sevgilim bile bana öyle cümleler kullanmaz.
Bu adamın niyeti iyi değil.
Zaten değer veren insan hemen öpmek, koklamak derdinde olmaz.

Cinsellik peşinde amacı o bence 2 ay niye bekletiyorki görüşün hoşlanmazsanız boşverin,nette vakit kaybetmenin anlamı ne bence dikkatli ol ona karşı

hepiniz haklısınız ben zaten bu tarz şeylerden hoşlanmam o ruhtan çok bedeni isteyen biriydi kii bunu onada dün dedim şuan facemdende sildimm çünküü her insanın kendi dogruları vardır ve onun için kendi dogrularımdan vazgecemem. hayırlısı buymuş demekki..

Canim bir abla olarak sana tavsiyem yanana gelmeyi birak konusma bile... gercek adam gibi adam olsa 1 aylik bir tanismada seninle bu sekilde muhabbetlere girmez...ayrica simdiden yerini yapiyor yanina gelince yapinca yadirgama diye.... dudagni isirirmis gitsin esegin totosunu isirsin

2 ay sonra görüştüğünüz günün akşamı buraya gelip zorla öpmeye kalktı diye ağlayarak konular açarsın canım...yol yakınken ayrıl adamın niyeti belli, daha niye soruyorsun abartıyormuyum diye...

Erkekler sapıklıkta her gün çığır açıyor valla dudak ısırmak ne ya
Kaç kurtar kendini kızım ne denir ki başka yani

Kesinlikle güvenme ...yani benim kocam telefonda bile ben azıcık yumuşasam B'ni uyarır telefondayız diye ...nedemek ...hiç hoş değil ..dahagormemişsin bile...şunun yaptığı işe bak ...ben olsam ilişkimi keserdim ...bu adamın derdi başka

hiç samimi değil ve çok itici. ayrıca erkeklerde yaş ilerledikçe böyle muhabbetlerin yapılmaması lazım. adam olmuş, hala mesaj atarak sırnaşma derdinde.. çok kötü

Daha 1 ay olmuş ve hiç yüz yüze görüşülmemiş ayrıca böyle şeylerden hoşlanmadığını bile bile bu tarz konuşmaya devam ediyo garip geldi bana dudaklarını ısırırım ne ya adam daha yüzünü görmeden dudak ısırmayı hayal ediyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…