ne yapmam gerektiğini bilmedigim için sizlerinde fikirlerini almak istedimm.. ben 1 ay öncesine kadar biriyle tanıştım ortak arkadaş aracılıgıyla ben istanbulda oturuyorum ama o 2 ay sonra istanbula gelecek şuan başka bi şehirde yani daha hiç görüşmedik yüz yüze bi süre faceden konuştuktan sonra telden konuşmaya başladık başlarda herşey iyiydi .. ben ona hep sadece arkadaş olmak istedigimi yeni bi ilişkiye hazır olmadıgımı söylüyodum oysa zamana bırakmamız gerektiğini söyler durur.. zamanla bende ondan hoşlandım zaten 1 hafta öncede çıkma teklifi etti fakat hazır olmadıgımı söyleyip cevap vermedimm oda anlayışla karşıladı ama şuan sevgili gibi konusuyoruz canım bebegim vs. gibi kelimeler kullanıyo bense sadece canım diyorum. arada çok abartıgını düşünüyorum gecen gün şakalasırken dudaklarını ısırayımda gör sen yazdı güldü.. ben 19 o ise 24 yaşında belkide aramızdaki yaş farkından dolayı fikirlerimiz farklı ben acıkcası uzun bir aradan sonra isterim eger o insanla öpüşceksemde (ki bu zamanakadar hiç öpüşmedim istemedim ) ama o ise böyle şeyleri daha dogal karsılıyo vee hemen istiycek bi tip.. bana senin istemedigin hiçbişey yaşamayız dedi ama yinede kafam çok karısık bazen çok abartıyo kızsamda 2.gün yine aynı. ben tepki göstermesem kim bilir neler diycek diyede düşünüyorum dogrusu. dün akşam bu konuda tartıstık bende sinirlenip teklifin hala gecerliyse kabul etmiyorum diyip uyudum bugün zaten ikimizde mesaj atmadık. sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?