- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
Selam kızlar . 1 yıllık evliyiz . Eşimin 2. Benim ilk evliliğim . Çok şükür herşey yolunda hiçbir sıkıntımız Yok genel olarak . Bu akşam yemekte iş ile ilgili bana gelen telefon sonrasında ( hemşireyim ) Doğumdan, adetten vs konu açıldı. Şubat ayında şu gün ovulasyon günüm aslında o gün gebe kalırsam şayet şöyle olur böyle olur , hatta adetin hemen sonrası gebe kalanlar da oluyormuş dedim , herşey bundan sonra oldu . ( Bu arada Biz de 3 aydır korunmuyoruz bebek düşündüğümüz için ) Neymiş efendim , adet diyormuşum bilmem ne , yemek esnasında böyle kelimelerden midesi bulanıyormuş , aklına hoş olmayan şeyler geliyormuş bilmem ne....aslında bebek istiyoruz diyorum ama eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var 11 yaşında . Benim ilk evliliğim olduğu için bebeğimiz olmasını çok istiyorum , benim için hayatımın merkezine konabilecek bir konu , ama eşim ne kadar istiyorum dese de benim kadar istekli değil, bunu anlayabiliyorum ... neyse saçma sapan konu yüzünden tartıştık , ben de sustum içimden düşündüm gözlerim doldu . Dedim işte benim kadar istemiyor bebek sahibi olmayı , konu açılır açılmaz çemkirdi diye . En sonunda gözümden iki damla yaş aktı , sonra da başladı işte ben sana midem bulanıyor bile diyemeyecek miyim , ne var bunda , niye ağlıyorsun , senin işin bu anlıyorum ama yemekte bari konuşmayalım filan . Aslında son 2 aydır ben adet olmama yakın bebek istediğim(iz) için ister istemez konusunu açıyordum işte 3 gün kaldı , ya da bugün adet günüm filan diye . O zaman da aynı şeyleri söylüyordu , yani konu sadece yemek değil .. ne yapayım kızlar ?? Sırf bu yüzden bebek istememeye başladım ... akıl verin :/