Merhaba kk üyeleri
25 yaşındayım ve şu an KPSS 'ye hazırlanıyorum. Sorun şu ki etrafındaki yakin cevrem bir garip... Artık kendimden şüphe etmeye başladım. Acaba gerçekten o kadar salak mı görünüyorum diye.
Ben kimseyi küçümsemem, herkes iyi olsun isterim. Kimseyi kırmamaya çalışırım. Ama bana ne yapacağımı söylemesinden bıktım. En ufak bir şeyde salak muamelesi yapıyorlar. Bunu yapan sadece kız kardeşim, eşi ve kayınvalidesi ve kayınbabası..
Dün kız kardeşimin kayınvalidesine gittik. Normalde gitmemeye karae verdim. Akşam 10 da aradilar. Ailecek dışarda işimiz vardi. Aksam gec oldu ailemle birlikte olduğum için evlerine gitmek zorunda kaldım.
Muhabbet esnasında politikayla ilgili konu açıldı. Ben de şu böyle miydi diye soru sordum. Kız kardeşimin kayınbabası sen üniversite mezunusun onu da bil nite soruyorsun ki dedi. Çok üzüldüm. Ben kimseyi küçümsemiyorum çok alçak gönüllü ve mütevazı biriyim. X amcayı düne kadar çok severdim. Ama onu diyince hepten gözümde düştü. Kız kardeşim, eşi, kayınvalidesinin bu tarzda davranışları vardı. Ama x amcanın da onlara dahil oldu. Acaba beni mı çekiştirdiler kendi aralarında da bana böyle davrandı bılmiyorum.
Ben mi çok alındanım?Onlarla muhatap olmamaya karar vermiştim. Ama illa ki yüz yüze bakıyoruz. Bu tarzdaki insanlara nasıl cevap vermeliyim? Bir de hazır cevap olamama sorunum var. Kimseyi kırmak istemiyorum ben uzuldugumle kalıyorum

((