- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Derdimden ölüyorum bitiyorum demedim ki. Sadece insanların düşüncesini merak ettim bu konuda. Ayrıca derdimizin ölçütü nedir tam olarak? Dert olup olmadığına size sorarak mı karar vereceğiz?Ay saçmalayın artık yaa bende insanlarla aşırı göz temasına giren bir insan değilim bende mi kabayım şimdi ?? Çok derdiniz yok galiba birde üşenmeden yazmışsınız buraya
Eğer ben konusmama rağmen cevabı yanındakine veriyorsa rahatsız edici olabilir ama eğer muhabbet ikisi arasında geçiyorsa buna bozulmam muhabbete girerim . Neticede kimsenin görevi de değil beni sürekli muhabbete katmakMisafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
Ay saçmalayın artık yaa bende insanlarla aşırı göz temasına giren bir insan değilim bende mi kabayım şimdi ?? Çok derdiniz yok galiba birde üşenmeden yazmışsınız buraya
Tam olarak öyle. Muhabbete girmeye çalıştığım hâlde yok saydı.Eğer ben konusmama rağmen cevabı yanındakine veriyorsa rahatsız edici olabilir ama eğer muhabbet ikisi arasında geçiyorsa buna bozulmam muhabbete girerim . Neticede kimsenin görevi de değil beni sürekli muhabbete katmak
Aslında bende bişey anlatırken iki arkadaşım varsa birine bakar anlatırım. Ama art niyetten değil bunu da yeni farkettim. Dalıyorum böyle anlatırken neden bilmem. Belki böyle bi durumdur.Misafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
Bidaha mecbur kalmadikca gorusmezdim insan nezaketen bakar yahuMisafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
Evet bence de kabalıktır bu hareketi..Misafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
Misafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
O zaman uzaklaşırdım bir kasıt sezersemTam olarak öyle. Muhabbete girmeye çalıştığım hâlde yok saydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?