- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
.............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O neden hemen ailesini çağırma gereği duyuyor ki??kızlar kv günde dört kez oğlunu arıyor ikisi gündüz ikisi aksam ben eve geldikten sonra birinde ne yapıyorsunuz ne yediniz vs sorular soruyor diğeri ise ben yatıyorum iyi geceler demek için arıyor (buarada agır bipolar hastası)
hastalıgından dolayı bişey demek istemiyorum ama sürekli hastalıgını kullanarak kendini acındırma derdinde.. bizden para ister, sürekli gitmemizi ister, yeri gelir cok iyi olur gündüz on kez arar yeri gelir laf sokar gününün içine eder ama hasta ya hep haklı odur, duygu sömürüsü yapar, ölüm moduna girer ama sürekli insanı hayatından bezdirir.. neyse ben de bezdim hamileyim ve artık tahammülüm yok bu kadına..
dün aksam annemleri bize cagırcagım dedim eşime o hemen pazar da ben kendi ailemi kahvaltuya cagıracagım dedi.. bende madem öyle bende pazar cagırayım beraber oluruz dedim kabul etmedi eşim nedeni dört gibi arkadasının düğünü varmıs ailesinin yanından rahatlıkla cıkarmıs ama benim ailem varsa cıkamazmıs ben de benimkiler zaten sabahtan o saate kadar durmaz dedim.. benimkiler durur ama dedi.. yani bence bahane.. okadar sogudum ki hiç yüzlerine bakmak istemiyorum üstelik hamileyim ama bezdim bu kadından ve onu pofpoflayan eşimden
çünkü annesi aradı telefonda dedi ki özlemediniz mi biz özlüyoruz ne zman görüşürüz dedi o da hemen plan yapmıs kendi kendine halbuki gecen persembe gittik onlarda kaldık bugun daha bir hafta olduO neden hemen ailesini çağırma gereği duyuyor ki??
Haftaya pazar çağırsanız hepsini birlikte??
Bir hafta daha beklesin çatlamaz. Biraz daha özlesin :)çünk
çünkü annesi aradı telefonda dedi ki özlemediniz mi biz özlüyoruz ne zman görüşürüz dedi o da hemen plan yapmıs kendi kendine halbuki gecen persembe gittik onlarda kaldık bugun daha bir hafta oldu
artık kafasına koymus cagırmayı ama benim derdim kadının hastalıgını kullanıp elinde oynatması nefret ediyorum ondan.. ben kendi ailemi cagıramıyorum kocam cünkü nöbetçi olur ve sürekli uyur ama kendi ailesi gelecegi zaman kahvaltıya cagırabiliyor.. ben de bu sabah ayrmcılık yapıosun falan dedim.. sen yanlıs anlıosun herseyi vs bisürü sey söylediBir hafta daha beklesin çatlamaz. Biraz daha özlesin :)
şimdi söylemiş oldum ilk basta ben ki annemler bize bikaç bişey getireceği için mecburi gelecekler onlar keyfi ama şöyle yapıcam kahvaltıyı bildiğin kahvaltılık cıkarıcam hiç özel bişey cıkarmıcam ve cok yuz vermicem ve sonra yine böyle emrivaki yaparsa hastayım dicem yada eşime acıkca söyleyip kavga etcemKimseyi çağırmayın hamileliğinizi bahane edin. siz annenize bir bahaneyle gidersiniz sonra. kocam benden habersiz eve misafir davet ederse hizmeti ve yemeği kendi yapacağını bilir. hamileliğinizi fırsata çevirin hadi şimdi gittiniz veya geldi,çocuk olunca kendinize bile tahammülünüz kalmıyor nasıl idare edeceksiniz
Bu konuyu ciddi ciddi konuş bence.artık kafasına koymus cagırmayı ama benim derdim kadının hastalıgını kullanıp elinde oynatması nefret ediyorum ondan.. ben kendi ailemi cagıramıyorum kocam cünkü nöbetçi olur ve sürekli uyur ama kendi ailesi gelecegi zaman kahvaltıya cagırabiliyor.. ben de bu sabah ayrmcılık yapıosun falan dedim.. sen yanlıs anlıosun herseyi vs bisürü sey söyledi
ahhh keşke ben cagırmıs olsam şimdi gelmessinler desem bisürü tartısma cıkcak zaten hamileyim duygularım laçka dayanamıyorum.. gelseler de o düğüne gitcek ben onlarla napcaksam evde belli değil .. düşüncesizlik baska bişey değilben olsam hiçkimseyi çağırmazdım.
böyle sinir harbi yaşamaktansa
hemen ailemi evime cagıramıyorum moduna girip konuyu carpıtcak cagırmıyorum dicek ve üste cıkcak ugrascak halim olsa konuscam ama bıktım yapısık anasından artıkBu konuyu ciddi ciddi konuş bence.
Bence biraz uğraşın. "Ben senin ailen gelince ilgileniyorum saygısızlık etmiyorum surat asmıyorum ama sen benim ailemi istemiyorsun" falan gibi şeyle söyleyin bence hafif sitemkar bir şekilde. Dokunsa ağlayacakmış gibi.. :)hemen ailemi evime cagıramıyorum moduna girip konuyu carpıtcak cagırmıyorum dicek ve üste cıkcak ugrascak halim olsa konuscam ama bıktım yapısık anasından artık
yaptım zaten canım hatta bu sabah acıkca söyledim agladım sinirimden ama yok ben yanlıs düşünüyomusum ben alınganmısım yalandan sorun yaratıyomusum neden benim ailemi istemesinmiş vs bisürü şey söyledi.. fiilen hareketler ortada ama lafa gelince ondan haklısı yokBence biraz uğraşın. "Ben senin ailen gelince ilgileniyorum saygısızlık etmiyorum surat asmıyorum ama sen benim ailemi istemiyorsun" falan gibi şeyle söyleyin bence hafif sitemkar bir şekilde. Dokunsa ağlayacakmış gibi.. :)
Ben de istiyorum ailemin arada evime gelip bizim mutlu huzurlu olduğumuzu görsünler istiyorum deyin.
Erkeklerde biraz vardır o. Kızınız burada mutlu, huzurlu mesajı vermek isterler![]()