Bu arada bana da beklentin, nasıl desem fazla geldi demek istemiyorum ama bence sen genel anlamda da zaten beklentileri olan birisin. Bana öyle bir duygu geçiriyor yorumların. Ben mesela, hastalığımdan ölsem bile kimseye naz niyaz yapmam, kimseden bişey beklemem falan o yüzden bana çok garip gelmedi herhalde sevgilinin gelip bişey yapmaması. Diğer yorumlarını da okumuştum bu telefon karıştırma olayıyla falan alakalı, o da bana çok zıt gelmişti mesela. :) Seninle gerçekten farklı karakterlerde insanlarız belli ki. Çünkü burada bi konu açılınca bazen empati yapmaya çalışıyorum, o yüzden bu sonuca vardım. Evlendikten sonra insanlar eş oluyor, hayatlarını tamamen birleştirmiş oluyorlar, yasalar önünde bir resmiyet var, bir aile oluyorlar falan zaten birçok insan kendini eşinden ayrı düşünmüyor ama sevgililik öyle değil. Sevgiliden ayrılmak daha kolay, sevgili bugün var yarın yok, sevgililikte biraz daha sınır olmalı bence. Yine de herkesin kendi düşüncesi. Sana tavsiyem, az beklenti çok mutluluk. :)