• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok kasıyorum insanlar mı çok rahat

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
nişanlım çok uykusunun olduğunu söyledi iki üç saat önce mesajlaşırken dalıyodu, (halasında kalıyo şu an) bende yatalım dedim, tamam dedi yattı sandım. meğer koltukta uyuyakalmış. yarım saat önce sahura kaldırmak için aradım "aradığınız kişi biriyle görüşüyo" sesinden sonra meşgule atıldı, beş dkika bekledim tekrar aradım gene aynı ve ardından mesaj "x ben z . telefonla konuşyurum." şok oldum. telefon kuzenindeymiş geçen kaldığında da aynısı oldu. bu sefer kızdım bana mesaj atan attığım mesajları da görebilir neden verdin diye, nişanlım hayatım kucağımdan almış ben vermedim uyuyakalmışım özür dilerim oldu. buna daha çok sinirlendim. bi telefona neden şifre konulur, ya özel bi durum yazsam özel anlatmak istediğim bi şeyi yazsam nolcaktı. bi de nişanlım uyurken almış nerden bileyim şimdi mesajları okuyup okumadığını.... en nefret ettiğim şey mesaj kutusunun başkalarının tarafından görülmesidir. ve çok rahatsız oldum. napmalıyım, haksız mıyım

Of haklisiniz berbat bisey mesajlarin okunmasi umarim bidaha almazlar. Sifre koysun bide cebinde tasiyabilir yani goz onunde olmadan uygun bi dillede uyarabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok haklısın bence. konuş nişanlınla şifre falan koysun ya kuzenıde çok rahat davranmış

Kesinlikle haklısınız, özel bir konu hakkında konuşmuş olabilirsiniz veya özel bir sorununuzdan bahsetmiş olabilirsiniz, kuzeni bunları düşünerek hareket etmeliydi. Nişanlınızı bu konuda uyarmalısınız.

Benim annem bile almıyo yahu telefonumu.
Nişanlına söyle şifre koysun bu ne böyle telefon herkesin elinde tamam kendi telefonu bizene de sen belki özel bi'şey yazacaksın yani, senin özelinde gidiyo bu kısımda.

Ben olsam ya şifre koy ya da benden mesaj falan bekleme derdim:9:

Telefonu nişanlınız uyurken, izinsiz alması hoş olmamış.lazımsa kullanabilir tabi ama başkalarının eşyalarını kuzenimiz de olsa kardeşimiz de olsa annemiz, babamız da olsa haber vermeden almamalıyız.

Back
X