Ben mi çok kırılganım

Bunca yillik kardesimle bunlari yasadigimiza inanamiyorum :KK43:
İnsan bazen inanamadıgı ınanmak ıstemedıgı seyler yaşayabiliyor, İnsanız. Mukemmel degılız hıcbırımız.
Ben senin yerinde olsam bu derece kırılmazdım söylerdim lafımı gonul koyardım kardesım o benim napayım der ozume donerdım.
Sen baya kırıldığını soyluyorsun haliyle yorumlarım bu yonde oluyor.
İlk kırması ise senı bence hosgorebılırsın sende.
Hep yapıyorsa boyle seyler, ozman bilemem.

Ooo hakkaten ama...bu tamamen değiştiriyor işin boyutunu.. adam yormayalim, sonuçta sadece anne baba onayı lazım diye düşünmüş olabilir. Taksit taksit anlatmayın, iki kez yormayın beni yaw 😁
Ama 2 kardesim daha gitti tanışmaya. Ben mi fazlaliktim yani

Evet esimle giderdim. Cocuk da oyle düşünmüştür. Ama nolursa olsun tanismada olmaliydik. Hatta birakin tanismayi biz oncesinde tanışmalıydık diye dusunuyorum
evet bence de ilk ablalar abiler tanışmalıydı. zaten kız evine söylenirken abla ön ayak olmalı tabi bu benim düşüncem. belli ki kardeşiniz şuan yönlendirmeyle hareket ediyor. ben asla konuyu açmazdım ama kardeşime belli ederdim davranışlarımla. umursamayın illa ki ablam der

İnsan bazen inanamadıgı ınanmak ıstemedıgı seyler yaşayabiliyor, İnsanız. Mukemmel degılız hıcbırımız.
Ben senin yerinde olsam bu derece kırılmazdım söylerdim lafımı gonul koyardım kardesım o benim napayım der ozume donerdım.
Sen baya kırıldığını soyluyorsun haliyle yorumlarım bu yonde oluyor.
İlk kırması ise senı bence hosgorebılırsın sende.
Hep yapıyorsa boyle seyler, ozman bilemem.
Kirildigimi soyledim. Bu konudaki tavri degismedi. Insallah bu yaptigini affettirecek seyler yapar ama hic sanmiyorum. Halinden memnun

evet bence de ilk ablalar abiler tanışmalıydı. zaten kız evine söylenirken abla ön ayak olmalı tabi bu benim düşüncem. belli ki kardeşiniz şuan yönlendirmeyle hareket ediyor. ben asla konuyu açmazdım ama kardeşime belli ederdim davranışlarımla. umursamayın illa ki ablam der
Kesinlikle cocuk boyle istiyorum demis o da tamam demis resmen. Ben zaten kirildigimi söyledim davranislarima ben istemesem de yansiyodur

Annem babam ve 2 kardesimle birlikte tanisma oldu
Anladım orasını ama diğer kardeşleriniz aynı evin içinde yaşıyorlardir anne babanızla ayırmaları olmazdı. Tek başına olduğu için gergin olabilir. Kardeşinizden rica etmiştir. Olabilir bu durum yani.
Sizde aile tanışmasında olacaksınız muhtemelen.

Malesef haklisiniz. Bu zamana kadar her seyimizi paylastigimiz kardesim. Ama aile tanismasinda ben yokum
Anne baba dısında Baska kardes gelirken sizin çağrılmamıs olmanız hata. Karsı tarafın istememiş olması degıl kardesınızın bu talebi normal karsılauıp kabul etmesi bunda alınacak cok sey var. Hıc bırsey ıne karısma yin gercekte de kalabalık olmasın bırakın kendi basına halletsin.

Anladım orasını ama diğer kardeşleriniz aynı evin içinde yaşıyorlardir anne babanızla ayırmaları olmazdı. Tek başına olduğu için gergin olabilir. Kardeşinizden rica etmiştir. Olabilir bu durum yani.
Sizde aile tanışmasında olacaksınız muhtemelen.
Aile tanismasi kardesimle benim samimiyetimiz dusunuldugunde cok resmi. Benim beklentim birakin gecen hafta tanismayi annemlerden once tanistirmasiydi

Anne baba dısında Baska kardes gelirken sizin çağrılmamıs olmanız hata. Karsı tarafın istememiş olması degıl kardesınızın bu talebi normal karsılauıp kabul etmesi bunda alınacak cok sey var. Hıc bırsey ıne karısma yin gercekte de kalabalık olmasın bırakın kendi basına halletsin.
Aynen dediginiz gibi. Karsi taraf umrumda bile degil kardesime bozuldum kirildim. Eger sadece annem ve babamla tanisma olsaydi kirilmazdim

Evet ayni evdeler. Ama ben evliyim evim ayri diye mi istenmedim yani
Töbe Yarabbi, sizin alinasiniz var, biz ne desek boş. Ya adam tek, onun için 5 kişi gelmiş, sizi de yormak istememiştir belki. Allah'ın günlerine kıran mı girdi yaw?
Vesveselere kulak vermeyin. Eltilerin savaşı değil bu. Ben ilk anlattığınızda sizin eve geliyor, ablangili çağırma dedi sandım

Back
X