Ben mi çok kırılganım

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
33
Herkese selam. Kizkardesimle aramizda cok yas farki yok arkadas gibiyiz. Ya da gibiydik. Ben evliyim. Kardeşimin de bikac aydir hayatinda biri var isler o kadar hizli gitti ki sene sonuna evlilik dusunuyolar.
Esas mevzu şu gecen hafta gorustugu kisiyi aileyle tanıştırdı. Fakat aile tanismasinda ben ve esim yoktuk. Çünkü bizim olmamizi istememis kalabalik olmasin vs diye. Ben buna çok kırıldım ama kardesim abarttigimi bunda buyutulcek bi sey olmadigini soyluyor. Sizlerin fikrini de sormak istedim. Ayni durumda siz kirilir miydiniz?

Herkese selam. Kizkardesimle aramizda cok yas farki yok arkadas gibiyiz. Ya da gibiydik. Ben evliyim. Kardeşimin de bikac aydir hayatinda biri var isler o kadar hizli gitti ki sene sonuna evlilik dusunuyolar.
Esas mevzu şu gecen hafta gorustugu kisiyi aileyle tanıştırdı. Fakat aile tanismasinda ben ve esim yoktuk. Çünkü bizim olmamizi istememis kalabalik olmasin vs diye. Ben buna çok kırıldım ama kardesim abarttigimi bunda buyutulcek bi sey olmadigini soyluyor. Sizlerin fikrini de sormak istedim. Ayni durumda siz kirilir miydiniz?
Belki hastalıktan dolayı çalışmamışlardır onuda düşündünüzmü

Karşısındaki kişi de kardeşini bırakıp mı gelmiş?
Hoş bıraksa bile, kardeşimin aile tanışmasında bende olmak isterim. Ha karşı tarafa gidilecek olsa elalemin evinde kalabalık olmamak doğru olabilir. Ama annemin evinde olmak isterdim doğrusu.
Gönül koyar mıyım? Yok trip falan atmam. Ama gerekli yerde ben kalabalık etmiyim deme şansım çok yüksek. 🤣

Karşısındaki kişi de kardeşini bırakıp mı gelmiş?
Hoş bıraksa bile, kardeşimin aile tanışmasında bende olmak isterim. Ha karşı tarafa gidilecek olsa elalemin evinde kalabalık olmamak doğru olabilir. Ama annemin evinde olmak isterdim doğrusu.
Gönül koyar mıyım? Yok trip falan atmam. Ama gerekli yerde ben kalabalık etmiyim deme şansım çok yüksek. 🤣
Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.

Bence de çok üstünde durulacak bir konu değil. Hem riskli dönemlerdeyiz 1 kişinin azlığı bile önemli bence, diğer aile içinde öyle... Şahsen ben çağırılsamda ne gerek var ilk tanışma olmaz sonrası olur der gitmek istemezdim.

Önceden tanışıklık yoksa ondandır.
İnsan kendini bilir, belki fazla heyecanlıdır, belki gerileceğini düşünmüştür.

Kardeşinize sorsanıza neden istememiş.
Bence üzülecek bir şey yok bunda.

Hayir meselenin bu olmadigina eminim. Zaten bizim aile biz haric 5 kisi. 2 kisi eksik fazla cok farketcegini dusunmuyorum. Once cekirdek aileyle tanisayim gibi bi sey demis.
Ya bence çok takılmayın tanışma nihayetinde

Yarın Bıgun cocuguna dogum gunu yaparsın onları cagırmazsın, aıle arası yaptık kalabalık istemedik abartma dersin.
Bu isler sırayla.

Ben boyle kusura bakma demeyi bilmeyen insanları sevmiyorum, sen el degılsın ablasısın cok ayıp etmıs.

İnsan bari azcık mahcup olur kırıldığını soyledıgınde, abartıyosun demez.

Tanısma dısarıda oldu cocuk tek geldı diye neden sonradan ekliyorsun, sımdı yorumum degıstı. Kardesın haklı.

Bence de çok üstünde durulacak bir konu değil. Hem riskli dönemlerdeyiz 1 kişinin azlığı bile önemli bence, diğer aile içinde öyle... Şahsen ben çağırılsamda ne gerek var ilk tanışma olmaz sonrası olur der gitmek istemezdim.
Ama karsi taraf mesleği geregi 1 ay bulunduğumuz sehirde 1 ay baska bir ilde. Ve düğünü kasim aralik gibi dusunuyorlar.

Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.
Bir anda tek başına kalabalık bir ortama girmek istememiş olabilir kardeşinizin sevgilisi. Sadece anne babanızla tanışmak istediyse normal geldi bana. Aileler tanissa daha farklı düşünürdüm ama alınacak bir durum yok gibi şuan.

Back
X