Ben mi çok kırılganım

Bu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Siz fazla alınganlık yapmışsınız :) Kız kardeşinizin erkek arkadaşı heyecanlanmış ve stres yapmış olabilir. Kalabalık bir ortamda kendini daha gergin hissedeceğinden bunu istememiş olma ihtimali yüksek. Anlayışlı olun :) kendilerini hazır hissettikleri bir zamanda siz de kendi evinize davet ederek tanışabilirsiniz

Erkek tarafinin bu konularda daha uyumlu olmasi taraftariyim ya. Ben sunla sunla tanistiracam dedigimde (dogru zamanda ve yakin aile fertleriyle) okey veren bi erkek gormek isterim. O gelmesin bu olmasin diye direktif veren sevgilisine kiz kardesimin sorun yapmamasi beni de dusundurur ben konu sahibine hak veriyorum.

Millet 500 kişilik düğün yapıyor. Beni kardeşim çağrmasa ben bozulurdum açıkçası. Ona da uygun dille kırıldığımı söylerdim. Sizde kardeşinize söyleyebilirsiniz bence. Kırıldığınızı bilmesi gerekli. Saha ince düşünmeyi öğrenebilir

ben cok empati yapamiyorum,
ben yerinizde olsam darilmazdim cunku,
bana gore boyle stresli zamanlarda buyukler biraz daha genis davranmali,
gencler hata yapabilirler, dusuncesiz davranabilirler, her seyi alinip darilmak bu gibi durumlarda hos degil.

Sizin kalbiniz kirilmis anliyorum,
ama kardesiniz sizin kadar duyarli bir kisi degil demek ki, siz de bunu biliyorsunuz zaten,
kac yillik kardesinizi su olayla tanimis degilsinizdir diye dusunuyorum.
O yuzden kendinizi uzmeyin, kardesinize de darildiysaniz da icinizde kalsin bir sure.
Belki de cok iyi anlasacaksiniz kucuk eniste bey ile, o yuzden kotu baslamayin, buyukluk sizde kalsin bu sefer.

O zaman surekli ayni cumleleri kendi icinizde tekrar edin. Esinizi de doldurun. Kardesinize kusun. Anne babanızı darlayin. Harika boyle devam edin
Kendimden baska kimseye bi sey yansittigim yok. Kardesime küs de degilim. Buraya hislerimi actim. Icimi döktüm.Yorumlari okursaniz zaten cogunluk ben olsam ben de alinirdim yazmis.

Erkek tarafinin bu konularda daha uyumlu olmasi taraftariyim ya. Ben sunla sunla tanistiracam dedigimde (dogru zamanda ve yakin aile fertleriyle) okey veren bi erkek gormek isterim. O gelmesin bu olmasin diye direktif veren sevgilisine kiz kardesimin sorun yapmamasi beni de dusundurur ben konu sahibine hak veriyorum.
Ustelik kardesim.bana onun cok rahat sosyal biri oldugunu soyledi.

ben cok empati yapamiyorum,
ben yerinizde olsam darilmazdim cunku,
bana gore boyle stresli zamanlarda buyukler biraz daha genis davranmali,
gencler hata yapabilirler, dusuncesiz davranabilirler, her seyi alinip darilmak bu gibi durumlarda hos degil.

Sizin kalbiniz kirilmis anliyorum,
ama kardesiniz sizin kadar duyarli bir kisi degil demek ki, siz de bunu biliyorsunuz zaten,
kac yillik kardesinizi su olayla tanimis degilsinizdir diye dusunuyorum.
O yuzden kendinizi uzmeyin, kardesinize de darildiysaniz da icinizde kalsin bir sure.
Belki de cok iyi anlasacaksiniz kucuk eniste bey ile, o yuzden kotu baslamayin, buyukluk sizde kalsin bu sefer.
Ona bu konusmayi yaptigimizda soyledim sadece hislerimi. Sonra asla bi sey yansitmadim. Ama bu konuda da konusmuyorum acikcasi. Tanisma nasil gecti vs diye sormak icimden gelmedi.

Millet 500 kişilik düğün yapıyor. Beni kardeşim çağrmasa ben bozulurdum açıkçası. Ona da uygun dille kırıldığımı söylerdim. Sizde kardeşinize söyleyebilirsiniz bence. Kırıldığınızı bilmesi gerekli. Saha ince düşünmeyi öğrenebilir
Bana babamlarla tanistircam ama ablanlar olmasin cekirdek aile olsun istiyo dediginde kirildigimi soyledim sadece. O da abarttigimi soyledi. Kapandi gitti. Sonra ne ayrica bi tanisma ne de bi sey. Küs de değiliz yalnizca bu konuda bi sey sormuyorum o da bu konuda konusmuyo

Back
X