• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok sabırsızım ??

Haklısın bende öyle düşünüyorum. Peki sence ne yapmalıyım bu konuda cikmazdayim
Ben olsam görüşmeyi keserdim sanırım
Çnk bu saatten snr gelse de sizin israrlarınızla gelecektir
Yani sevgilisi nişanlısı bile olabilir
Sanalda öyle takılmayı sevio olabilir
Biz 9 ay içinde evlendik tanısınca
İnsan bi an once görmek ister bir ay da uzun bi süre

Arkadaş aracılığı ile tanıştıriĺdim. O başka şehirde 1 ay oldu tanısali . Sabah kalktigimiz andan itibaren uyuyana kadar sürekli iletisim halindeyiz. Hatta çiçek falan yolladı is yerime. Ilgisi on numara yani. Ailesi de biliyor. Ciddi düşünüyor eğer anlaşmaya devam edersek fazla uzatmicaz. Buraya kadar herşey normal. Ama gel gelelim ki , bu haftasonu diye taa en başından söyleyen adam bir türlü gelemedi. Hadi masraflar çıktı hadi kredi kartı kesim tarihi şu zama dedi oda geçti. Kasımin ilk haftası diye anlaştık hala ucak bileti ayirtmadi. Gelmeye niyetin yok mu dedik saçmalama tabiki var diyor . Ama bir çabası yok gibi. Anlatmadigin birsey var mı diyorum, yok diyor. Ben artık 3 4 defa söyledim ne zaman geleceksin diye çünkü artık yüzyüze görüşmek istiyorum. Uzaktan nereye kadar yani. Ne yapacağımı bilmiyorum . Sinirimi artık ciddi ciddi bozuyor bu durum
görüşmeden çiçek felan yani pek ciddiye alınacak gibi değil

Bende ayni durumu yasadim ama tek fark biz yüzyüze tanismistik ama yinede aramizda bayagi mesafe vardi.
Sürekli oyaliyordu erteliyordu vs vs
Beni cagirsaydi ben bile giderdim yani sonucta onun sehrinde akrabalarimda vardi. Ama bu konuyu bile acmadi.
Kararsiz biri oldugunu anladim aramizda tartisma fln oldu meger Aklinda baskasi varmis
Umarim siz görüsürsünüz ve gelirr :)

Bende ayni durumu yasadim ama tek fark biz yüzyüze tanismistik ama yinede aramizda bayagi mesafe vardi.
Sürekli oyaliyordu erteliyordu vs vs
Beni cagirsaydi ben bile giderdim yani sonucta onun sehrinde akrabalarimda vardi. Ama bu konuyu bile acmadi.
Kararsiz biri oldugunu anladim aramizda tartisma fln oldu meger Aklinda baskasi varmis
Umarim siz görüsürsünüz ve gelirr :)

Heyecanlı olan kendisi sürekli hayal kuran plan yapan kendisi . Acaba görüşmeye gelince benim vazgececigimi mi düşünüyor . Biraz daha zama geçsin bana alissin derdindemi anlayamadim.

Bazı erkekler belirli kriterler ararlar . Onu birinde anladığı anda da evlenirler. Amcam da evleneceği birini arıyordu. Konuştular bir defa görüstuler sonra evlendiler. Yani olabiliyor. Etrafımda böyle çok örnek var .
Bazı erkeklerden değil ben sizden bahsediyorum. Onun evlenmek istemesi bir defa görüşüp nişan yapmak istemesi sizin de isteyeceğiniz anlamına gelmez. Bilmiyorum bana bu vakit kaybı olarak geliyor, elbette böyle evlenenler vardır yoktur demiyorum ama adam daha ilk görüşmeye bile gelmiyorken bu zor gibi geliyor bana..

Yüzyüze görüştüğünüz de aynı şeyleri hissedemeyebilirsiniz. Bana göre de oyalıyor gibi geldi. Gelmek isteyen kişi bir şekilde gelirdi bence.

Şu zamanda insanlarla tokalaşınca beş parmagında yerindemi diye bakmaktan söz ederken.
Siz evlilik için görmediginiz bir adamla 1aydır konuşuyorsunuz.
Sizi bildiginiz kandırıyor.

4 yıldır yalnızım. Arkadaşlar tanıştırdı. Yada ben bir ortamda tanıştım vs . Hepsi başka alemlerdeydi. Çok fazla yine başka şehirler de tanımak isteyen vardı . Hepsini geri teptim. Bu bana çok yakın geldi. Yani şu gelme isinde sıkıntı olmasaydı gerçekten uzakta olmasına rağmen mutlu edebiliyordu beni. Sadece şans vermek istedim .
Sen bilirsin tabii..
Eminim aklı başında güzel kızsındır.
Haddim değil elbet kararlarını sorgulamak.
Ben kendi yerime koyarak cevap verdim sadece.
İnşallah mutlu olursun.

Daha 1 ay olmuş yani olabilir ayarlayamamış olabilir uçakla geleceğine göre mesafede uzun galiba. Sakladığı ne olabilir ki size bu kadar ilgi gösteriyorsa. Bizde eşimle internette tanıştık ilk gelip görmesi 1 ayı bulmuştu ve haliyle de her haftasonu da gelemiyordu benim olduğum şehire, ama ilgisi alakası herşeyi tamdı güvenim tamdı yani ayda bir görüşüyorduk. evlendik 9 senedir evliyiz farklı şehirlerde olunca öyle oluyor.

Daha 1 ay olmuş yani olabilir ayarlayamamış olabilir uçakla geleceğine göre mesafede uzun galiba. Sakladığı ne olabilir ki size bu kadar ilgi gösteriyorsa. Bizde eşimle internette tanıştık ilk gelip görmesi 1 ayı bulmuştu ve haliyle de her haftasonu da gelemiyordu benim olduğum şehire, ama ilgisi alakası herşeyi tamdı güvenim tamdı yani ayda bir görüşüyorduk. evlendik 9 senedir evliyiz farklı şehirlerde olunca öyle oluyor.

Ya içimi rahatlattiniz insanın başına gelince daha iyi anlıyor sanırım. Kasima kadar bekleyeceğim inş bu sefer beni yaniltmaz. Bende de ilgisi alakası tam. Güvenim de . Çünkü gittiği her yerde an an foto çekiyor sürekli arıyor . Ailesinin yanında konuşuyor. Ailesi de git tanış olur inş demişler . Ne bilim hayırlısı olur inş

görücü usulunun bile bi mantığı var ama şu yaptığınızın yok. birbirini hiç görmeyen iki insan ne diye hemen ciddi düşünüyoruz der ki. önce bi gelsin, görün. kaldı ki 1 ayda da adamın işi olabilir. sürekli ne zama geleceksin diye zorlamanız saçma. biraz sabredin işi ilerletmeden(sabahtan akşama iletişim halinde olmadan). geleceği varsa gelir zaten, baktınız gelmiyor keser atarsınız.

hayret birşey cebinde bir şehirden bişehire gitçek parası olmayan adam evliliği nasıl ciddi şekilde düşünüyor.

bence garip sizce ?
bana garip gelmedi, biz facede ortak arkadas vasıtası ıle tanıstık
ben o kadar cok ınsan ıle yuzyuze grstum ki
boşanmış bir bayandım ve inanın hepsi akbaba gbi üzerime üşüştü.
erkeklerden nefret eder hale geldım , hep bi çıkar hep bi amaç oldu.
eşimle mesajlasarak 15 gun konustuk, telefonlastık da.
ünv arkadasımın ilkokul arkadası idi.
ben ondan o kadar guzel elektrık aldım ki.
ve bu arada 36 yasındayım o zaman 33 düm.
bır gece odama kapanıp ağladım, o kadar duygu yukledı kı bana
daha yuzyuze grsmeden hem de , neden karsıma cıkan kımse bana bunu hıssettirmedi bu adam neden bu kadar ıyı dıye agladım.
ve 13 subatta bana işyerıme çiçek yolladı.
aradım tesekkur ettım neden 14 subatta değil dedim.
o zaman sevgılı çiçeği olurdu bu arkadas ciceğidedi:)
bana çok sempatik gelmişti mesela düşüncesi.

bu karsılıklı elektrıkle alakalı bırsey,
hisleriniz kuvvetli ise karsınızdakının nıyetını ve içini kesfedebılıyorsunuz

bir baskası yollasa idi evet hoş karsılamazdım belkı ama eşimden cok etkılenmıstım herseyden once insan olarak, uslubu düşünceleri vs

bana garip gelmedi, biz facede ortak arkadas vasıtası ıle tanıstık
ben o kadar cok ınsan ıle yuzyuze grstum ki
boşanmış bir bayandım ve inanın hepsi akbaba gbi üzerime üşüştü.
erkeklerden nefret eder hale geldım , hep bi çıkar hep bi amaç oldu.
eşimle mesajlasarak 15 gun konustuk, telefonlastık da.
ünv arkadasımın ilkokul arkadası idi.
ben ondan o kadar guzel elektrık aldım ki.
ve bu arada 36 yasındayım o zaman 33 düm.
bır gece odama kapanıp ağladım, o kadar duygu yukledı kı bana
daha yuzyuze grsmeden hem de , neden karsıma cıkan kımse bana bunu hıssettirmedi bu adam neden bu kadar ıyı dıye agladım.
ve 13 subatta bana işyerıme çiçek yolladı.
aradım tesekkur ettım neden 14 subatta değil dedim.
o zaman sevgılı çiçeği olurdu bu arkadas ciceğidedi:)
bana çok sempatik gelmişti mesela düşüncesi.

bu karsılıklı elektrıkle alakalı bırsey,
hisleriniz kuvvetli ise karsınızdakının nıyetını ve içini kesfedebılıyorsunuz

bir baskası yollasa idi evet hoş karsılamazdım belkı ama eşimden cok etkılenmıstım herseyden once insan olarak, uslubu düşünceleri vs

Hislerime o kadar güzel anlattiniz ki. Bende nisanlanip ayrıldım. Ondan sonra ki dediğin gibi Akbaba gibiydi. Benimde uni arkadaşımın arkadaşı. Ve bunu görür görmez sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Okadar yakın geldi bana. Ve gerçekten çok iyi bazen tedirgin oluyorum bu kadar iyi olmasının bu kadar ilgili olmasından dolayı. Çünkü 4 yıldır bu hissi bana kimse yasatmadi.

Hislerime o kadar güzel anlattiniz ki. Bende nisanlanip ayrıldım. Ondan sonra ki dediğin gibi Akbaba gibiydi. Benimde uni arkadaşımın arkadaşı. Ve bunu görür görmez sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Okadar yakın geldi bana. Ve gerçekten çok iyi bazen tedirgin oluyorum bu kadar iyi olmasının bu kadar ilgili olmasından dolayı. Çünkü 4 yıldır bu hissi bana kimse yasatmadi.
Evet ama gelmemesi bi garip
Tek aklıma takılan o oldu benim

hiç yüzyüze görüşmediği kadına çiçek yollayan adamdan hayır gelmez.
demekki bir seçicilik yok, kim olsa razı, bu tavır "nefes alsa yeter"e kadar gider.
sizi siz olduğunuz için sevecek birini bulun bence. herhangi bir kadın olmanızın yeterli olacağı bir ilişkiden daha fazlasını hakedeceğinize inanıyorum.
sürekli savsaklaması da cabası. ailesine ne anlatmış ki?

Back
X