ben mi çok takıyorum bilmiyorum !!

pembeayna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
37
0
16
Isparta
merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım la farklı şehirlerdeyiz daha önce aynı sehirdeydik ben dışarı hep onla çıkardım aksamları simdi o yok aksamları sadece bir kaç kere dişarı çıktım. ben dısardayken hiç beini merak etmiyo aramıyo sonuçta aksam çıkıyorum dişarı napıyo kimle gidiyo die de sormak için aramıyo ya insan bi merak etmez mi ? döndükten sonra soruyo ama o an degil size normal mi ben mi takıyorum. beni cok ta kıskanmıyo beni napamalım beni kıskansın die ?

sana güvendiği için kıskanmıyor olabilir mi? Bu mudur dert?

erkeklerde genel anlamda var sanırım bi umursamazlık seni anlıyorum insan sonuçta sahiplenilmek istiyo bunu ona söyleyebilirisn ne tepki vercek acaba

Valla kıskanma genlerinde yoksa çok zor o adamı kıskandırmak
Bence de yanlış yapmıycağını bilip, aklı başında bulduğundan "yahu bu kız akşam akşam napıyo" moduna girmiyodur diye düşündüm.
Ne kadardır sevgilisiniz?:44:

erkeklerde genel anlamda var sanırım bi umursamazlık seni anlıyorum insan sonuçta sahiplenilmek istiyo bunu ona söyleyebilirisn ne tepki vercek acaba

sey canım bana sınıftan tanıdığım ark çıktın o yüzden sormadım ve arkadaşlarınla vakit geçir die aramadım dedi.

Son düzenleme:
sey canım bana sınıftan tanıdığım ark çıktın o yüzden sormadım ve arkadaşlarınla vakit geçir die aramadım dedi.

canım eğer sana verdiği cevaplar seni ikna ediyosa içine siniyosa üstünde durma derim.ama içinde şüphelr dolaşırsa ozmanda dikkat et derim ben bu konuda çok sıkıntı çekmiştim eski erkek arkadaşımla o hiç aramıyodu ayrı mesele :)) yani çok da sıkmada tabi

Ya sevmiyordur ya da kiskansa da belli etmeyen kurnaz tiplerdendir. Seven insan az da olsa kiskanir ve gosterir. Turk erkekleri asiri kiskanc olmalariyla meshurdur.

Belkide bilerek yapıyordur. Kızdığını anlaman için ?

Bunun aynısından bende de var
Gerçi çıkıyorum deyince kimle der dikkat et der ama çıkınca çok aramaz sormaz bende sinir oluyorum.
Bizde 2 yıl 4 aydır beraberiz.
Güveniyormuş artık

kimlerle çıktığını biliyorsa rahatsız etmek istemiyordur yada oda çıktığında sen de arayıp durma diye de yapıyor olabilir eşimden biliyorum , arkadaşlarımla akşam çıktığımda yada hafta sonu hiç aramaz rahatsız etmemek için ama o çıktığında ben ararım bir iki kere bende aramıycam artık rahat rahat sohbet etsin adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…