merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bugün o kadar hasta ve halsizim ki anlatamam gerçi son 2 gündür böyleyim. hem regl oluyorum hem de üstüne üşüttüm sanırım, böbreklerimin kasıklarımın ağrısı iki katına çıktı resmen. her yerim sızlıyo. dün akşama kadar yerimden kalkamadım, bugün biraz daha kalkıp hareket edebildim.
ve nişanlım bunu biliyo ne halde olduğumu. sabah buraya uğrayıp bende unuttuğu bi eşyasını aldı ve halimi gördü. kapıda zor durdum. zaten hastayım kötüyüm diye sürekli söylüyordum biliyordu ama bide sabah gözüyle gördü yani.
neyse babasıyla çarşıdalarmış bunlar. o gördüğünden iki saat sonra beni aramış diyorki ''biz acıktık ya dışarda mı yiyeceğiz'' ne demek istediğinden emin olmak için sordum, resmen ''kalk yemek hazırla sende yiyelim'' diyo. evde tekim, birisi olsa en azından onla hallederim. yerimden bile zor kalkıyorum, tipim zaten ne hale gelmiş. beni bu sebeple aramış. hastayım diyorum adamın zerre umrunda değil ben de nasılsın demek için aradığını sanmıştım. bi hastaneye götürmeyi bile teklif etmedi.
ben de ''hasta olduğumu bilmiyo musun halimi görmesen neyse diyeceğim bu ne bencillik, bu ne düşüncesizlik yaptığın'' dedim diye tersleyip suratıma kapattı.
ben normalde geri ararım ufak tefek tartışmalarda yüzüme kapayınca ama bu kez aramadım çok sinirliyim. ben mi fazla tepki verdim sizce? ama bir değil iki değil bunun bu düşüncesizlikleri bıktırdı beni. insan yalandan ağız ucuyla da olsa hastaneye götüreyim mi der, arar nasılsın der, arayıp resmen kalk yemek yap size gelelim diyor. ben ne haldeyim kimin umurunda ki? bu yazıyı bile telefonumdan yazıyorum kalkıp bilgisayara gitmeye mecalim gelmedi.
siz o durumda olsanız ne yapardınız bu kadar tepki gösterir miydiniz?