Ben mi çok tepki gösterdim fikir verin..

evet malesef bu huyunu terkettiremiyorum eğer ufak tefek bi tartışmaysa geri arıyodum, ben aramasam yarım saat içinde kendisi arar zaten baktı ki ben aramayınca. ama gerçekten şu kaba huyları bıktırıyor

o zaman şöyle yapın. o sizin suratınıza kapatında hemen geri arayın. sen nasıl benim suratıma telefonu kapatırsın deyip siz onun suratına kapatın. istisnasız her seferinde.

bence erkekler regl olayını abarttığımızı düşünüyor.
onlara göre bu bi hastalık bile değil her ay olan bişey sonuçta ve biz nazlanıyoruz :)

he eşinin yaptığını bir çok insan yapmaz onuda diyim ama böyle düşünseler bile yalandan da olsa nasılsın canım geçti mi biraz ağrın falan diyebilirdi.. üstüne bir de yemek sorması ayıp. bence hatasını anlayana kadar aramayın..

Tavsiye vermek haddime değil belki ama nisanlinizla evlenip evlenmemeyi bir gözden geçirin derim. Sizi görüp daha nişanlıyken bile halinizden anlamayan,kıymet vermeyen biri evlendiginizde sizi çok çok üzer. Merhamet çok önemli birşey. Tepkiniz de gayet yerinde olmuş.

Bu erkekler neden böyle anlamıyorum kendilerinin azıcık başı agrisa ilgi beklerler bence iyi yapmissin bencillik etmiş nişanlı yanı:KK12:

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Sen haklısın tabi hasta bile olmasan sana telefon edip babamla bana kalk yemek hazırla demesi ne kadar terbiyesizce. Bence daha şimdiden bu kadar izin vermeyin sonra çok pişman olursunuz. Kendi babam asla yapmaz ama o bile dese kalkıp yapmam. O kim ya onun babası kimmiş. Çok siinirlendim bence tavrını koy bundan sonra bu kaadar samimi olma derim ailesiylede.

Burda yazılan şeyler yüzünden tabi ki ayrılmayacaksınız, ama çok da çekeceksiniz bu adamdan. Kimsenin anasına babasına sofra hazırlamak zorunda değilsiniz. Hatta eşiniz olsa bile sofra hazırla geliyorum dememeli. Hasta olmak zaten apayrı bi konu.Tepkiniz fazla olmamış eksik bile. Ayrıca en azından yüzünüze tel kapatmasına müsaade etmeyin kendinize saygınızı kaybetmeyin. Allah kolaylık versin.

alla alla ne alaka yahu gezip yorulmuşlar yemeklerinide yiyiversinler sen hizmetçimisin onların..
çok çekiceğin var gibi bu adamdan.. hasta olmasan bile seni arayıp bunu söylemesi tuhaf..

Bazı erkekler sevgilisinin ondan ayrılmayacağından nasıl da emin. Başınızın üstünde taşıuorsunuz heralde bu tipi. Aslında abarrtım mı demenizden belli suratınıza tel kapandığı halde

bence evlenmeyi bir kere daha düşün,nişanlılık döneminde seni el üstünde tutması gerekir seninki şimdiden odunlaşmış evlendikten sonra nasıl olur bilemiyorum

Iste insan o an sinirlenmese soylenecek guzel seyler var bu durumda
Mesela;
Koca bir tencere zikkim var evde gelin tepe tepe yersiniz ,gibi
Veya disaridan yemegi alip gelebilirseniz evde yiyebilirsiniz tabiiki,ha unutmadan benimki birbucuk kasarli kusbasili pide olsun, gibi
Ama iste celik gibi sinir lazim
Cimri dangalak
Babasi da mal, demiyor ki oglum gel surda iki corba icelim ne isimiz var gelinin evinde diye

Bencede haklısın sana sorması lazım üstelik hayatım nasıl oldun sana yemek getireyim yemek yeki kendini toparlayabil diye ayıp etmiş enişte bey:KK20:

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bugün o kadar hasta ve halsizim ki anlatamam gerçi son 2 gündür böyleyim. hem regl oluyorum hem de üstüne üşüttüm sanırım, böbreklerimin kasıklarımın ağrısı iki katına çıktı resmen. her yerim sızlıyo. dün akşama kadar yerimden kalkamadım, bugün biraz daha kalkıp hareket edebildim.

ve nişanlım bunu biliyo ne halde olduğumu. sabah buraya uğrayıp bende unuttuğu bi eşyasını aldı ve halimi gördü. kapıda zor durdum. zaten hastayım kötüyüm diye sürekli söylüyordum biliyordu ama bide sabah gözüyle gördü yani.

neyse babasıyla çarşıdalarmış bunlar. o gördüğünden iki saat sonra beni aramış diyorki ''biz acıktık ya dışarda mı yiyeceğiz'' ne demek istediğinden emin olmak için sordum, resmen ''kalk yemek hazırla sende yiyelim'' diyo. evde tekim, birisi olsa en azından onla hallederim. yerimden bile zor kalkıyorum, tipim zaten ne hale gelmiş. beni bu sebeple aramış. hastayım diyorum adamın zerre umrunda değil ben de nasılsın demek için aradığını sanmıştım. bi hastaneye götürmeyi bile teklif etmedi.

ben de ''hasta olduğumu bilmiyo musun halimi görmesen neyse diyeceğim bu ne bencillik, bu ne düşüncesizlik yaptığın'' dedim diye tersleyip suratıma kapattı.

ben normalde geri ararım ufak tefek tartışmalarda yüzüme kapayınca ama bu kez aramadım çok sinirliyim. ben mi fazla tepki verdim sizce? ama bir değil iki değil bunun bu düşüncesizlikleri bıktırdı beni. insan yalandan ağız ucuyla da olsa hastaneye götüreyim mi der, arar nasılsın der, arayıp resmen kalk yemek yap size gelelim diyor. ben ne haldeyim kimin umurunda ki? bu yazıyı bile telefonumdan yazıyorum kalkıp bilgisayara gitmeye mecalim gelmedi.

siz o durumda olsanız ne yapardınız bu kadar tepki gösterir miydiniz?

ÇOk haklısınız tepkinizde bende olsam aynını yapardım
Şuanda böyle ise evlendikten sonrada böyle olacak sinyallerini veriyor ,ama inşallah tersi olur....

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bugün o kadar hasta ve halsizim ki anlatamam gerçi son 2 gündür böyleyim. hem regl oluyorum hem de üstüne üşüttüm sanırım, böbreklerimin kasıklarımın ağrısı iki katına çıktı resmen. her yerim sızlıyo. dün akşama kadar yerimden kalkamadım, bugün biraz daha kalkıp hareket edebildim.

ve nişanlım bunu biliyo ne halde olduğumu. sabah buraya uğrayıp bende unuttuğu bi eşyasını aldı ve halimi gördü. kapıda zor durdum. zaten hastayım kötüyüm diye sürekli söylüyordum biliyordu ama bide sabah gözüyle gördü yani.

neyse babasıyla çarşıdalarmış bunlar. o gördüğünden iki saat sonra beni aramış diyorki ''biz acıktık ya dışarda mı yiyeceğiz'' ne demek istediğinden emin olmak için sordum, resmen ''kalk yemek hazırla sende yiyelim'' diyo. evde tekim, birisi olsa en azından onla hallederim. yerimden bile zor kalkıyorum, tipim zaten ne hale gelmiş. beni bu sebeple aramış. hastayım diyorum adamın zerre umrunda değil ben de nasılsın demek için aradığını sanmıştım. bi hastaneye götürmeyi bile teklif etmedi.

ben de ''hasta olduğumu bilmiyo musun halimi görmesen neyse diyeceğim bu ne bencillik, bu ne düşüncesizlik yaptığın'' dedim diye tersleyip suratıma kapattı.

ben normalde geri ararım ufak tefek tartışmalarda yüzüme kapayınca ama bu kez aramadım çok sinirliyim. ben mi fazla tepki verdim sizce? ama bir değil iki değil bunun bu düşüncesizlikleri bıktırdı beni. insan yalandan ağız ucuyla da olsa hastaneye götüreyim mi der, arar nasılsın der, arayıp resmen kalk yemek yap size gelelim diyor. ben ne haldeyim kimin umurunda ki? bu yazıyı bile telefonumdan yazıyorum kalkıp bilgisayara gitmeye mecalim gelmedi.

siz o durumda olsanız ne yapardınız bu kadar tepki gösterir miydiniz?

Canim yüzüne telefon kapatıyorum bir daha aramadım ben. Hastasın zaten git yat dinlen. Mesaj at, evde yemek yok açım hastayım. Eve gelip pisirirmisin yoksa dışardan bişeyler alıp gelir misin diye sor. Yaptığı ayıbı anlasin. Daha da ararsa falan açma. Sorarsa uyumuşum de.

Back
X