Ben mi çok tepki gösterdim fikir verin..

Sonrasında düşünemedim dese hadi neyse de bir de yüzünüze telefon kapattıysa bu adamdan incelik beklemeyin.

Daha şimdiden "Yemek hazırla" emrivakisi yapıyor, tabii siz dururken neden dışarda yesinler ki?
Evlenince bunu babasıyla eve geldikten sonra söyler muhtemelen.

Hastaneye götürmeyi teklif etmiyor, siz ne yiyeceksiniz bir çare düşünmüyor, nasıl olduğunuzu bile sormuyor.

Ben bu adamla evlenicem diyorsanız iyi cesaret derim sadece.

Arayip nasil oldugunuzu sorup yemek yedinmi yemediysen yapma hastasin ben sana alir birakirim yada istersen alayim hep beraber yeriz demesi gerek simdiden boyle odun ve dusuncesizse evlendikten sonra pek birsey dusunme fazla beklentiye girme derim .

Pardonda Annesi nerde kocasina ogluna evde yemek hazirlayamiyormu yani okurken sanki evliymissiniz gibi okudum bayram degil seyran degil senin aile yok onun annesi yok iki erkek gelicek sende yemek hazirlayacaksin 3nüz oturup yemekmi yiyecekmissiniz bence tepkinde gayet haklisin bu ne düsüncesizlik bide hastasin

Ya anlayamiyorum, en basit telefonu yüzüne kapatan adam (ki bunu basit seyler icin yapiyormus) ile hangi cesaret ile evlenmek istiyorsun? Seni zerre kadar düsünmüyor, sana corba getirmesi lazimken hizmet bekliyor. Evlendiginde hic hasta olmayacakmisin? Bunun daha lohusaligi var, is yorgunlugu var,... Nisanlikene sana deger vermeyen, evlendiginde hic deger vermez.

Tabi simdi bizi dinlemez "ama özünde iyi birisi" dersin. Sanirim ancak evlendikten sonra anlayacaksin..

yorumlarınızı tek tek okuyup beğendim arkadaşlar çok haklısınız sizin sayenizde saatlerce aramadan durabildim, kendi nefsime kalsa tartışmak için bile olsa arardım. kendisi aradı beni 1 saat önce, hiçbişey olmamış gibi konuştu, bana neden soğuksun deyince bide soruyo musun diye başladım ağzıma geleni saydım, bana dedi ki 'biz çoktan yemiştik ben seni denemek için öyle söyledim' dedi. ben de beni deneme ihtiyacını neden duydun diye bi daha saydırdım tartıştık. şu an haklısın diye özür dileyip duruyo. ama ben beni denediğine inanmadım sanki haksız olduğunu, düşüncesizliğini anlayınca kendini haklı çıkarmak adına böyle çevirmeye çalıştı gibi geldi.

o zaman şöyle yapın. o sizin suratınıza kapatında hemen geri arayın. sen nasıl benim suratıma telefonu kapatırsın deyip siz onun suratına kapatın. istisnasız her seferinde.

bunu deniycem kesinlikle belki o an hissettiği iğrenç duygudan sonra anlar ne kötü bi hareket olduğunu.

Bazı erkekler sevgilisinin ondan ayrılmayacağından nasıl da emin. Başınızın üstünde taşıuorsunuz heralde bu tipi. Aslında abarrtım mı demenizden belli suratınıza tel kapandığı halde

aslında tam tersi hep tepkimi koyarım yanlış bulduğum bişeye. çoğu zaman tartışırız. hatta bana der ki sen şimdiden böyle burnumdan getiriyosun evlenince ben iyisi her gün sakinleştirici içeyim diye dalga geçer. ama hala da bildiğinden geri kalmaz. aldatma olayı vs olmadıkça ayrılık lafı etmem ama başımın üstünde de taşımam :) galiba o da beni sindirmeye çalışıyor geri adım atmayarak, bildiği davranışlara devam ederek.

Her tartışmada suratına telefon kapatmakta neymiş ne kadar terbiyesiz bir şey. Yok yani bu huyundan vazgeçemiyor gibi bişey yok. Bu resmen şımarıklık. Sizin her zaman onu arayacagınızı bildiği için. Yemek konusuna değinmiyorum bile. Onun size dışarıdan alıp getirmesi gerekirken bide bize yemek hazırla diyor. Nişanlısınız daha bu ne samimiyet.

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bugün o kadar hasta ve halsizim ki anlatamam gerçi son 2 gündür böyleyim. hem regl oluyorum hem de üstüne üşüttüm sanırım, böbreklerimin kasıklarımın ağrısı iki katına çıktı resmen. her yerim sızlıyo. dün akşama kadar yerimden kalkamadım, bugün biraz daha kalkıp hareket edebildim.

ve nişanlım bunu biliyo ne halde olduğumu. sabah buraya uğrayıp bende unuttuğu bi eşyasını aldı ve halimi gördü. kapıda zor durdum. zaten hastayım kötüyüm diye sürekli söylüyordum biliyordu ama bide sabah gözüyle gördü yani.

neyse babasıyla çarşıdalarmış bunlar. o gördüğünden iki saat sonra beni aramış diyorki ''biz acıktık ya dışarda mı yiyeceğiz'' ne demek istediğinden emin olmak için sordum, resmen ''kalk yemek hazırla sende yiyelim'' diyo. evde tekim, birisi olsa en azından onla hallederim. yerimden bile zor kalkıyorum, tipim zaten ne hale gelmiş. beni bu sebeple aramış. hastayım diyorum adamın zerre umrunda değil ben de nasılsın demek için aradığını sanmıştım. bi hastaneye götürmeyi bile teklif etmedi.

ben de ''hasta olduğumu bilmiyo musun halimi görmesen neyse diyeceğim bu ne bencillik, bu ne düşüncesizlik yaptığın'' dedim diye tersleyip suratıma kapattı.

ben normalde geri ararım ufak tefek tartışmalarda yüzüme kapayınca ama bu kez aramadım çok sinirliyim. ben mi fazla tepki verdim sizce? ama bir değil iki değil bunun bu düşüncesizlikleri bıktırdı beni. insan yalandan ağız ucuyla da olsa hastaneye götüreyim mi der, arar nasılsın der, arayıp resmen kalk yemek yap size gelelim diyor. ben ne haldeyim kimin umurunda ki? bu yazıyı bile telefonumdan yazıyorum kalkıp bilgisayara gitmeye mecalim gelmedi.

siz o durumda olsanız ne yapardınız bu kadar tepki gösterir miydiniz?

Haklısın birak o arasın seni

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bugün o kadar hasta ve halsizim ki anlatamam gerçi son 2 gündür böyleyim. hem regl oluyorum hem de üstüne üşüttüm sanırım, böbreklerimin kasıklarımın ağrısı iki katına çıktı resmen. her yerim sızlıyo. dün akşama kadar yerimden kalkamadım, bugün biraz daha kalkıp hareket edebildim.

ve nişanlım bunu biliyo ne halde olduğumu. sabah buraya uğrayıp bende unuttuğu bi eşyasını aldı ve halimi gördü. kapıda zor durdum. zaten hastayım kötüyüm diye sürekli söylüyordum biliyordu ama bide sabah gözüyle gördü yani.

neyse babasıyla çarşıdalarmış bunlar. o gördüğünden iki saat sonra beni aramış diyorki ''biz acıktık ya dışarda mı yiyeceğiz'' ne demek istediğinden emin olmak için sordum, resmen ''kalk yemek hazırla sende yiyelim'' diyo. evde tekim, birisi olsa en azından onla hallederim. yerimden bile zor kalkıyorum, tipim zaten ne hale gelmiş. beni bu sebeple aramış. hastayım diyorum adamın zerre umrunda değil ben de nasılsın demek için aradığını sanmıştım. bi hastaneye götürmeyi bile teklif etmedi.

ben de ''hasta olduğumu bilmiyo musun halimi görmesen neyse diyeceğim bu ne bencillik, bu ne düşüncesizlik yaptığın'' dedim diye tersleyip suratıma kapattı.

ben normalde geri ararım ufak tefek tartışmalarda yüzüme kapayınca ama bu kez aramadım çok sinirliyim. ben mi fazla tepki verdim sizce? ama bir değil iki değil bunun bu düşüncesizlikleri bıktırdı beni. insan yalandan ağız ucuyla da olsa hastaneye götüreyim mi der, arar nasılsın der, arayıp resmen kalk yemek yap size gelelim diyor. ben ne haldeyim kimin umurunda ki? bu yazıyı bile telefonumdan yazıyorum kalkıp bilgisayara gitmeye mecalim gelmedi.

siz o durumda olsanız ne yapardınız bu kadar tepki gösterir miydiniz?
Ben hep derim, iyi ki erkekler regl dönemi yaşamıyor yoksa ciddi manada çekilmez olurlardı!! Biraz grip olunca kanser hastası gibi yatıyorlar ama bizim halimizden hiç anlamıyorlar malesef (istisnalar hariç) bence normal bi tepki vermişsn belki biraz abartmis olabilirsin ama regl bu başka biseye benzemiyor :s anlayışlı olması gerekiyordu ki gelip gormus halini ...

Açtığın başlıktan bile belli ileride ne olacağı.ilerde kendini kocaya kv ye kp ye ezdirecek bir gelin adayı daha.
Ne demek fazla mı tepki verdim? Çok tuhaf ya kadınlarımız cidden.

Düşünememiş olabilir o an hastalığınızı, genel anlamda da düşüncesiz bir insandır belki ama siz tepkinizi koyduktan sonra da çat diye o telefonu kapatıyorsa suratınıza sıkıntı. Düşüncesizliğinin üstüne öküz de olmasın bi zahmet.

adam saygısız, düşüncesiz, bencil, dışarıda yemek parası vermeyecek kadar da cimri. böyle bir adamla ömür geçirmeye kararlı mısın?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Sen haklısın tabi hasta bile olmasan sana telefon edip babamla bana kalk yemek hazırla demesi ne kadar terbiyesizce. Bence daha şimdiden bu kadar izin vermeyin sonra çok pişman olursunuz. Kendi babam asla yapmaz ama o bile dese kalkıp yapmam. O kim ya onun babası kimmiş. Çok siinirlendim bence tavrını koy bundan sonra bu kaadar samimi olma derim ailesiylede.
Allah Allah sinirlerimi mi aldırdım hiçbirşeye sinirlenmiyorum diye konu açan siz degilmiydiniz ?

Back
X