Ben mi farklı düşünüyorum acaba?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar bu forumları okuyunca bi düşünceye sahip oldum herkes eş konusunda da kv konusunda da yok politik ol idare et falan yada bi sürekli eşi memnun etme çabaları yani özveri hep bizde heppp böle hayat geçermi bu ne büyük bir sabırdır acaba bu sabır bende mi yok diyorum bazen

Ama bu sorumluluğu hep kadın yapıyor haksızlık değil mi bu kadın sürekli idare eder alttan alır bu kadının psikolojisi yokmu

Eğer kocişin istediğini yapsın yeterki gitmesin kafası yaşıyorsan ve ekonomek özgürlüğün yoksa evet hep alttan alacaksın. yok bu kafada değilsen arada sen arada o alttan alır.

Biraz aile konularinda isı bilen olmak lazim kaynana ne yapıyor oğlunun yaninda canim gelinim arkasindan canın çıksın kız gelinler ne yapıyor annen böyle annen şöyle diye basinin etini yiyor adamin adam da gördüğüne inaniyor..onun dışında hep değil bazen o alacak alttan bazen kadın böyle böyle yürüyecek gemi..

• Beğen
Reactions: Tzk
Valla ben erkeklerin aman politik olayım aman karımın mutluluğu için sürekli bişeler yapayım falan filan dediğini düşündüğünü hiç sanmıyorum kadın evinimi idare etsin kocasını mı çocuklarını mı yoksa eşin ailesini mi kendi ailesini mi

Ben de alttan alan sesini. Ulaşmayan taraftım tepeme çıktılar ben de dişimi göstermeye başladım benden kötüsü olmadı politik insanlara özeniyorum bazen yüzüne gülüp arkadan arı gibi sokan ama beceremedim

Arkadaşlar bu forumları okuyunca bi düşünceye sahip oldum herkes eş konusunda da kv konusunda da yok politik ol idare et falan yada bi sürekli eşi memnun etme çabaları yani özveri hep bizde heppp böle hayat geçermi bu ne büyük bir sabırdır acaba bu sabır bende mi yok diyorum bazen

Evlilik karşılıklı sabır işi .Yani hep alttan alan ya da hep üste çıkan taraf aynı kişi olmamalı ,duruma göre hareket edilmeli.
Eşinin sinirli olduğunu fark ediyorsan biraz alttan almak durumu kurtarır zira tam tersi olduğunda da eşinin alttan alması lazım.

Kayınvalide konusuna gelince ,eskiden çok cahillik yaptım, kayinvalidem bir şey dediginde,eşimle aram bozuldu gereksiz yere.Şimdi önemsemiyorum yani he diyip geçiyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum saygısızlık etmeden :)

Bende de o sabır yok ya alttan alırım ya yıkıp dökerim neysem oyum farklı olamıyorum

Erkeklerin genelde maddi gucu oluyor evli erkekle iliski yasayan insanlar da cok oldugu icin secenekleri var gorunuyor kadinlar kadar duygusalliga ihtiyac duymuyorlar bu yonleri erkekler kullaniyor ondan kadinlar alttan aliyor.

Valla ben erkeklerin aman politik olayım aman karımın mutluluğu için sürekli bişeler yapayım falan filan dediğini düşündüğünü hiç sanmıyorum kadın evinimi idare etsin kocasını mı çocuklarını mı yoksa eşin ailesini mi kendi ailesini mi

Erkekler ne yazık ki pek ince fikirli olamıyor bizim kafa aynı anda bir çok şeyi düşünürken onlar yemek yaptın mı çayı demledin mi derdinde :)

He de geç herşeye

Kimisi idare et diyor
Kimisi karsilikli olur idare esler arasinda diyor
Idare ve zor tahammul ettigim kocayla isim olmaz

Sanırım evli değilsin.
Çünkü evli olsan yıksan da döksen de bir süre sonra kv ve kp ile yüzyüze bakman gerektiğini bilirsin. :)
Şöyle düşün kötülüğü yapan ailen ve aileni silemezsin kocan bir süre gelmez susarsın ama sonra ‘aaaa ne var canım bunda’ dersin.
Yani politik olmayıp sürekli kavga etsen yer bezinden başka bir değerin kalmaz. Ve herkesin ana babası kendine tatlı.
1 buçuk senelik evliliğimden anladığım görme duyma bilme ve kendi bildiğini oku.

Yoo evliyim ve ne bileyim zor geliyor bu durum bana sürekli kadının fedakarlık etmesi ve çok zor bir durum biraz öle deneyeyim diyince daha çok tükeniyorum duygularını bastırmak zor

Kirmizi çizgilerini aşmadığı sürece karşılasilan sorunlarda orta yolu bulucu ve yapıcı olunması gerektiğine inanıyorum. Yeri geliyor öz annenize veya kardesimizle bile ters düşebiliyoruz yani illa ki eşimiz ve kayınvalidemizle de ters dusebiliriz. Bu demek değil ki her konuda taviz vermeliyiz, asla!

Kesinlikle böyle düşünmüyorum böyle düşünen hemcinslerime de aşırı derece de kızıyorum
O erkek, erkek tarafı , vs ne kadar önemseniyor bizim toplumumuzda
Bunu erkeklere empoze edenler de hemcinsimiz olan anneler
Yahu p*pisi var diye ne önemli insan haline getiriliyorlar
Eşim evlendiğimiz de ailemizi onun anne babası kardeşi ben ve kendinden oluşuyor zannediyordu
Ve ben bunu zamanla ona öğrettim çok şükür aile kavramını anladı
Erkek çocukları evlat kız çocukları ise evlendikten sonra sanki hiç yetiştiği aileden biri değilmiş gibi olması bekleniyor yahu neden?
Eşler arası sorunlarda da karşılıklı anlayış sabır alttan almalı
Bu konuda çok doluyum uzun oldu kusura bakmayın

Politik davranırım,yerini beklerim,karşımdaki kızıyorsa bende cosmam sırası gelince sakince söylediklerinde haksız oldugunu anlatırım,karsımdakini değiştiremiceksem çok çabalamam he öyledir der geçerim..

Hiç bi zararını görmedim..

Bir de seksi ve kırmızı iç çamaşırı giyip, adama istediklerinizi yaptıracaksınız lar var.
Bu kadınların tek sorunu bence, hayatlarında bıgüne kadar edinilmiş en büyğk ‘başarı’ları birinin karısı olmak, ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Bunun başarısı nerede ben göremiyorum ama, o yüzüğü takan altın madalya almış oluyor niyeyse.

Back
X