Ben mi farklı düşünüyorum acaba?

Bir de seksi ve kırmızı iç çamaşırı giyip, adama istediklerinizi yaptıracaksınız lar var.
Bu kadınların tek sorunu bence, hayatlarında bıgüne kadar edinilmiş en büyğk ‘başarı’ları birinin karısı olmak, ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Bunun başarısı nerede ben göremiyorum ama, o yüzüğü takan altın madalya almış oluyor niyeyse.
Güzel yorum.hatta bu tip kadınlar 30 u aşmış evlenmek isteyen k.k kadınlarına amannn bak yaşın geçiyor öyle seçici olma ne olursa olsun evlen davul zurna çaldır diyorlar .Vallahi geçen aylarda bu yorumu da okuyup dumura uğramıştım.

Kesinlikle böyle düşünmüyorum böyle düşünen hemcinslerime de aşırı derece de kızıyorum
O erkek, erkek tarafı , vs ne kadar önemseniyor bizim toplumumuzda
Bunu erkeklere empoze edenler de hemcinsimiz olan anneler
Yahu p*pisi var diye ne önemli insan haline getiriliyorlar
Eşim evlendiğimiz de ailemizi onun anne babası kardeşi ben ve kendinden oluşuyor zannediyordu
Ve ben bunu zamanla ona öğrettim çok şükür aile kavramını anladı
Erkek çocukları evlat kız çocukları ise evlendikten sonra sanki hiç yetiştiği aileden biri değilmiş gibi olması bekleniyor yahu neden?
Eşler arası sorunlarda da karşılıklı anlayış sabır alttan almalı
Bu konuda çok doluyum uzun oldu kusura bakmayın
Nasıl başardınız peki bunu eşinize anlatabilmeyi?belkide eşinizinde anlayası varmış

Arkadaşlar bu forumları okuyunca bi düşünceye sahip oldum herkes eş konusunda da kv konusunda da yok politik ol idare et falan yada bi sürekli eşi memnun etme çabaları yani özveri hep bizde heppp böle hayat geçermi bu ne büyük bir sabırdır acaba bu sabır bende mi yok diyorum bazen
Ben kk dan sonra eş ailesine gereksiz fedakarlık yapmaktan vazgeçtim. Artık yeri geldiği çok iyi yeri geldiği cevabını veren bir gelin oldum. Kk bana faydası oldu gerçekten :)

Nasıl başardınız peki bunu eşinize anlatabilmeyi?belkide eşinizinde anlayası varmış
Sakince güzellikle karşıma alıp izah ettim bak herkes aynı evi paylaştığı kişiler ile ailedir. İkimiz de kendi ailemizin bir üyesi iken kendi yeterliliğimizi onlara gösterip yeni bir aile kurduk sen ve ben onlar artık bizim geniş ailemiz oldu dedim
Eşimde gördük değil anlayışlı insandır
İşlenmeye yeni şeyler öğretilmeye müsaittir
Hanzo olmayıp karşısındaki insana değer verir
Annesi 26 yaşında adama su getirirken ben şimdi misafirler de çay servisi yaptırıyorum veyahut salata çorba karıştırma
Bunların hepsine açıktı ama annesi aman oğlum sen yapma dediği için benim gayretim ile öğrendi
Sizlere de kolaylıklar diliyorum
Bir organ farkımız var diye müsamaha gösteremem
Sadece karşımdaki insana saygı ve sevgimden tolerans tanırım bunu en başından söyledim

Güzel yorum.hatta bu tip kadınlar 30 u aşmış evlenmek isteyen k.k kadınlarına amannn bak yaşın geçiyor öyle seçici olma ne olursa olsun evlen davul zurna çaldır diyorlar .Vallahi geçen aylarda bu yorumu da okuyup dumura uğramıştım.
:oha:
Nefes alsın yeter diyorlar yani, öyle mi?
Şaka gibi...
Kadınlarımız nasıl bir ataerkil baskıyla yetişiyorsa zamanı gelince eril kişinin himayesine girmek babadan kocaya geçen bir al ver hikayesine dahil olmak istiyorlar.
Evlilik bı değil ama, evlenmek çok kolay da işte.
Ne diyeyim evlensinler de görsünler dünya kaç bucak:kızgın:

Evli değilim ama Bdv'de gördüğüm konuların %95'inde ben kendi içimde boşanma aşamasına gelip boşanıyorum. İnsanların nasıl sabır gösterdiğine de şaşırıyorum.

Erkekler zaten toplum kuralları kendi çıkarlarına hizmet ettiği için hiçbir şeyi sorgulama gereği duymuyorlar. Bu sorgulamayı yapması gereken en başta kadınlar ama çoğu da kendisine dayatılanı kabul ediyor.
Evlilik kararını karşılarındaki kişiyi çok da ölçüp tartmadan alıyor birçoğu. Bdv'de "23 yaşındayım, kimse beni istemiyor, evde kalacağım" konusu gördüm kaç tane. "Hayattaki en büyük amacı" gerçekleştirip evlendikten sonra da yuva yıkılmasın diyerek alttan alıyorlar. "Aman huzurumuz kaçmasın" diye diye bir bakıyorlar ki eş huzurlu, eş ailesi huzurlu; huzuru kaçan tek kişi var o da kendileri. Adamların hiç "Aman alttan alayım yuvam yıkılmasın" derdi yoksa bunun tek sorumlusu o kocaya zamkla yapışmış gibi davranan kadınlar.

Evli değilim ama Bdv'de gördüğüm konuların %95'inde ben kendi içimde boşanma aşamasına gelip boşanıyorum. İnsanların nasıl sabır gösterdiğine de şaşırıyorum.

Erkekler zaten toplum kuralları kendi çıkarlarına hizmet ettiği için hiçbir şeyi sorgulama gereği duymuyorlar. Bu sorgulamayı yapması gereken en başta kadınlar ama çoğu da kendisine dayatılanı kabul ediyor.
Evlilik kararını karşılarındaki kişiyi çok da ölçüp tartmadan alıyor birçoğu. Bdv'de "23 yaşındayım, kimse beni istemiyor, evde kalacağım" konusu gördüm kaç tane. "Hayattaki en büyük amacı" gerçekleştirip evlendikten sonra da yuva yıkılmasın diyerek alttan alıyorlar. "Aman huzurumuz kaçmasın" diye diye bir bakıyorlar ki eş huzurlu, eş ailesi huzurlu; huzuru kaçan tek kişi var o da kendileri. Adamların hiç "Aman alttan alayım yuvam yıkılmasın" derdi yoksa bunun tek sorumlusu o kocaya zamkla yapışmış gibi davranan kadınlar.
Çok doğru söyledin
Kimsenin huzuru kaçmasın diye çabalarken kendi keçileri kaçırıyor farkında değil

Back
X