- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Merhaba. Ben 20 sevgilim 23 yaşindayız. 2 yıllık 2 buçuk yıldır tanışıklığımız var aradaki küçük ayrılıkları saymazsak. En son sevgilimin ailesinin iliskimize olumsuz bakmasi sebebiyle ayrilmistir. Sonra birden olaylar degisti ve yine beraber olduk. Ve ilk defa son barismamizdan sonra ciddi seyler konusmaya basladik ileriye dönük. Ve ikimizde birbirimize gelecegimiz en yuksek sevgiyle geliyorduk. Fakat son zamanlarda icimde bir sıkıntı var. Bu sıkıntıdan mıdır bilmem ama sevgilimim yaptıklarını hareketlerini daha çok inceler oldum. Ayrı şehirlerdeyiz. Mesela telefonla konusurken yanina alesinden biri geldiginde sanki yabanciymisim gibi konusuyor ve kapatiyor. Ama ailesi biliyor iliskimizi. Anlayis goster bu konuda diyor bana. Bende askim canim cicim demene gerek yok konusurken en azindan musait degilim su an ararim ben seni deyip kapat diyorum. Bu aksam da ayni konu oldu. Abisiyle birlikte yasiyor normalde. Ablasi da geldi bunlara. Mutfakta benle konusurken birden konusmamizla alakali olmayan seyler soyledi anladim yine birsey oldugunu tamam kapatalim dedim ve kapattik. Arkasindan mesaj bekledim hani kusura bakma soyle oldu diye o da yok. Mesaj atti fakat oyle degil. Oyle Bir durum yasanmamis gibi. Sinir oldum boyle yapman hic hos degil hosuma gitmiyo ya da en azindan aciklasaydin mesajla durumu dedim. Soguk soguk yazdim o da soguk soguk simdi musait olabildim yazmis. Daha cok sinir oldum hala guzel.biseyler bekliyorum tabi. Yok simdi musait olabildim diyorum yazmis. Sonra anlayis goster lutfen yazmis. Fakat bu konuda nasil hir anlayis gosterebilirim anlamiyorum. En sonunda guzel guzel anlaticagina sogul soguk konusuyosun bide dedim uyucam ben yazdim. Sonra tamam uyu ve arkasindan iyimisin sonra ben cevap vermeyince ben soguk konusmuyorum se sogukluga itiyosun diye bir mesaj.. Ne yapmaliyim ben sizce gece uyumadan aricak buyuk ihtimalle gece konusmadan uyumayiz cunku acip konusayim mi yoksa biraz burnu surtsun uyumus gibi yapip yarini mi beklim? Daha kotu olur diye korkuyorum da ya da fazla mi buyutuyorum bilmiyorum. Arkamda degil gibi hissediyorum. Iliskimizi savunamicak diye korkuyorum. Dusuncelerinizi bekliyorum..