- 13 Nisan 2025
- 40
- 12
- 3
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
merhabalar. 4-5 kişilik bir arkadaş grubumuz var. bu 4-5 kişi içinden yazın ortasında (yani birbirimizi görmediğimiz dönemde) doğan tek kişi benim. 3 senedir her kişiye elimizden geldiğince büyük bir doğum günü hazırlıyoruz, pastalar butik pasta yaptırılıyor, kaç yaşına girmişse o yaşlı helyum balonlarından tutun mekan süslemesine varana kadar. 3 senedir benimki yapılmıyordu, evime sadece hediye olarak geçiriliyordu ve ben her zaman doğum günümün olmamasından çok üzüldüğümü arkadaşlarıma bir şekilde söylerdim. neyse bu sene artık ayıp olduğunu fark etmiş olacaklar ki biraz erken de olsa bana bir doğum günü organize ettiler (artık gerçekten çünkü garip hissettiğimi fark ettiler) çok önemli bir sınavımızın hemen sonrasında yapıldı, ancak bilmiyorum, aslında bunu sormak için konu açtım, çok mu mükemmelliyetçi davrandım bilmiyorum ama gerçekten o kadar “hadi neyse bununkini de yapalım” tarzındaydı ki. 1 saat falan oturduk, herkes tuhaftı, pastamı yere düşürmüşler, üzerindeki yazıları bırak ortada doğru dürüst bir pasta bile yoktu, fotoğraf bile çekilemedim doğru dürüst, mekanı ayarlamayı ayarlayamamışlar, bir arkadaşım ısrarla “her şeyi ben ayarlayacağım” demiş herkese ve son güne kadar hiçbir şeyi ayarlamamış, pastayı birbirlerine paslaya paslaya son güne kadar hiçbir şeyi konuşmamışlar. Doğum günümün olduğu gün o arkadaşımı diğer arkadaşlarım mekanı ayarlıyor zannederken arkadaşım saçına maşa yapıyordu ve herkes onu bekliyor pişkince banane beklesinler diyordu. eski yırtık doğum günlerindeki süsleri kullanmışlar, balon falan hiçbir şey yok öyle 2 dk fotoğraf çekinip pasta yiyip dağıldık. herkesin yorgunluğu ve mutsuzluğu gözlerinden okunuyordu tabi içten içe üzüldüm. herkesin doğum günü muhteşem geçerken benimkinde yine aksilikler olmuş, her şeyi ayarladığını söyleyen arkadaşım hiçbir şey ayarlamamış bu yüzden de pastayı bile son dakika yaptırmışlar. Onu da düşürmüş
Tabi ellerinde olan ve olmayan şeyler de var ama bu kadar aksiliğin bi tek benim başıma gelmesi de çok üzücüydü benim için. öyle hani aceleye getirelim de sussun kafasında olan bir doğum günüydü tabi insan bir şey diyemiyor.
kendimi garip hissettiğim için de üzüldüm. Ben mi çok mutsuzlukla yoğrulan bir insanım yoksa gerçekten benim uğraştığım gibi kimss uğraşmıyor mu emin değilim. bu kişilerin doğum günlerini görseniz hak verirsiniz o kadar prenses gibi şeyler yaptık ki erkeklere bile o kadar özenildi ki her şey.
en kötüsü yine benimki oldu.
siz olsanız bundan sonra ne yapardınız, ya da kendinizi garip hisseder miydiniz

Tabi ellerinde olan ve olmayan şeyler de var ama bu kadar aksiliğin bi tek benim başıma gelmesi de çok üzücüydü benim için. öyle hani aceleye getirelim de sussun kafasında olan bir doğum günüydü tabi insan bir şey diyemiyor.
kendimi garip hissettiğim için de üzüldüm. Ben mi çok mutsuzlukla yoğrulan bir insanım yoksa gerçekten benim uğraştığım gibi kimss uğraşmıyor mu emin değilim. bu kişilerin doğum günlerini görseniz hak verirsiniz o kadar prenses gibi şeyler yaptık ki erkeklere bile o kadar özenildi ki her şey.
en kötüsü yine benimki oldu.
siz olsanız bundan sonra ne yapardınız, ya da kendinizi garip hisseder miydiniz