Ben mi fazla ince düşünüyorum yoksa doğalı mı bu ??

Siz cok guzel düşünüyorsunuz da diğerlerini de bir o kadar düşüncesiz buldum. Hamile olduklarını söylemlerini tuhaf karsilamadim ama devami gereksiz olmus.

lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum

Normalde bu tür şeylere alınılmaması gerektiğini savunurum ama arkadaşlarınız suyunu çıkarmış. Gerçekten düşüncesizler

Back
X