Ben mi fazla sabırlıyım?

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce sürekli gittiğim bi markette bir tane kız üzerime saldırdı.. Olay şu, benim market arabası kıza değmiş.. Bana benim üstüme sürüyosun gibi bişeyler dedi ama anormal şekilde Sanki ben bilerek yapmışım gibi.. Ben de normalde öyle şeylere cevap vermem. O gün cevaplacağım oldu. Benim sana garezim mi var niye süreyim gibi bişey dedim.. Kötü beşeyler daha dedi ben de kötü süz sahibinindir dedim kız iyice sinirlendi.. Ben onu sallamadıkça kız iyice sinirlendi.. Market çıkışında hala çıkarken bana laf yetiştirmeye çalışıyodu.. defol git dedim... kız sinirini hiç alamadı.. Orada çalışan market çalışanları kızı zaptetmeye çalıştı.. Üstüme saldırmaya çalıştı.. Şimdi ben bu kızın sorunları olduğunu anladığımdan kızı açıkçası önemsemeyeyip hareketlerine cevap vermedim.. Yakama yapışmaya filan çalıştı.. Senin seviyene inemem mahalle kadınları gibi çingene dedim. Yolun ortasında kızla saç saça baş başa mı dalaşacaktık?. Marketten arabasındaki torbaları alıp yere filan fırlattı..
Şimdi böyle bir durumda sizce ben çok mu sabırlıyım? Kız normal konuşulacka biri olsa anlıycam da bence sorunları vardı sanırım. Sorunları olsa bile siz napardınız böyle bir durumda?
Şİmd ben kötü sözün sahibinin söyleyen kişi olduğunu düşünürüm hep, bir de öyle bir durumda kendini rezil eden kişinin saldıran kavga eden kişi olduğunu düşünüyorum.. Yolun ortasında kavgayı yakıştıramadım..

Sanırım ben bu ara biraz boş olduğumdan eski önemli ya da önemsiz şeyler aklıma geliyor.. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Son düzenleme:
:KK53:o_O:KK53:bu kızı tanımıyorsunuz değil mi?
çok sabırlısınız. Saç baş :KK11::KK67:

Hayran kaldim sabriniza..

Merhaba arkadaşlar, bir süre önce sürekli gittiğim bi markette bir tane kız üzerime saldırdı.. Olay şu, benim market arabası kıza değmiş.. Bana benim üstüme sürüyosun gibi bişeyler dedi ama anormal şekilde Sanki ben bilerek yapmışım gibi.. Ben de normalde öyle şeylere cevap vermem. O gün cevaplacağım oldu. Benim sana garezim mi var niye süreyim gibi bişey dedim.. Kötü beşeyler daha dedi ben de kötü süz sahibinindir dedim kız iyice sinirlendi.. Ben onu sallamadıkça kız iyice sinirlendi.. Market çıkışında hala çıkarken bana laf yetiştirmeye çalışıyodu.. defol git dedim... kız sinirini hiç alamadı.. Orada çalışan market çalışanları kızı zaptetmeye çalıştı.. Üstüme saldırmaya çalıştı.. Şimdi ben bu kızın sorunları olduğunu anladığımdan kızı açıkçası önemsemeyeyip hareketlerine cevap vermedim.. Yakama yapışmaya filan çalıştı.. Senin seviyene inemem mahalle kadınları gibi çingene dedim. Yolun ortasında kızla saç saça baş başa mı dalaşacaktık?. Marketten aldığım torbaları alıp yere filan fırlattı..
Şimdi böyle bir durumda sizce ben çok mu sabırlıyım? Kız normal konuşulacka biri olsa anlıycam da bence sorunları vardı sanırım. Sorunları olsa bile siz napardınız böyle bir durumda?
Şİmd ben kötü sözün sahibinin söyleyen kişi olduğunu düşünürüm hep, bir de öyle bir durumda kendini rezil eden kişinin saldıran kavga eden kişi olduğunu düşünüyorum.. Yolun ortasında kavgayı yakıştıramadım..
belırlı bır yere kadar ki sabır degıl, ama sonrası sabır :=) elındekı posetlerı yere kadar atıyor
tut sacından bak nasıl sesı kesılırdı
dinsizin hakkından imansız gelirmiş :KK66: kız senın dilinden anlamamıs
kendı dılınden konusacaktın

Herseyi anlarım da markette rezillik çıkartıp, yakama yapisip, market posetlerimi elimden alip yere atacak; bende armut mu toplicam.. Aşırı derece de sabirlisin tebrikler..

Allah ya bana verirdi ya ona.. Ben sabredemem valla.. Ilk ve son kez lisede kavga etmiştim; suçsuz olduğum halde, sabrimi denemisti kiz; saçimi tutmak isterken elini yakalayip baş parmağının derisini kaldırmıştim :KK53: Eşek saatime gelirse bilemiyorum :KK14:

Deli deliyi görünce sopasini saklarmiss..

Bir de kızın yakınında bi adam vardı sonradan gördüm.. sanırsam babası.. Kız normal değildi ya.

Bir de kızın yakınında bi adam vardı sonradan gördüm.. sanırsam babası.. Kız normal değildi ya.

Eğer bir sağlık problemi varsa bişey diyemem.. Ama babası da olsa kim olursa olsun size durumu aciklayabilirdi.. Bence gayet de normal o kiz..

Eğer bir sağlık problemi varsa bişey diyemem.. Ama babası da olsa kim olursa olsun size durumu aciklayabilirdi.. Bence gayet de normal o kiz..

Yan yana değil adam uzakta duruyodu.. Normal biri olsa kızım napıyosun demez mi benimkiler der yani.

Yan yana değil adam uzakta duruyodu.. Normal biri olsa kızım napıyosun demez mi benimkiler der yani.

Böyle saldırgan bir sağlık problemi varsa, ya dışarı çıkartmaz yada asla yanından ayrilmaz ki kimseye zarar vermesin.. Normal biri olsa tabi ki der.. Hatta napiosun diye bizimkiler orda beni de döver :KK45:
ama dedigim gibi bence kızın sağlık sorunu yok.
O an kaşıntısı tutmuş keşke kaşısaydiniz..

Ben her zaman demişimdir.Çirkef insanlarla kesinlikle tartışmayacaksın.Bu insanlar çamura benzer çünkü.Bir kere bulaştıysan sen de kurtulamazsın.O yüzden hiç cevap vermeyeceksin,ya da 1 tane şey söyleyip görmezden geleceksin.Çirkef çirkefliğiyle kalır öyle.
Tartışılmayacak insanlarla tartışmayın.Hani derler ya cahile laf anlatamazsın ,o gene bildiğini okur,aynen öyle.

Bikaç gün sonra başka bi markete gittim.. Manav reyonundan geçerken böyle çingene sesi gibi bi ses duydum.. Bu neymiş diye dönüp baktım ki o kız... Manavdan bişeyler alırken şundan bundan gibi bişeyler konuşuyodu..

Ben her zaman demişimdir.Çirkef insanlarla kesinlikle tartışmayacaksın.Bu insanlar çamura benzer çünkü.Bir kere bulaştıysan sen de kurtulamazsın.O yüzden hiç cevap vermeyeceksin,ya da 1 tane şey söyleyip görmezden geleceksin.Çirkef çirkefliğiyle kalır öyle.
Tartışılmayacak insanlarla tartışmayın.Hani derler ya cahile laf anlatamazsın ,o gene bildiğini okur,aynen öyle.

Cok haklisiniz.. Ama söyle de bir durum var; bir yere kadar insan sabreder, onemsemez.. Elimdeki posetleri alip atacak, bende yerden toplayip devam mi edicem?
O an polisi mi arayacak? Zaten tahrik etmese yoluna gidecek konu sahibi..

Hadsiz insanlara haddini bildirmek ve kendini ezdirmemek cirkeflik ise o an çirkef olurum valla..

Bikaç gün sonra başka bi markete gittim.. Manav reyonundan geçerken böyle çingene sesi gibi bi ses duydum.. Bu neymiş diye dönüp baktım ki o kız... Manavdan bişeyler alırken şundan bundan gibi bişeyler konuşuyodu..

Bence siz markete gitmeyin en iyisi :KK51:

çingene olmayabilirsiniz,
ancak ne demek istediginiz anlasılmıyor. mesela olumsuzluk bildiren degil ile kullandıgınızda "iyi bir insan degilim" manası da cıkarılabilir.
edepsiz, çirkef vb kelimeler ise kastınız, onları tercih edin.
konularda insanlar "mb1" degilim" dediginde ne hissedersiniz? hangi anlamda kullandıgına dair kafa karısıklıgı da cabası.

bu arada ilk başta cok da sabırlı davrandıgınız söylenemez. ancak sonrasında yaw he he der ceker giderdim, bosuna sinirinizi bozmuşsunuz, iki kelime söylemek bile zaman kaybı böylelerine.

Cok haklisiniz.. Ama söyle de bir durum var; bir yere kadar insan sabreder, onemsemez.. Elimdeki posetleri alip atacak, bende yerden toplayip devam mi edicem?
O an polisi mi arayacak? Zaten tahrik etmese yoluna gidecek konu sahibi..

Hadsiz insanlara haddini bildirmek ve kendini ezdirmemek cirkeflik ise o an çirkef olurum valla..

Elimdekileri alıp yere atmadı.. Market arabasının içinde duran poşetleri sinirlendiğinden alığ yere attı. Öyle bişeyle hiç karşılaşmadığımdan şok oldum. Şİmdi olsa da sanırım yine saçına yapışmazdım.

Elimdekileri alıp yere atmadı.. Market arabasının içinde duran poşetleri sinirlendiğinden alığ yere attı. Öyle bişeyle hiç karşılaşmadığımdan şok oldum. Şİmdi olsa da sanırım yine saçına yapışmazdım.

Ben yanlis okudum o zaman pardon.. Elimden alıp atmasi ile arabadan alip atması farklı tabi ki..
O zaman kavga etmezdim ama yine de sakin olmazdım.. Dilimle doverdim herhalde bilemedim yaa

en iyisini yapmışsınız..böyle durumlarda haklıyken haksız konuma düşmemek gerekir..

:) sabrınızı mantıklı buldum daha önce hiç kavga etmemişseniz o kadın yerdi sizi zaten :) insan kime gücünün yetip yetmeyeceğini iyi tartmalı ki sinirimi çıkarayım derken daha beter duruma düşmesin.

X