• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesat dusunuyorum yoksa bu da bildigimiz kaynana mi.

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
Bayanlar merhaba. Uc gun once bi olay yasadim hala daha sinirim sogumadi.

Erkek arkadasim evini tasidi annesiyle babasi da bizim oldugumuz sehre ugradilar biz burda okuyoruz.
Neyse ev az cok toparlandi mutfakta oturduk muhabbet ediyoruz kahvalti sonrasi.
Annesi diger oglunu ist.da havaalanina birakmisti yurt disina gidicekler toplu bi sekilde.
Bu toplulugu filan konusuyoruz iste onlar anlatiyo biz benimkiyle dinliyoruz. Kadin dedi ki, ( benimki x olsun) ; "x orda bi kiz vardi o kadar guzeldi ki herkesin agzi acik kaldi herkes onu izledi, boyle bisey yiyodu su bogazindan gecen yuttugu sey gorunuyo oyle sut beyaz, gozler yesil." Boyle dedi ogluna. Az daha devam etse "o kadar guzelse kocana al" diycektim.
Ne kadar sacma ya benim yanimda soyledigi seye bak, hos benim olmadigim ortamda da boyle bisey soylenmez ya niye ballandira ballandira anlatiyosun yani mok mu var ? Yine sinirlendim.

Amacin ne yani dimi insan boyle biseyi hangi amacla anlatir ki bu sekilde?

Ben de erkek arkadasima dedim ki annem bana "omrumundevrimi sunun suyunu gorduk bir yakisikli bir boylu poslu nasil endamli bi cocuk" vs diye bisey soylese ne dusunursun dedim. Cok sacma degil mi Allah askina dedim. "Yani sacma demiyim de dusuncesizce" dedi. Anasini koruycak ya. Sacma iste.

Ne kadar amacsiz sinir bozucu bisey ya icim hala sogumadi cok sinirim bozuldu

Ki ben hic bi zaman "kaynana" karsiti bi insan olmadim hep iyi gozle bakmaya calistim, daha once benzeri bisey olmustu tartisma noktasina gelmistik o olaydan sonra tam hersey guzel gidiyodu simdi bozuldu.

Bu olayi siz yasasaniz ne dusunurdunuz ben hala kendimi sorguluyorum icim mi fesat yanlis mi anladim diye. Niye bana kotu niyetle boyle bisey yapsin diyorum ama baska aciklama da bulamiyorum

Ne fesatlığı?annesi resmen fesat .keske deseydin al kocana ozaman diye ah ah işte diyemiyosunuz ki

Ya ne olacak ki kızı görmüş güzelmiş sohbet arasında anlatmış, git bak sana alalım mı dedi? Öyle şeyler mi ima etti? Evli değilsiniz siz, başka birşey olsa yanlızken söyler senin yanında değil. Ben de eşime anlatırım çook güzel birini gördüğümde, bu git üstüme onu kuma olarak getir demek değil ki.

Tanımadığı kız için kalk oğlum gidip sana onu alalım diyecek hali yok kadının. Gördüğü bişeyi anlatmış sadece. Anne oğul arasında olur böyle diyaloglar. Sizi kızdırmak için yapmış olsa dahi kızmasaydınız o zaman cevabını vermiş olurdunuz. İsteği buysa eğer elde etmiş müstakbel kayınvalide. Sizde de biraz kıskançlık var belli ki. Önemli olan böyle durumlarda idare edip olayı kendi lehine çevirmektir. Bir erkeğe annesini şikayet ederek bir yere varamazsınız malesef.

Ne kadar düşüncesizce ya da ne kadar fesatça... İkisinden biri ya art niyetle söyledi, ya da gerçekten çok düşüncesiz.

Bayanlar merhaba. Uc gun once bi olay yasadim hala daha sinirim sogumadi.

Erkek arkadasim evini tasidi annesiyle babasi da bizim oldugumuz sehre ugradilar biz burda okuyoruz.
Neyse ev az cok toparlandi mutfakta oturduk muhabbet ediyoruz kahvalti sonrasi.
Annesi diger oglunu ist.da havaalanina birakmisti yurt disina gidicekler toplu bi sekilde.
Bu toplulugu filan konusuyoruz iste onlar anlatiyo biz benimkiyle dinliyoruz. Kadin dedi ki, ( benimki x olsun) ; "x orda bi kiz vardi o kadar guzeldi ki herkesin agzi acik kaldi herkes onu izledi, boyle bisey yiyodu su bogazindan gecen yuttugu sey gorunuyo oyle sut beyaz, gozler yesil." Boyle dedi ogluna. Az daha devam etse "o kadar guzelse kocana al" diycektim.
Ne kadar sacma ya benim yanimda soyledigi seye bak, hos benim olmadigim ortamda da boyle bisey soylenmez ya niye ballandira ballandira anlatiyosun yani mok mu var ? Yine sinirlendim.

Amacin ne yani dimi insan boyle biseyi hangi amacla anlatir ki bu sekilde?

Ben de erkek arkadasima dedim ki annem bana "omrumundevrimi sunun suyunu gorduk bir yakisikli bir boylu poslu nasil endamli bi cocuk" vs diye bisey soylese ne dusunursun dedim. Cok sacma degil mi Allah askina dedim. "Yani sacma demiyim de dusuncesizce" dedi. Anasini koruycak ya. Sacma iste.

Ne kadar amacsiz sinir bozucu bisey ya icim hala sogumadi cok sinirim bozuldu

Ki ben hic bi zaman "kaynana" karsiti bi insan olmadim hep iyi gozle bakmaya calistim, daha once benzeri bisey olmustu tartisma noktasina gelmistik o olaydan sonra tam hersey guzel gidiyodu simdi bozuldu.

Bu olayi siz yasasaniz ne dusunurdunuz ben hala kendimi sorguluyorum icim mi fesat yanlis mi anladim diye. Niye bana kotu niyetle boyle bisey yapsin diyorum ama baska aciklama da bulamiyorum

cidden sinir bozulmaması mümkün değil
açıkcası ben muhakkak bir laf oturtturdum
ONUN PRENSESİ YANINDA
siz müsait olanbir akrabanıza anlatın kızın güzelliğini filan derdim

DERDİM YANİ
MUTLAKA BİRŞEY DERDİM
sinirimden de aynı senin gibi kendimi
YERDİM

Bunların hepsi böyle canım.
Benim görümce adayı da x çekik gözlü sever yeaaa demişti bir kere nasıl bozulmuştum.
Ama benimki hemen kızdı ablasına o ne demek şimdi benim tek sevdiğim şey huzurgerek demişti :confused:
Takma yaani :KK51:

SANKİ BİRAZ KASIT VAR GİBİ YADA SENİN TEPKİNİ ÖLÇMEK İSTEDİ BU KAYNANALARA AKIL SIR ERMEZ KIZIMMM ÖĞRENNNNN :)

düşüncesiz ,konuştuğunun nereye gideceğini bilmeyen biri demk ki,kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ama boş konuşan biri.birinin güzelliğini gelininin yanında oğluna niye anlatır ki kayınvalide, saçmalık .

Kaynanaya bak lezbiyen mi ne. Kadinin bogaxindan gecen lokmayi takip etmis. Tovbe yarabbim. Arkadaslar kim boyle birseye dikkat eder Allah askina. Cok canin cektiyse gidip bi dil atsaydin o sutbeyaz boynuna deseydin :rolleyes::KK70:

Back
X