- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
Annesine dusuncesiz demis iste daha ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne olacak ki kızı görmüş güzelmiş sohbet arasında anlatmış, git bak sana alalım mı dedi? Öyle şeyler mi ima etti? Evli değilsiniz siz, başka birşey olsa yanlızken söyler senin yanında değil. Ben de eşime anlatırım çook güzel birini gördüğümde, bu git üstüme onu kuma olarak getir demek değil ki.
bunun adı kaynana değil ki sevgilisinin annesi..bildiğin kaynanagerçi hepsi öyle benimki de pek sessiz sakin görünürdü ama sonradan açıldı he ben mesafeyi koydum o ayrı sen de mesafeli ol sallama
bunun adı kaynana değil ki sevgilisinin annesi..
Kaynanası olacak mı bakalım?
Daha kaç yıl var?
Zaten annesi o olasılığı hiç dikkate bile almadığına bahse girerim.
zaten onun tavrı bubunun adı kaynana değil ki sevgilisinin annesi..
Kaynanası olacak mı bakalım?
Daha kaç yıl var?
Zaten annesi o olasılığı hiç dikkate bile almadığına bahse girerim.
bizim Türk kızları çok çabuk evlilik kıvamına giriyor...size geçmiş olsun, bu ilişkiyi çok ciddiye almamanızı öneririm..
1. o kaynananız değil, sevgilinizin annesi..
2. kadın sizi hiç sevmiyor ve dahası takmıyor..
3. kk'dan edindiğim tecrübeyi göz önünde bulundurursak anne istemiyorsa o ilişki evlilikle sonuçlanmıyor.. daha okul bitecek, askerlik, iş derken "ben seni üzerim Leyla" kıvamına gelecek sevgiliniz.. "bekle beni kavuşacağız" arabeskinden girip, "seni çok seviyorum ama ailemi karşıma alamam" gerçeklerinden çıkacak.. o yüzden laf sokmak için yıpratmayın kendinizi..
detaylar için buradaki konuları inceleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız..
oğlunun kız arkadaşı ortamda yok gibi davranmış. Belki de bilerek yaptı konu sahibine hissettirmek bakımından.kendisi kaynana değil de hareketler baştan öyle, bilemiyorum belki evlenirler belki evlenmezler ama bu tarz insanlardan olabildiğince uzak durulması taraftarıyım. arada hiçbir resmiyet dahi yokken o kız güzel şu kız iyi diyerek pek de iyi şeyler düşünmüyor kaynana hanımefendi