• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesat dusunuyorum yoksa bu da bildigimiz kaynana mi.

Bazilariniz oyle bi konusmus ki sanki ben "kocama nasil boyle der" demisim gibi :)) evlilik meraklisi filan.

2 bucuk yillik iliskim ve hic bi insan iliskisine lay lay lom olarak oylesine baslamaz, evlenicem diye de baslamaz, ikisinin arasi olur zamana birakilir. Ben de oyle yaptim, zamanla da iliskim rayina oturdu evlenmeyi dusunuyorum.

Ama bu demek degil ki evlilik meraklisiyim, hemen triplere giriyorum

Allah nasip ederse olur etmezse olmaz..

Seni hic takmiyo vs diyenler olmus soyle soyliyim normal zamanda ben onu aramam ozel gunlerde ararim, o beni normal zamanlarda arar konusur. Ogluyla da konusurken hep beni sorar selam soyler vs.
Yani normalde iyiydi, beni takmadigini gosteren hic bi davranisi yoktu
Zaten o yuzden bu kadar sasirdim ve dert ettim ya ben de..

Amma abartmissiniz ya,ben olsam hicte alinmam ne yapacak oglu kizi mi hayal edip sizi birakacak?
Bu konuya bu kadar sinirlendiyseniz hayat uzun daha cook sinirlenirsiniz

Bazilariniz oyle bi konusmus ki sanki ben "kocama nasil boyle der" demisim gibi :)) evlilik meraklisi filan.

2 bucuk yillik iliskim ve hic bi insan iliskisine lay lay lom olarak oylesine baslamaz, evlenicem diye de baslamaz, ikisinin arasi olur zamana birakilir. Ben de oyle yaptim, zamanla da iliskim rayina oturdu evlenmeyi dusunuyorum.

Ama bu demek degil ki evlilik meraklisiyim, hemen triplere giriyorum

Allah nasip ederse olur etmezse olmaz..

Seni hic takmiyo vs diyenler olmus soyle soyliyim normal zamanda ben onu aramam ozel gunlerde ararim, o beni normal zamanlarda arar konusur. Ogluyla da konusurken hep beni sorar selam soyler vs.
Yani normalde iyiydi, beni takmadigini gosteren hic bi davranisi yoktu
Zaten o yuzden bu kadar sasirdim ve dert ettim ya ben de..

Kac yasindasiniz canim sen ve sevgilin?

yerinde olsam arkama bile bakmadan kaçardım :) bende aynı senin gibi eşimle ünv.tanısp evlendm nişanlyken anladım kaynanmn ne bok olduğunu ve hala çok pişmanımdr nişan atmadığım için..suan 2 yıllık evliyim ve kaynanam yüzünden boşanmanın eşiğindeyim.karektersiz şahsiyetsiz insanla maalesef savaşamıyosun..ALLAH korkusu olmayan insanla savaşamıyosun ve evlendikten sonra o çok sevdiğimiz adamlarda anacı olup çıkıyor..sana nemi oluyo yıpranmış harap olmuşş sinirlenrn vs vs vs zor çok zor

Back
X