Ben mi fesat ve kötü kalpliyim?

Ben sizden öncesinden bahsettim .Kaç yıllık evlisiniz
Tabikii hayir, hep esim yardim etti. Bir ara hatta esim ve kayinbabam miktarli bi para yolladilar ev alabilmeleri icin, onlardan ben acikcasi hic bisey görmedim ve beklemiyorum

Arkadaslar ben bekarken zaten rahatsiz oldugumu belirttim ama asla abine hediye alma etme demedim, diyemedim. Bekarken geliri ayni ama giderler ayni mi sizce? Evlendikten sonra hersey degisiyor
Evlendikten sonra alma da diyebilirsiniz .Buna hakkınız var .Trilyoner değilseniz eğer bu tip hediyeler gereksiz pahalı .Abes yani .Her şeyin bir adabı var .

Belki de zamanında abisi de eşiniz okurken yardım etti. Mesela benimkine yeni ofis açtığında abisi laptop hediye etmişti o da yeğeni doğduğunda araba falan aldı neyse yani karşılıklı olmadığından emin misiniz. Bir de TL euro arasında bu kadar fark varken bu ara veren taraf olmak normal yani

Durumumuz olsa asla agzimi acmam ve abisinin ihtiyaci olsa yine birsey demem ama gercekten durumlari iyi, geregi yok yani

onca ogrenci var yardim gonderilecek, ben de olsam hoslanmam boyle seylerden.

hediyelesmek de boyle bir sey degil zaten.

sahsen kendi aileme aldigim hediyenin hesabini esime vermem, bu sekilde yorum yapan arkadaslari da anliyorum. Ama hesap kitap da yapmak lazim, bir laptop da az bir sey degil yani maasli calisan birisi icin. Sirket sahibi falansa belki o zaman hediye statusune girebilir. Ama o zaman bile calisan maddi durumu iyi insanlara bu tarz bir hediye vermek garip kacar, cocuga falan seklinde belki olabilir.

Belki de zamanında abisi de eşiniz okurken yardım etti. Mesela benimkine yeni ofis açtığında abisi laptop hediye etmişti o da yeğeni doğduğunda araba falan aldı neyse yani karşılıklı olmadığından emin misiniz. Bir de TL euro arasında bu kadar fark varken bu ara veren taraf olmak normal yani
Bebek arabası olan araba dimi? 😂

Evlilik birliği diye bir şey var ‘sizene alır’ ne demek? O zaman bütün maaşını sağa sola saçsın nasılsa onun maaşı.
Evlenmeden önce söylememiş de olabilir ben konu sahibinin yerinde olsam evlenince zaten önceliği bizim evimiz olur böyle hareketler yapmaz diye düşünüp ben de söylemeyebilirdim. Normali bu çünkü.

Der tabikide. “Sana ne” bile diyebilir.

Bu sizin düşünceniz. Şimdide diyorsunuz ki bana “Ben evli değilken zaten güzel bir şekilde düşüncemi anlatmaya çalıştım”
Gercekten eminim. Hatta abisi okurken esim calisiyordu, her zaman esim birseyler yollamistir. Dedigim gibi ihtiyaclari olsa ilk ben derim zaten ama hic bir sekilde yok

Nasıl davranmak istiyorsa öyle yapamaz çünkü evli.
Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.

Şeytanın avukatlığını yapalım..Ya eşiniz parayı ben kazanıyorum derse size ne cevap verirdiniz ben onu merak ettim.

Esini yurt dışına siz mi götürdünüz..
. sürekli mi böyle pahali hediyeler alıyor ..
Yok hayir ben burda dogdum büyüdüm, cok asiri pahali seyler aldigi yok ama gereksiz seyler aldigi icin birikiyor ve harcadigi paralar az olmuyor

Şeytanın avukatlığını yapalım..Ya eşiniz parayı ben kazanıyorum derse size ne cevap verirdiniz ben onu merak ettim.
Acik konusmak gerekirse esim bana hep dedi, senin benim yok, bu düsünceye sahip oldugu icin rahatsiz oluyorum zaten. Ilerde ben calistigimda da kazandigim parayi ortak kullanacagiz. Bilmiyorum bu dogru birsey mi ama ben ailemden öyle gördüm öyle büyüdüm.
Bana eger evlenmeden önce deseydi ki, benim kazandigim para benim olacak, sen elime bakacaksin o zaman öyle biriyle evlenmezdim zaten. Ben evliligi öyle görmüyorum cünkü

Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.
Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranamaz haa davanırsa da bunun adı evlilik olmaZ. İnsan bir fikir sorar danışır evli olmak bunu gerektirir.

Acik konusmak gerekirse esim bana hep dedi, senin benim yok, bu düsünceye sahip oldugu icin rahatsiz oluyorum zaten. Ilerde ben calistigimda da kazandigim parayi ortak kullanacagiz. Bilmiyorum bu dogru birsey mi ama ben ailemden öyle gördüm öyle büyüdüm.
Bana eger evlenmeden önce deseydi ki, benim kazandigim para benim olacak, sen elime bakacaksin o zaman öyle biriyle evlenmezdim zaten. Ben evliligi öyle görmüyorum cünkü
Çalışmadığınız sürece bir nevi onun eline bakıyorsunuz zaten.

Sorun o zaten, bunu bekarken de yapiyordu ve benim haberim oluyordu. Bir defa bile agzimi acmadim sonucta benim haddime degil, ne istiyorsa alsin dedim. Bunu evlendikten sonra yapmaya devam ettiginde rahatsiz oldum cünkü biz bir aile olduk ve o da benim ondan habersiz böyle seyleri yapmami istemeyen bir karaktere sahip. Ona güzellikle anlatmaya calistim, artik yalniz yasamiyorsun bir ailen var ilerde cocuklarimiz olacak ama yinede devam ediyor

Baştan evlenmicektiniz, kaçacaktınız :KK51:

Gercekten eminim. Hatta abisi okurken esim calisiyordu, her zaman esim birseyler yollamistir. Dedigim gibi ihtiyaclari olsa ilk ben derim zaten ama hic bir sekilde yok
Konu sahibi hatalarla dolusunuz hala. Her yorumunuzu okuyorum. Eşinizle birbirinize uyumlu bile değilsiniz. Ailenizden gördüğünüz, büyüdüğünüz şeyleri mesela eşiniz ailesinden görüp büyümemiş. Uyuşmuyorsunuz.
Siz diyorsunuz ki “ortak kullanırız, ben böyle gördüm büyüdüm” ama eşiniz böyle düşünmüyor. Size gelince kısıp, abisine kısmayan.

Burada seçimlerinizin kurbanı oluyorsunuz anlatabiliyorumdur umarım. Adamın canı nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Çünkü sizin dillendireceğiniz şekilde hareket ederse ne kadar dogru düzgün tanımış olabilirsiniz eşinizi?

Mesel siz hayat görüşünüze, yaşam tarzınıza eşit kendi düşüncelerinizle uyuşan bir adamla evlenseydiniz şu an bu durumu yaşamıyor olacaktınız.

Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranamaz haa davanırsa da bunun adı evlilik olmaZ. İnsan bir fikir sorar danışır evli olmak bunu gerektirir.
Davranır neden davranmasın? Burada iş başka. Konu sahibinin eşi başından beri böyleymiş. Güzelce dile getirmesine rağmen adam anlamamış. Konu sahibine gelince kısması, abisine kısmaması. Olay şu an çok baska bir boyut bence.

Back
X