ben mi garibim, insanlar mı..

hesabım kendi adıma değildi, biraz fazla takipcim oldugu için başka hesap açmak istemedim. telefonumda girdiğimde gördüler diye tahmin ediyorum aslında
Telefondan twittera girdiğinizde kullanıcı adınız görünmez ana sayfada. Sadece profilinizde görünür.

aslında inadına gizliye almıyorum hesabı. açık kalsın görmek isteyen görsün. takipçilerim arasında yok ondan eminim. kim bilir nasıl bir hesap :) bazen geliyorlar bana böyle, takıyorum kafayı birkaç saat sonra unutuyorum zaten.

Ben bunun değişik versiyonunu yaşadım. Eski sevgilim fake hesapla takip ediyordu
Sonra millete söylemiş beni unutamadı falan diye ki yalan yani
Bunu da iyi oku seni gidi işe yaramaz. Ben ben senin taaaa aaaa quuu yazdım
Sonra hemen engellemiş. Millete de ağzı iyice bozulmuş demiş
Ama ben argo çok kullanıyorum. O yüzden çevrem garipsemedi Bazen böyle olduğum için şükrediyorum.

Valla bu toplum iyi bişey yapsanda eleştirir kötü de yapsan eleştirir. Onlara kendini beğendirmeye uğraşırsan yada onların her söylediğini böyle kafana takarsan olmaz o depresyondan asla çıkamazsın. İlk önce kendinle mutlu olmayı öğren, yaşının, hayatının kıymetini bil. Bundan önce her ne yaşadıysan üzerine bi çizgi çiz ve yeniden başla olmadımı bidaha dene yinemi olmadı inatla tekrar dene istediğini başarana kadar. Şimdi O yataktan kalk ve artık kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…