Ben mi garipleştim anlamadım

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
yaa yaşım ilerledi de ondan mı oldu bilmiyorum ama fena şekilde aşık olmak istiyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

üniversiteyi yeni bitirdim ve tüm arkadaşlarımın ilişkisi var. evlilik sürecine ufak ufak girdiler... bundan mı etkilendim yoksa hormonlarım fazla mı çalışıyor bilmyorum ama aşık olmak istiyorum.

çok şükür ailem var, istediğim bi bölümde okudum, arkadaşlarım var ama bir de boşluk var acaba bundan mıdır?

normal miyim sizce??? yoksa herkes biraz böyle midir???

hrkesin aşka ihtiyacı var canım sen geç bile kalmışsın bunu istemekte yani geç kalmışsın derken içten istemek anlamında bulamamışsın anlamında değil yani hormonlarınla da alakası olabilir tabi:jeyyar:

ya 30 larda olupda bulamayanlar var cevreden etkileniyosundur birazda bulursun yakında

hrkesin aşka ihtiyacı var canım sen geç bile kalmışsın bunu istemekte yani geç kalmışsın derken içten istemek anlamında bulamamışsın anlamında değil yani hormonlarınla da alakası olabilir tabi:jeyyar:

yok kuşum isterdim de hep, çok büyük bi ihtiyaç da değildi benim için... zaten istemekle de olmuyo maalesef, olmadı da:(

ne bileyim hiç bu kadar ciddi ciddi istememiştim:utangac:

yok kuşum isterdim de hep, çok büyük bi ihtiyaç da değildi benim için... zaten istemekle de olmuyo maalesef, olmadı da:(

ne bileyim hiç bu kadar ciddi ciddi istememiştim:utangac:

sen şimdi okulunu falan bitirmişsin ya artık zamanın geldiğini ciddi bi yuva kurmak istiyosun bu yüzden normal yani sev ve sevil inş.opuyorumnanaktan

insanin aska sevgiye ilgiye ihtiyaci olmadigi bir dönem yok bence
tabi 20-40 yaslari arasinda dahada fazla olabilir umarim size uygun bir sevgili
en kisa zamanda bulursunuz

normalsin.
bazen ilişki olması isteyen bayanlar ona ilgi gösterdikleri ilk erkeğin kucağına atlarlar.sen rahat ol ve bil ki aşk seni bulur, mutlaka. sen en iyilerine laiksin. (yanlış anlama böyile olduğunu söylemiyorum, sadece bu hatayı yapanı çok gördüm. uyarmak istedim.

normalsin.
bazen ilişki olması isteyen bayanlar ona ilgi gösterdikleri ilk erkeğin kucağına atlarlar.sen rahat ol ve bil ki aşk seni bulur, mutlaka. sen en iyilerine laiksin. (yanlış anlama böyile olduğunu söylemiyorum, sadece bu hatayı yapanı çok gördüm. uyarmak istedim.

haklısın arkadaşım insan bazen bu düşüncelerle yanlış şeyler yapabiliyor. elimden geldiğince yanlışa düşmemek için direniyorum.

inşallah sabrın sonu selamaettir....:sm_confused::sm_confused:

Sewmek sewilmek istiyorsunya ondandır :asigim:
inş karşına çıkar canım seweceğin we seni sewen birisiopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için teşekkr ederim bayanlarolumunekankayizsmile

inşalah öyle olur Allah'ım duysun:)

Allah sizin de gönlünüzdeki dilekleri kabul etsin inşallah

Canim avatarin da pek hosmus,ise yararsa haberim olsun ,izninle ben de artik kullanmak isterim:kedi::CüvCüv:

Back
X