- 21 Ağustos 2015
- 31.905
- 96.850
- 598
- 38
- Konu Sahibi mermaid2608
2 yasında neden gece uykusu bölünüyor?Gece beslenmesi falan mı var?2 yaşındaki kızım bu akşam yatağa yattığından beri dönüyor. Derin uyuyamadı. Ben de en sonunda az önce yataktan rahatsız olabileceğini düşündüm. Yatak üstü pedimiz var, onu koyarsam rahat yatabilir dedim. Ama yatak pedi eşimin yattığı bazanın altındaydı. Gidip uyandırdım ve olanlar oldu. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim. Gerçekten de yatak pedini koyunca rahatladı ve daldı. Ama eşim hala içeriden söyleniyor. Ben de çalışıyorum, 2 yıldır çocukla ayrı odada yatıyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Rahatsız olmasın diye. Kızım bazen sabaha karşı 4 te uyanıyor, saatlerce ayağımda uyuyor. Okulda arkadaşlara bakıyorum, eşleri çocuoın yanında sabahlıyor. Eşime baba olmak gerçekten yakışmadı. Onun için hiç uygun bir rol değilmiş aslında
Onun dısındakiler esinize sorumluluk vermemenizden sanırım.Rahata fazlaca alısmıs.
Bizde babası gündüz yardımcı oldugu icin,gece ben de kaldırmıyorm ama gündüz etmese kaldırırım yani.