• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi haksizim bi soleyin ya?

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Kızlar bundan bi iki hafta öncesine kadar benkayınvalide yaşadığım olay değil hafif tartışmalı bisey yaşadım ve bunu internette bi siteye yazdım ve bunu kaynanamda girmiş kimin gösterdiği sonradan anlaşıldıkaynanamda Aferin bi bunu yapmamstn dedi dedim evet dedim yüzüne solemedm hiç biseyi yazmadm oraya ama dedim kim soledi sana kimle konustuysan o dedi kapattı konuyuaradan bi hafta fln geçti ben balkondabebeğine yemek yedirioken ortanca atamıziyi olan eltim biseler söylemeye başladı ben onuinsan bildim evimi açtım deyince onunsöylediğini anladm ama onun hakkında dayazmistm yüzüne solemedm ikiyüzlü dedim pişman değilim onun yüzünden kaynanmaarami bozdu esimle bosaniodum nerdeyse ve hala kendini haklı goruo insan gelip bnlekonuşur demi ben oraya yazarak hata yaptım bunları yüzüne solemeliydim ama kapalı gurup nasıl gördü anlamadım

Sorun bunu eltimi kaynanamda yetstrmesi ve kaynama sorduğumda kimle konustuysa n o soledi dedi bende cocuguma yemek yediriodum balkonda sonra eltim eşiyle tartsiodu benim duyduğumu bilio bilerek dio ben onu insan bildim evine koydum ben onun için iki yüzlü yazmıştım bu lafiylada doğruladı bana sormayip gidip kayananam yetiştirip onun yüzünden esimle boşanma aşamasına geldim sonra duzeldik aramiz allahtan ben kaynananın yüzüne dolemedigim şeyi oraya yazmadım dedim evet dedim ben adla yalan solemem doğru deil mi dedi iki sohbet etmioruz benm burda sizden başka kimim var faln dedm şuan aramiz iyi bakalım ben kaynanami seviyorum yorumlarını okusayfi bunları da yazdığını görürdü eltim sade kötülerin anlatmış ve kaynanamda dedi seni oğluna dicem demedi ama ben doğrusuyla anlattım herşeyi kotu gelin olsam bire bin katar soledim ama öle yapmadım ki metimi bilmio haberi yok esimle boşanmak pahasına olsa ben hiç yaln solemm solemedm de

Tek anladığım kayınvalidenizin başka siteye yazdıklarınızı gördüğü..Başka da bir şey anlamadım:KK12:

Ben yüzüne de soledim zaten solesen bi turlu solemesen bir turlu bende ne napcagimi şaşırdım ben en ufak bise su yemkte tuz mu yok onu soledim ama eltim ay çok güzel olmuş der geçer ben içimde saklamam yüzüne solerim

FC de payalastim kapalı gurup bi tek burda kayinvalidemlerle bi komşusu var onun kızı ekli bide onun kuzeni ve eltimle bu komşu kızı kanka gibiler onlara sordum biz yuva yikmayiz fln dediler sonra FC de ucu birlikte sohbet açmış konuşurlardı o zamn fiyatları meydana çıktı beni dslsk zannediolar ama değilim tamm ben hata yaptım edime sınırlı olduğu. İçin kayınvalide çocuğa bskmio naz kulüp dedim sonradan pismn oldum edime de dile getirdim pişman olduğumu ozurde dilefm ama eltim gitmiş bunu yetstrmis ya sanki ben suçluyum

Allah rızası için bak Allah'ın adını verdim nokta, virgül bir şey kullanın.. yani "hiçbir şey anlayamadık" cümlesi size zaten yardımcı olmaz..

anlayabildiğim kadarıyla; bir daha arkasından atıp tutmak yerine yüzüne söyleyin.. muhtemelen burayı da okuyacaklardır..

Sizden yaziyi düzeltip daha aciklayici yazmanizi isteyenler var, ben de dahil. Ama motor takmis gibi ardi ardina kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz. Gramer hatasi arayanlardan degilim ama bu kadar da katletmeyin dili. Simdilik kim hakli söyleyemiyecegim cünkü basta siz, kayinvalide, kayin, elti, komsu, komsunun kizi herkes dahil olmus olaya ama ne olup bittigi tam anlasilmiyor. Kayinvalidenizin hakkinda bir yere bir sey yazmissiniz ve??? Sonrasi??

Back
X